Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SATIŞ MÜHENDİSİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 7.12.2010
  • 100 - 200

İş Tanımı

VRF-Değişken debili çoklu klima sistemleri satışında faaliyet gösteren, Mühendislik Sistemleri VRF Satış Departmanında, bu ürünlere yönelik teklif, projelendirme ve satış süreçlerini içeren satış ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müşteri portföyünün genişlemesine yönelik faaliyetlerde bulunulması v.b. işlerden sorumlu olacak

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Makine Mühendisliği Bölümü Mezunu
Isıtma Soğutma ve Mekanik Sektöründe Satış Konusunda Deneyimli,
Tercihen Tesisat Projelendirilmesi İşlerinde Tecrübeli,
Tercihen Autocad ve MS Office Programlarını Kullanabilen
B sınıfı sürücü belgesi sahibi,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
Esnek mesai saatlerine uyum sağlayabilecek,
Dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, analitik düşünme ve problem çözme yetkinliklerine sahip, takip becerisine sahip, iş süreçlerini takip edebilen, takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli,
Tercihen VRF klima sistemi konusunda tecrübeli,
Tercihen İngilizce bilen,

"Satış Mühendisi" adayları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Sanko Holding A.Ş.

 

AIRFEL ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ A.Ş.
Sanko Holding şirketlerinden ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü firmalarından AIRFEL, 1999 ’da kuruldu. Kurulduğu günden bu yana, yaptığı cesur atılımlar ile yükseliş grafiğini ve cirosunu her yıl daha da artırıyor. 5 yılda sektörün öncüleri arasına girmeyi başaran AIRFEL, 2007’de pazar payını yüzde 15’e çıkararak sektörde ilk 3 firma arasına girmeyi hedefliyor.
AIRFEL; her türlü split klima (duvar tipi, multi split, kaset, yer tavan, salon, mobil, kanallı tip), ısıtma (radyatör ve kombi), soğutma, havalandırma cihaz ve ekipmanlarının üretimini,  ihracatını, ithalatını, pazarlamasını ve dahili ticaretini yine kendi markası ‘AIRFEL’ adı altında yapıyor. 475 çalışanı olan AIRFEL’in İstanbul’daki merkez ofisinin yanı sıra İzmir, Ankara ve Gaziantep’te 3 bölge müdürlüğü bulunuyor. AIRFEL, 2006 itibariyle satış, pazarlama, üretim ve satış sonrası hizmetler konularında uzmanlaşan 2 şirket, 4 üretim tesisi ve deneyimli ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye genelinde 350 bayi ile ürünlerini sunarken, 450 servis ile hizmet veriyor. 
AIRFEL’in sunduğu ürünler ise şöyle: Split Klimalar (AIRFEL, Haier), VRF Çoklu Klima Sistemleri (Mitsubishi Heavy Industries), Merkezi Sistemler (McQuay International), Paket Klima Santrali (AIRFEL Tetisan), Kombiler (AIRFEL, Chaffoteaux & Maury), Kazanlar (Hoval), Panel Radyatör (AIRFEL), Boyler (AIRFEL), Güneş Kollektörü (AIRFEL), Vana (AIRFEL), Havlupan (AIRFEL ), Pompalar ( ısıtma ve basınçlandırma sistemleri, pis su drenaj pompaları)(GRUNDFOS), Nem alıcı (ROX).
Türk Cumhuriyetleri, Avrupa, Afrika ve Balkan ülkeleri de dahil olmak üzere 20’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan AIRFEL’in misyonu; tüketicilere dünya standartlarında ürün ve hizmet sağlamak, yüksek çevre bilinciyle birlikte AIRFEL markasını kalite ve güvenin sembolü haline getirmek.

FELSEFEMİZ
Bir marka yaratmak, prensiplerle hareket etmeyi gerektirir. AIRFEL’ in kurulduğu günden bu yana hiçbir zaman ödün vermediği ilkeleri vardır;
Değer yaratmak.
AIRFEL için büyümek, yalnızca mali ya da ticari başarılara ulaşmayı ifade etmez. Bir firmanın gerçek büyüklüğü yarattığı değerlerle ölçülür.
Müşteri odaklı olmak.
Airfel için koşulsuz müşteri memnuniyeti esastır. Müşterilerin istek ve şikayetleri en hızlı şekilde değerlendirilerek çözüm üretilir ve uygulamaya konur.
Fark yaratmak.
Sektöründe var olan ürünlerin dışına çıkarak, insan hayatına yeni konfor ve kolaylıklar sağlamayı amaçlar.
Öncü olmak.
Pratik, anlaşılabilir, kolay kullanılabilir ürün ve sistemler geliştirerek, faaliyet gösterdiği her alanda liderliği hedefler.
Güçlü olmak.
Teknolojik altyapısı, dünyaca ünlü iş ortakları, modern tesisleri ve profesyonel personel kadrosuyla güven verir.
Dünya devleriyle birlikte hareket etmek.
AIRFEL, Mitsubishi, Haier, CM, Hoval, Mc Quay gibi dünyaca ünlü markalarla iş ortağıdır.
Uzman olmak.
İşinin en iyilerini bünyesinde toplayarak, son teknolojiyi kullanarak, profesyonel çizgisini sürdürür.
 
TESİSLERİMİZ
Adapazarı Hendek Üretim Tesisleri;
Yüksek standartlarda üretim yapılan 50 bin m2 kapalı alana sahip olan fabrikada, Ar-Ge çalışmalarına gösterilen önemle, işlevli ve kaliteli ürünler üretiliyoruz.
AIRFEL Radyatör Fabrikası: Radyatör teknolojisinde gelinen son noktayı yansıtan tesisimiz, şu an yılda 1 milyon metre/tül radyatör üretim kapasitesine sahip. Yeni hat yatırımıyla 2008’deki radyatör üretim kapasitesi 2 milyon metre/tül olacaktır.
AIRFEL Kombi Fabrikası: Son model elektronik LCD donanımlı kombilerin üretimini yapan kombi fabrikamız, yılda 300 bin adet üretim hedefi ile kuruldu.
AIRFEL Klima Fabrikası: İşlevsel ve kaliteli ürünler birlikteliğinde hem ihracat hem de iç pazara satış yapmak üzere kurulan fabrikada, 600.000 set üretim hedefliyoruz.
Tekirdağ Çorlu Üretim Tesisleri;
Konusunda Türkiye’nin en modern tesislerinden olan Çorlu’daki fabrikalarımızda yüksek standartlarda üretim yapılıyor.
AIRFEL Klima Santrali Fabrikası: Konfora yönelik klima santrali üretimi ile birlikte hastane ve ilaç fabrikalarında kullanılan hijyenik klima santralleri toplam 11 bin m² kapalı alanı olan tesiste üretiliyor.

AIRFEL C Tipi Fiktif Antrepo  
AIRFEL' in uzun vadeli vizyonunun somut bir örneği olan AIRFEL C Tipi Fiktif Antrepo; Kartal' da 5 bin m²’lik bir alana kuruludur. Antrepo, her türlü dış ticaret ve depolama işlemlerinde azami kolaylık sağlamaktadır

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları