Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
AKMER SİGORTA ARACILIK LTD ŞTİ Sigorta Satış Temsilcisi İş İlanı

İş Tanımı

Nish İstanbul Residance'da bulunan şirketimizde çalışmak üzere;

  • Elementer branşta ve sağlık poliçelerinde teklif hazırlayarak bu tekliflerin takibini yapıp müşteriye ulaşmasını sağlayacak,
  • Yeni iş yaratma kabiliyeti olup, yeni müşterilerin kazanılması ve portföyünün geliştirilmesini sağlayacak,
  • Müşterilerin vadesi gelen poliçelerinin yenilemesini gerçekleştirmek ve yıl içindeki poliçe operasyonunu yürütecek,
  • Müşteri ihtiyacını belirleyerek müşteriye en uygun sigorta teklifini oluşturacak, müşteriye sunacak ve teklifin poliçeleştirilmesini sağlayacak,
          vb. görevlerden sorumlu olacak,

Sağlık, Elementer, Nakliyat
branşlarına hakim, sigortacılık mevzuatını bilen, etkili ve hızlı çalışabilen, iletişim yeteneği güçlü çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Sigorta sektöründe ; teknik personel ve satış pozisyonlarında en az 5 yıl tecrübeli
  • İletişim ve ikna becerileri gelişmiş
  • Diksiyonu düzgün, güleryüzlü ve müşteri odaklı
  • Motivasyonu yüksek, hedefler doğrultusunda çalışabilecek, sigorta sektöründe kariyer hedefleyen, etkili ve hızlı çalışabilen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Ay
BAŞVUR
Dinkal Sigorta Acenteliği Aş
İstanbul Avrupa Yakası
22.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AKMER SİGORTA ARACILIK LTD ŞTİ

AKMER SİGORTA, Sektörde hizmet verdiği her dönemde sigortalısının çıkarlarını ön planda tutarak aracılık edebilmek için işinde uzman, profesyonel ve güvenilir sigorta şirketlerinin acenteliklerini aynı anda yürütmeyi tercih etmiştir. Klasik acente anlayışından farklı olarak müşterilerini sigorta konusunda bilgilendirmek ve bilinçli sigortalılara doğru poliçeler satmak amacı ile profesyonel kadrosuyla sigortacılık sektöründe uluslararası standartlarda ve kalitede hizmet vermektedir.Sigortacılığın varoluş nedeni olan hasarın en hızlı şekilde karşılanmasını temel prensip edinmiştir. Gittikçe artan sigorta şirketi sayısı yoğun rekabeti de beraberinde getirmiş olup rekabet fiyatları ucuzlatarak, hasar / prim dengesinin bozulmasına dolayısıyla şirketlerin mali gücünün zayıflamasına sebep olmuştur.Bir sigortalı olarak her türlü yükümlülüğünüzü yerine getirseniz dahi mali gücü zayıf bir sigorta şirketinden hasarınızı tazmin etmek oldukça uzun bir süre alacaktır. Akmer Sigorta müşterileri ile arasındaki güveni sağlayan temel unsurun başlı başına hizmetin kendisi olduğuna inanmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları