Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Barmen / Barmaid

Antalya, Türkiye
  • 18.08.2017
  • 100 - 200
Akka Hotels Antedon Barmen / Barmaid İş İlanı

İş Tanımı

Akka Hotels Antedon işletmemizde görevlendirilmek üzere, kurumsal değerlerimize bağlı, alanında kariyer hedefleyen, aşağıda yer alan niteliklere sahip Barmen / Barmaid arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

·         Tercihen eğitim kurumlarının Turizm ve Otel İşletmeciliği eğitimi veren bölümlerinden mezun
·         Pozisyonunda en az üç yıl üst segment 5 yıldızlı otel tecrübesi bulunan
·         En az mesleki düzeyde yabancı dil bilgisine sahip ( Tercihen Rusça ve İngilizce )
·         Mesleği ile ilgili yenilikleri ve trendleri takip eden
·         Misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş
·         Kişisel bakımına özen gösteren

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş
Antalya - Alanya
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Kemer
Bugün
BAŞVUR
Kimeros Park Holiday Village
Antalya
12.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
27.04.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AK-KA İNŞ.TUR.TİC.A.Ş -ANTEDON / ALİNDA HOTEL

 AK-KA GROUP

AKKA Group,faaliyetlerine 1978 yılında AKKA İnşaat Şirketiyle başlamıştır. AKKA Group inşaat, turizm, gıda ve perakende sektörlerinde sahip olduğu şirketleriyle ve Ankara’ daki merkezi, İstanbul, Ankara ve Antalya’ daki şubeleriyle halen büyümektedir.

Kalite standardı yüksek ve modern mimari anlayışına uygun birçok projeyle Türkiye’ nin çeşitli bölgelerinde başarılı çalışmalara imza atan AKKA İnşaat’ ın portföyü sanayi tesislerinden toplu konutlara, turizm tesislerinden okul inşaatlarına kadar pek çok farklı proje ile doludur.

AKKA Group’ un turizm sektöründeki faaliyetleri, seçkin tatil yöresi

Kuşadası’ ndaki 3* Surtel Otel ile başlamıştır. Daha sonra turizm cenneti

Antalya’ nın çeşitli mevkilerinde 5*Alinda Beach Otel, 4*Park Claros Otel ve

5* Antedon De Luxe Otel hizmete sokmuştur.

AKKA Otelleri, tatil keyfini maksimuma çıkartan benzersiz olanakları ve kusursuz hizmet anlayışı ile tüm konuklarına unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Akka Group, bir diğer faaliyet alanı olan gıda sektörüne Ankara-Çubuk’ ta bulunan Doğal Kaynak Suyu Fabrikası’ nı bünyesine katarak girmiştir.Ülke çapında hatırı sayılır bir üretim kapasitesine sahip tesislerde; Sağlık Su markası ile ambalajlanan ürün, doğal kaynaktan sofralara el değmeden ,hijyenik bir ortamda ve tam otomatik makinelerde, hazırlanarak gelmektedir.

AKKA Group, Antalya- Lara- Kundu bölgesinde, yerli,yabancı turistler ve bölge halkının isteklerine cevap verebilecek nitelikte, ziyaretçilerinin nezih bir ortamda alışveriş yapabilecekleri, seçkin markalar ve mağazalar ile birlikte perakende sektörüne Akkapark Alışveriş Merkezi ile adım atmıştır. AKKA Group, büyümeye yönelik atılımları ile ileriki zamanlarda, perakende sektöründe ismini duyurmaya devam edecektir.

AKKA TURIZM

Antedon De Luxe

Antedon De Luxe, turizm cenneti Antalya’ nın turkuaz deniziyle ünlü Beldibi Mevkii’ nde sıralanan Beydağları’ nın eteklerindeki benzersiz çam ağaçlarının ortasında denize sıfır konumdadır. Antalya’ ya 25km mesafedeki

Kemer Beldibi’ nde yer alan Antedon De Luxe, ana binada 340 standart oda, 76 dublexs aile odası, 10 dublexs suit, 8 bağlantılı oda, 4 engelli odası ve 2 kral dairesi olmak üzere toplam 428 odaya sahiptir. Anex binasındaysa, 58 aile odası ve de 10 aile suiti olmak üzere toplam 68 oda bulunmaktadır.

Alinda Beach Hotel

Antalya-Kemer-Kiriş’ te, dağların eteklerine uzanan, yeşillikler içindeki

Alinda Beach, kendine özgü doğasıyla adeta küçük bir cenneti andırmaktadır.

Kemer’ in dünya çapında üne sahip plajları Akdeniz’ in özgün turkuaz denizinin iç içe geçtiği Kiriş Koyu’ nda denize sıfır olan Alinda Beach, Kemer’ e 7km ve Antalya’ ya 40km mesafededir. 326 standart oda, 51 dublex, 5 apart, 10 junior suit, 4 senior suit, 1 king suit, 4 özürlü odası olmak üzere toplam 401 odaya sahip olan Alinda Beach unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyen herkesin ilk adresidir.

Park Claros Hotel

Toros dağlarının eteğinde 106 odalı Park Claros Hotel, Antalya-Kemer-Kiriş’ te havaalanına 55km, Kemer’ e 7km uzaklıkta eşsiz bir tatil cennetidir.

Park Claros’ un eşsiz ortamındaki her detay, konuklarının düşlerindeki tatili yaşayabilmeleri için düşünülüp tasarlanmıştır. Ayrıca modern ve sade döşenmiş odaları, imkanları ile misafirlerinin keyfine keyif katacak niteliktedir.

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları