Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Junior PHP Software Engeneer

Ankara
  • 15.06.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

Özel Okula Dönüşüm’ ve ‘Eğitime Devlet Desteği’ konularının Milli Eğitim politikasında önemli gündemler olarak ön plana çıktığı bu süreçte Özel Akıllı Kolej her iki konuda da referans kurum konumundadır

Hem akademik hem de mesleki eğitimde ortaya koyduğu; Villa, Stüdyo ve Tematik okul konseptleriyle eğitim alanında ilklere imza atan Özel Akıllı Kolej Türkiye genelinde 23 Şubesinde eğitim hizmeti vermeye devam edecektir.

Bu kapsamda tüm şubelerimizde görev yapacak “Eğitim Teknolojileri Yazılım Uzmanlık’’ alanında çalışacak takım arkadaşlarımızı aramızda görmek istiyoruz.

Aranan Nitelikler

Ankara İvedik Hacettepe Teknoparkdaki ofisimizdeki sıcak ve içten bir ortamda  yazılım ekibimizle birlikte çeşitli projelerde görevlendirilmek üzere Junior PHP Software Engeneer arıyoruz.
1-  PHP HTML,XML,SQL , Javascript beceri ve bilgisi.
2- Sorumluluk sahibi hızlı öğrenen ekip çalışmasına yatkın.
3- Çok katmanlı mimari ve  MCV tasarım kalıbı konusunda fikir sahibi. 2-  Nesne Yönelimli (OOP) PHP konusunda kendisini geliştirmiş. 3-  JQuery  ya da NodeJS veya  benzer bir JavaScript kütüphanesi ile çalışabilecek.
4-  Facebook api youtube api gibi javascirpt kütüphaneleri konusunda bilgi ve tecrübe sahibi.
5-  İlişkisel veritabanları ile çalışmış tercihen  MYSQL.
6-  Giydirme yapabilcek düzeyde CSS bilgisine sahip.
7-  PHP ile AJAX ve JSON kullanımı konusunda deneyimli.
8-  Erkek adaylar için en az 2 yıl askerlik ile ilişkisi bulunmayan.
9- Teknik dokümantasyonları takip edebilcek seviyede yabancı dil bilgisi.

Tercihen Aranılan Özellikler:
1-  Web Güvenliği konusunda bilgi sahibi. 2-  Rest ,Restfull, SOAP,XML,  Web servisleri konusunda bilgi sahibi. 3-  SQL Stored procedure ve functionları üzerinde düzenleme yapabilecek.
4-  Design pattern(Yazılım tasarım kalıplarının uyarlayabilmek)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TML Eğitim Danışmanlık
Ankara - Çankaya
12.02.2024
BAŞVUR
TECH VİZYON ENERJİ LTD.ŞTİ
Ankara, Ankara - Etimesgut
12.02.2024
BAŞVUR
LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK ve EĞİTİM VAKFI
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Akıllı Eğitim Teknolojileri ve Dijital Yayıncılık

İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 23 şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

Özel Okula Dönüşüm’ ve ‘Eğitime Devlet Desteği’ konularının Milli Eğitim politikasında önemli gündemler olarak ön plana çıktığı bu süreçte Özel Akıllı Kolej her iki konuda da referans kurum konumundadır.

Hem akademik hem de mesleki eğitimde ortaya koyduğu; Stüdyo ve Tematik okul konseptleriyle eğitim alanında ilklere imza atan Özel Akıllı Kolej Türkiye genelinde 23 şubesinde eğitim hizmeti vermeye devam edecektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları