Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

Antalya
  • 21.04.2018
  • 0 - 20

İş Tanımı

Mado Cafe'de mutfak, dondurma ve pasta reyonunda çalışmak üzere Bay/Bayan mutfak elemanı çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Konusunda deneyimli,

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilecek,

Esnek çalışma saatlerine uyumlu,

Öğrenmeye açık,

Takım çalışmasına yatkın,

Diksiyonu düzgün,

Güler yüzlü,

Sigara kullanmayan,

Vardiyalı çalışabilecek,

 

Bay/bayan  çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Antalya - Muratpaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ROYAL WINGS HOTEL
Antalya - Aksu
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Antalya
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
CRYSTAL WATER WORLD RESORT & SPA
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Antalya
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Antalya
Bugün
BAŞVUR
ROYAL HOLİDAY PALACE HOTEL
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TRE TASARIM RESTORASYON İÇ MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.

-1998 Yılında 3 ortaklı olarak kurulan firmamız 2005 yılından itibaren Alp Pasinler ve Erkan Atalay ortaklığı ile içmimari proje, proje yönetimi, danışmanlık, anahtar teslim uygulama, proje bazlı toptan-perakende mobilya imalatı ve satışı alanlarında faaliyetlerine devam etmektedir.

-Şirket proje grubu bilgisayar destekli tasarımlarla konut, ofis, mağaza ve Alışveriş merkezi projeleri gerçekleştirmektedir.

-Kurulduğu tarihten itibaren konusunda deneyimli personel ve modern teknoloji sistemlerini kullanarak, kalite konusunda çağa ayak uydurarak, bulunduğu sektörde kendine saygın bir yer edinmiştir. Beş Yıldızlı otel, Tatil köyü, Hastane, Restaurant, Bar-Gece kulübü, Alışveriş Merkezleri, Ofis ve Konut sektörlerinde çok sayıda iç mimari proje ve uygulamasına başarıyla imza atmıştır.

-Şirketimiz; mimari, iç mimari proje ve uygulama kontrolörlüğü ile sınırlı kalmayarak, çağın ihtiyaçları doğrultusunda ve sürekli gelişim süreci içinde kendi bünyesinde kurmuş olduğu ahşap fabrikasıyla üretim sektörüne de katılmıştır. Ahşap imalatlarını gerek proje gerekse perakende olarak anahtar teslim çalışmalarla gerçekleştirmeye devam etmektedir.

-2005 yılı itibariyle, şirketimiz çalışmalarına, yeni bir bakış açısı ve vizyon ekleyerek ithal tasarım markaları olan Kartell , Nube, Ycami, Fiam, Alessi, Gaia & Gino, Artemide, Leucos, Salcon ve kendi imalatlarının satışının yapıldığı TRE Showroom'u bünyesine eklemiştir.

-Şirketimiz üstlendiği projelerde, konusunda deneyimli personeliyle, zamanında ve kalitesinden ödün vermeyerek müşterilerine çözümler sunmaktadır. Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını ön planda tutan firmamız; projelerinde müşterileriyle uyum içerisinde çalışmayı ilke edinmiştir.

Vizyonumuz;
  • Tre Tasarım olarak konusunda yeni çözümler geliştiren, müşteri memnuniyetini sürekli ve üst düzeyde sağlayan, profesyonel kadrosu ile sektöründe kurumsallaşmış ve marka olan bir şirket olarak yoluna devam etmektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları