Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Medya ve Portal Takip Üretim Stajyeri

İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.11.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

Ajans Press, 1953 yılında Bunt Kupür Derleme Firması adıyla kuruldu. Uzun yılların birikimine işaret eden bu tarih, gazetecilik alanındaki büyük atılımların yaşandığı yıllara da denk düşüyor. Medya sektöründeki gelişmelere paralel bir biçimde kendini yenilemeyi başaran firmamız, 1975 yılında Erol Özkan tarafından satın alındı ve ismi Ajans Press olarak değiştirildi. Ajans Press, sadece birkaç yıl içinde sektörün öncüsü haline geldi. 1992 yılında Ajans Press'in yönetimini Mehmet Ali Özkan devraldı. Bu tarihte anonim şirket kuruluşu ve isim tescili gerçekleşti. 1992'den beri firmamız yoluna Ajans Press Medya Takip Merkezi A.Ş. olarak devam etmekte.

Özel televizyonların açılmaya başladığı 1993 yılında, hizmet çeşitliliğini arttıran Ajans Press, televizyon takibi ile birlikte medya analiz ve ölçümleme yenilikleriyle sektörel liderliğini ve birikimlerinden güç alan yenilikçi özünü pekiştirdi. Medya takip sektörünün en saygın uluslararası örgütleri olan Uluslararası Kupür Büroları Federasyonu (FIBEP), Uluslararası Radyo Televizyon Takip Derneği (IABM) ve Uluslararası İletişim Ölçme ve Değerlendirme Birliği (AMEC) üyeliklerine imza atarak, dünyanın önde gelen medya takibi şirketlerinin arasına girdi. Kaliteli ve hızlı bilgi için ülkemizi uluslararası camiaya, uluslararası camiayı da ülkemize taşıyan bir köprü oldu. Tüm dünya medyasını takip edebilecek teknolojik alt yapısı, dinamik ve cesur bakış açısıyla büyümeyi sürdüren Ajans Press 1999 yılında televizyon ve radyo takip sonuçlarını internet üzerinden raporlamaya başladı.

Aranan Nitelikler

  • MYO ya da lisans öğrencisi,
  • MS Office programlarını kullanabilen,
  • Genel kültür bilgisine güvenen ve gündemi takip eden,
  • Takipçi ve dikkatli,
  • Dönemsel olarak staj yapacak adaylar 

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
Ermus Turizm AŞ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
16.02.2024
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Konya - Selçuklu
5.02.2024
BAŞVUR
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
5.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ajans Press Group

Türkiye’nin lider medya takip şirketi olan Ajans Press, “Medyadaki Gözünüzsloganıyla, kurulduğu 1953 yılından bu yana birçok kuruluş ve şahısa medya takip ve ölçümleme hizmeti vermektedir.

Bünyesinde bulunan Ajans Press Teknoloji, PRNet Araştırma ve Ajans Press Kurye ile birlikte Ajans Press Group olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları