Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 31.03.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

Otelimiz bünyesinde ÖZELLİKLE AKŞAM VARDİYESİNDE- Aşçı olarak çalıştırılmak üzere , akşam yada bazen sabah erken vardiyasına uyum sağlayabilecek ve esnek çalışma anlayışı olan, ağırlıklı olarak ALAKART MENÜ hazırlamak ve bunun yanı sıra mutfak işlerini de paralel şekilde yürütebiliecek nitelikte, sipariş sunumu ve çeşitlerine hakim olan, malzeme hazırlığı ve düzeninde yaratıcı olan, misafir memnuniyeti odaklı çalışan, dış görünüm ve kişisel bakımına özen gösteren takım arkadaşı aşçı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

ALAKART MENÜ konusunda deneyimli,

Gece veya sabah erken saatlerinde çalışabilecek

Aşçılık MYO bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip,

Hijyene ve kişisel bakıma önem veren

Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi,

tercihen yakın oturan 

Mutfak ihtiyaç ve kontrollerini yapabilecek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
HT HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
HOLIDAY INN ISTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RAMADA BY WYNDHAM İSTANBUL FLORYA
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
15.03.2024
BAŞVUR
RAMADA BY WYNDHAM İSTANBUL FLORYA
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
15.03.2024
BAŞVUR
Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
8.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALRAZİ HOTEL

İstanbul'daki yeni eviniz...

-Alrazi Hotel,
 Dünya'nın incisi, birliğin simgesi, Avrupa ve Asya'nın köprüsü İstanbul'da, alışkanlık, rahatlık ve ziyafeti yaşayabileceğiniz yeni eviniz olarak hizmet vermektedir.İstanbul Atatürk Havalimanı'na, CNR ve Tüyap Fuar alanlarına, Dünya Ticaret Merkezi'ne çok yakın konumdadır. Flyinn, Metroport ve Marmara Forum AVM' lerine tarifeli servislerimiz gitmektedir. Otobüs ve Metrobüs durağına yürüme mesafesindedir. Taksim ve Sultanahmet'e Metro, Metrobüs ve Tramvay ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nin yanında, Arel Üniversitesi'ne ise yürüme mesafesindedir.

-Tüm konaklama, toplantı ve etkinlik taleplerinize en iyi servis ve fiyat verileceği garantilenmektedir. İş ve tatili bir arada yaşayabileceğiniz 87 Standart Geniş Yataklı, 50 Standart İki Yataklı , 8 Superior ve 8 suit olmak üzere 153 oda kapasiteli olan Alrazi Hotel'in içi modern - klasik mobilya ve ekipmanlar ile donatılmış olup, ince ve zevkli iç mimarların projesi ile siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktadır. Alrazi Hotel, Havuzbaşı Restaurant, Green Bar, Lobby Bar, Sağlık Kulübü, Spa, Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu ve Toplantı Salonları ile sizlere hizmet vermekten memnuniyet duymaktadır.

-Hilal Grup'un ilk turizm yatırımı olan Alrazi Hotel, merkezinde insan olan, turizm sektörüne yeni bir heyecan ve ivme katacak, misafir ve çalışan memnuniyeti odaklı anlayışı ile hizmet vermektedir. 2016 yılında İstanbul'da yapımı planlanan iki farklı konsept otel zincir olma yolunda ilerlenmektedir. Türkiye' deki büyümesine Bursa, İzmir ve Antalya gibi büyükşehirlerde yapılacak yatırımlar ile istihdam sağlanarak Türkiye Ekonomisi'ne ve Turizmi'ne katkı hedeflenmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları