Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

LOJİSTİK DEPO ŞEFİ

Antalya
  • 29.12.2007
  • 50 - 100

Aranan Nitelikler

* Yüksekokul veya Üniversite Mezunu,

* Lojistik sektöründe dağıtım merkezlerinde veya FMCG projelerinde depo yöneticisi olarak çalışmış,

* Yöneticilik vasıflarına sahip, ekip yönetebilen,

* Askerliğini yapmış (Erkek Adaylar İçin),

* Antalya ilinde ikamet eden.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Aras Kargo A.Ş.


ARAS HOLDİNG
“GEÇMİŞTEN GELECEĞE GÜVENİNİZLE...”

1979 yılında Ankara Kızılırmak sokakta, 30 metrekarelik dükkanda bir kamyonetle ev eşyası satış ve pazarlama şirketi ile yola çıkan ARAS markası, bugün 25.yılını kutlamanın haklı gururu içinde. Geçen süre içinde sürekli kendini yenileyerek kaliteli ve güvenilir hizmeti ilke edinen ARAS HOLDİNG siz değerli müşterilerine bünyesindeki 11 büyük kuruluş ile hizmet vermektedir.

Kuruluşundan bugüne müşterilerine en iyi, en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinen ARAS HOLDİNG A.Ş. “Sizlerden aldığı destek ve güvenle şimdi daha da güçlü”.

Aras Holding A.Ş. bünyesinde Aras Cargo A.Ş., Horoz Kargo, Aras Kurye A.Ş., Aras Cargo Worldwıde Express, Aras Offset A.Ş., Aras Sigorta Brokerlığı A.Ş., Aras Tour A.Ş., Aras Hotel, Aras Logistics firmaları ile gücüne yakışır biçimde kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir.

ARAS CARGO
"ÖNEM TAŞIR...”

1989 yılında kurulanARAS CARGO YURTİÇİ&YURTDIŞI TAŞIMACILIK A.Ş. bugün 36 Bölge Müdürlüğü, 748 İrtibat Bürosu ve buna ek olarak yaklaşık 458 yerleşim merkezinde başlattığı mobil hizmet ile bütün il ve ilçeleri kapsayan 1200’in üzerinde yerleşim birimine kargo taşımacılığı hizmetini sürdürmektedir.

Türkiye’nin en geniş hizmet ağına, en hızlı ulaşım sürelerine sahip kargo firması olanARAS CARGO, 7000 personeli, sistem içerisindeki 1500 aracı ve kaliteli hizmet üretmeyi hedefleyen çağdaş yönetim tarzı ile dikkat çekmektedir.

Bilgi teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri sektörün altyapısına kazandıran Aras Cargo ArasCargonet ile internet üzerinden gönderi takibi, GPRS tabanlı mobil hizmet yapılanması, konveyör sistemi ve barkodlu operasyon çözümleri ile teknoloji kullanımına öncülük ediyor.

Türkiye’de kargo sektöründe hizmet kalitesi, ileri teknolojisi,standartlara uygunluğu,yaygın ve geniş ulaşım ağı ile Türk Standartları Enstitüsü’nce tescil edilen ARAS CARGO, ülkemizin ilk TSE belgeli kargo kuruluşu olup, marka patentine sahiptir. Bunlara ek olarak ISO 9000 belgesiyle de işleyişinde kalite güvence sistemini kurmuştur.

ARAS LOGISTICS
“YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

ARAS LOGISTICS’in amacı, lojistik işlemlerin tümünü bizzat üslenerek şirketlere profesyonel hizmet üretmek yoluyla onlara destek ve bir çözüm ortağı olmaktır.

ARAS LOGISTICS tüm lojistik işlemlerinizde; gümrükleme, depolama, stok kontrol, paketleme, ambalajlama, etiketleme, faturalandırma, ülke içi dağıtım, uluslararası nakliye v.b. konularında gerçek bir uzman kuruluş olarak hizmet vermektedir.

ARAS KURYE
“BİZİMLE GÜVENDESİNİZ”

ARAS KURYE telsizli kuryeleri, motosikletleri, araçları, bilgisayarlı şubeleri ile gönderilerinizi alıcılarına telefonunuz kadar yakınlaştırır.

Başta İstanbul,Ankara, İzmir, Bursa olmak üzere gelişen ve büyüyen yapısı ile şehir trafiğindeki zaman kaybını ortadan kaldırır.

ARAS CARGO WORLD WİDE EXPRESS
“YURTDIŞI HİZMETLERİMİZ”

ARAS CARGO YURTİÇİ VE YURTDIŞI TAŞIMACILIK A.Ş., geleceğin dünyasında yerinizi almanız için hizmet vermektedir.

Tüm dünya’ ya taşınan numune ve dokümanlara ek olarak, Eylül 2001’den itibaren ithalat ve ihracat amaçlı gönderilerinize ISO 9002 Kalitesinde hizmet vermektedir.

Bu hizmeti 5 kıtada 227 ülkeye ve Kıbrıs’a ulaştırmaktadır.

ARAS SİGORTA
“HER İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZDA”

ARAS SİGORTA BROKERLIĞI A.Ş. uzman kadrosu ile ekonomik, kaliteli ve güvenli bir şekilde tüm sigorta ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.

ARAS SİGORTA yangın sigortası, nakliyat sigortası, kaza sigortası, mühendislik sigortası, sağlık sigortası ve hayat sigortası hizmetleri vermektedir.

ARAS HOTEL
“SİZE ÖZEL BİR YER”

İzmir’in güzel sahil kasabası Mordoğan’da bulunan ARAS HOTEL, değerli ziyaretçilerine tertemiz denizi, hayat veren güneşi ve eşsiz sükuneti ile huzurlu ve mutlu bir tatlil geçirmeleri için hizmet vermektedir.

Tamamı deniz manzaralı 2 kral dairesi, 13 suit, 160 oda, 350 yatak kapasitesi ile tüm odalarında oturma grubu, merkezi sistem klima, minibar, direkt telefon, uydu antenli TV, müzik yayını, kasa ve saç kurutma makinası, teraslı iki ana resteurant, bir pool bar, canlı müzik yapılan barlar, yüzme havuzu, toplantı salonu, oyun sahaları ve daha bir çok özellikleri ile size özel bir yer.

ARAS OFFSET
“HEP AYNI COŞKUYLA”

Her türlü ajans hizmetinin yanı sıra basılı evrak, sürekli form ve tanıtım hizmetleri de vermekte olan ARAS OFFSET, matbaacılık faaliyetlerini alanında ki son teknolojik gelişmeleri takip ederek sürdürmektedir.

Tüm yenilikleri geniş ve tecrübeli kadrosu ile takip ederek hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları