Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnşaat Teknikeri

Türkiye, Azerbaycan
  • 14.06.2012
  • 1000+

İş Tanımı

FİRMAMIZ PASLANMAZ ÇELİK DEKORASYON, CAM VE ALİMİNYUM SEKTÖRLERİNDE FALİYET GÖSTERMEKTE OLUP ÖZEL PROJELERİ VE TASARIMLARI KENDİ TESİSLERİNDE ÜRETİP UYGULAMASINI YAPMAKTADIR.

PASLANMAZ ÇELİKTE MİMARİ TASARIMLARA UYGUN KORKULUKLAR,KOLON VE CEPHE KAPLAMALAR, ÖZEL DİZAYN MERDİVENLER,BAYRAK DİREKLERİ,KANOPİLER VE ÇEŞİTLİ MİMARİ UYGULAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
KONUMUZDA TÜRKİYENİN EN İYİLERİNDEN OLDUĞUMUZU İFADE EDEBİLİRİZ...

Aranan Nitelikler

YURTİÇİ VE YURTIŞI ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞACAK,AUTOCAD PROGRAMINA HAKİM, HAKEDİŞ HAZIRLAYACAK,ŞANTİYEDE EKİPLERİN SEVK VE KOORDİNASYONUNU SAĞLAYACAK UYUMLU TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLMASI,EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ OLMASI,TERCİH SEBEBİDİR.LÜTFEN WEB SAYFAMIZI İNCELEYİNİZ...RESİMSİZ BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLMEMEKTEDİR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Akgün İnşaat Taah. Tic. Ve San. Ltd. Şti.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
YEDİYOL HOLDİNG
Türkiye
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

APC PASLANMAZ TASARIM LTD.ŞTİ

MİMARİDE IŞILDAYAN ÇİZGİ.........

 Firmamız paslanmaz çelik dekorasyon, cam ve alüminyum sektörlerinde çalışmakta olup özel projeleri ve tasarımları kendi tesislerinde üretip uygulamasını yapmaktadır.

Paslanmaz çelikte mimari tasarımlara uygun korkuluklar, kolon ve cephe kaplamalar, özel dizayn merdivenler, bayrak direkleri, kanopiler ve çeşitli mimari uygulamalar gerçekleştirilmektedir..


Sektördeki güçlü ve iddalı yapısını koruyan firmamız yurt içinde ve yurt dışında önemli projelerde çalışmış, uzman kadrosuyla birliktelikten güç doğar ilkesiyle yeni bir oluşumla konusunda yetişkin üst düzey yöneticiler ve teknik personeliyle hizmet vermektedir.

Firmamız paslanmaz Çelik dekorasyon, cam ve alüminyum sektörlerinde çalışmakta olup özel projeleri ve tasarımları kendi tesislerinde üretip uygulamasını yapmaktadır. Paslanmaz çelikte mimari tasarımlara uygun korkuluklar, kolon ve cephe kaplamalar, özel dizayn merdivenler, bayrak direkleri, kanopiler ve çeşitli mimari uygulamalar gerçekleştirmektedir.

Cam imalatlarımız dekoratif cam uygulamaları, cam cephe sistemleri, istenilen renkte lamine cam uygulaması ve özel projelerdir.

Alüminyum uygulamaları, cephe kaplamaları, kompozit kaplamalar ve özel uygulamalaı projelerdir.

Vizyonumuz; Global yaşamdaki küresel düşüncemizi, yerel yaşamlarımıza çağımızın tekniği sanatçı ruhumuzla birleştirip adapte etmektir.

Misyonumuz ; Sosyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve konumuzdaki güçlü firmalar arasında yer almaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları