Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Maksimum Sigorta Uzmanı

Iğdır, Kars
  • 16.09.2019
  • 0 - 20

İş Tanımı

Şirketimiz stratejileri doğrultusunda, ürünlerimizin satış ve pazarlamasını gerçekleştirerek, hedeflerine ulaşmasını banka dağıtım kanalı aracılığıyla sağlayacak takım arkadaşları arıyoruz.
 
Maksimum Sigorta Uzmanı unvanlı bu kadromuz aktif saha satışında görev yapacak ve görev yerleri banka şubeleri olacaktır.

Maksimum Sigorta Uzmanı pozisyonu 3 farklı alanda görevlendirilebilmektedir.
 
Maksimum Sigorta Uzmanı – Genel: Kendisine verilen satış hedefleri doğrultusunda atandığı Banka şubelerinin ticari müşterilerine yönelik olarak, hayat dışı tüm sigorta ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.
 
Sağlık Sigortaları Maksimum Sigorta Uzmanı: Aynı kapsamda yalnızca Sağlık Sigortaları ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.
 
Tarım Sigortaları Maksimum Sigorta Uzmanı: Aynı kapsamda yalnızca Tarım Sigortaları ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekten sorumludur.

!!! Başvuruların geçerli sayılabilmesi için, görev tanımları dikkate alınarak, ilan içeriğinde yer alan soru ile hangi alana başvuru yapıldığının ve hangi ilde çalışmak istendiğinin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.

Mevcut ilan ile bir aday havuzu oluşturulması amaçlanmakta olup, adayların il bazındaki tercihleri doğrultusunda, bölgesel ihtiyaçlara göre işe alım süreci yürütülecektir. Sürecimiz Eylül ayı itibariyle başlayacaktır.

İl bazındaki ihtiyaçlar doğrultusunda pozisyon için olumlu değerlendirilen adaylara ilk aşamada satış yetkinlikleri envanter linki gönderilerek belirtilen tarihe kadar yanıtlamaları istenecektir. Bu aşamada başarılı olan adaylar sürecin devamında yetkinlik bazlı değerlendirme görüşmelerine davet edilecektir.
 
Değerlendirmelerde başarılı olarak işe alınması uygun görülen adaylar eğitim sürecinden sonra göreve başlatılacaktır.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden veya 2 yıllık meslek yüksek okullarının bankacılık sigortacılık, pazarlama, işletme vb. bölümlerinden ya da bu okulların yetkili makamlarca tanınmış yurtdışındaki eşdeğerlerinden mezun olmak. (Tarım Sigortaları branşı başvurularında Ziraat Mühendisliği bölümünden mezuniyet aranmaktadır.)
• MS Office programlarını ve interneti etkin kullanabilmek.
• Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak.
• Seyahat engeli bulunmamak.
• Satış ve pazarlama konusunun gerektirdiği yetkinliklere, iş disiplinine ve performansa sahip olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Anadolu Sigorta

Kalite Politikamız


Anadolu Sigorta, hayat dışı branşlarda sigorta ve reasürans faaliyetleri göstermektedir.
Bu alanlarda ürün ve hizmet kalitesinin belirleyici öğeleri uzmanlık, deneyim, dürüstlük, şeffaflık, güçlü sermaye yapısı, köklü geçmiş, teknolojik alt yapı ve mevzuat bilgisidir.Anadolu Sigorta bünyesinde bulundurduğu uzman ve deneyimli kadroları güçlü teknolojik ve finansal alt yapısı, sürekli gelişme ve iyileştirme anlayışı, deneyimli ve yaygın acente ağıyla kaliteli ürün ve hizmet sunmayı ve bunların sürekliliğini sağlamayı taahhüt eder.
Şirketimiz uzman kadroları, deneyimli ve yaygın acente ağıyla müşterilerini bilgilendirmek, sigortacılık hakkında bilinçlendirmek, ihtiyacı doğru ve tam belirlemek ve talebi karşılayacak ürünü sunmak konusunda çözümleyici ve yönlendirici bir rol üstlenerek, müşteri odaklı bir yaklaşımı benimser. Hızlı ve eksiksiz hasar ödemesi, yurt genelinde yaygın acenteleri, teknoloji kullanımı, sigorta hizmetlerindeki öncülüğü ve sürekli ürün geliştirme kabiliyetiyle farklılığını ortaya koyar.
 
İnsan Kaynakları Politikamız:

Şirketimiz 1925 yılında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifi ile kurulan ilk milli sigorta şirketi olmanın onurunu taşımaktadır. Kuruluşundan bu yana "Türk Sigorta Okulu" olarak nitelendirilen ve benimsenen Şirketimiz sürekli bir büyüme ve gelişme göstermektedir.
Şirketimizin temel politikalarının uygulanmasında en büyük görevi üstlenen çalışanlarımıza büyük önem verilmektedir. Bu nedenle insan kaynaklarının ana amacı; Şirketimizin hedef ve stratejileri doğrultusunda eleman ihtiyaçlarının belirlenerek kaliteli insan gücü alımının gerçekleştirilmesi, iş görenlerin motivasyonu, performans değerlendirmesi, bireyler ve gruplar arası ilişkilerin ve iletişimin sağlanarak değişime açık ve sürekli başarıya yönelik insanlar yaratılmasına yardımcı olmaktır.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları