Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Eğitim Asistanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.10.2017
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Arme Danışmanlık, İş Sağlığı ve Güvenliği, Proses Güvenliği, Yangın Güvenliği alanlarında hizmet veren eğitim, danışmanlık ve yazılım şirketidir. 1999 Yılından bu yana kendi sektörünün lider kuruluşu olan Arme, eğitim hizmetlerini Arme Akademi bünyesinde sürdürmektedir.

Arme Akademi bünyesinde gerçekleştirilen ulusal ve uluslararsı pekçok sektörel eğiitm programı mevcuttur. Ayrıca Arme bünyesinde Uluslararası Sempozyum düzenlenmektedir. 

Gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarının hazırlık, gerçekleştirilme, sınav, sertifikalandırma vb. süreçlerini takip edecek. Planlama ve koordinasyon çalışmalarını yürütüebilecek. Sertifikasyon kuruluşları ile iletişimi sürdürebilecek, uluslararası sempozyum, eğitim, toplantı vb. etkinliklermizin koordinasyon çalışmalarını yürütecek bir çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. Adaylarda  iyi derecede İngilizce bilgisi kesin şartlarımız arasındadır. Adayın İş Güvenliği Uzmanı olması durumunda eğitmen olarak yetiştirilmesi de söz konusu olacaktır. 

Çalşma yeri İstanbul Cağaloğlu'ndadır. Genel çalışma düzeni Pazartesi ve Cuma günleri olmakla birlikte, eğitim programlarının hafta sonuna denk geldiği zaman dilimleri olabilmektedir. 

 

Aranan Nitelikler

  • Üniversite mezunu,
  • Eğitim sektöründe, program koordinasyonu konusunda çalışmış ya da çalışmaya istekli,
  • İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki eğitim programlarının hazırlık ve sonraki aşamalarında görev alacak,
  • Şirketimizin düzenlediği ulusal ve uluslararası sempozyum, toplantı vb. etkinliklerin koordinasyon çalışmalarını yürütebilecek,
  • İyi derecede İngilizce konuşabilen ve yazışabilen,
  • Yurt dışı temsilciliklerimizle iletişim trafiğini yönetebilecek,
  • Gerektiğinde yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, 
  • İyi derecede excell, power point bilgisi olan,
  • Tercihen İş Sağlığı Güvenliği alanında yeni eğitim programlarının geliştirilmesi çalışmalarına katılabilecek kadar, eğitim programı tasarımı konusunda bilgisi ve deneyimi olan,
  • Tercihen e-learning uygulamarı konusunda deneyim sahibi,
  • Tercihen araç kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
ŞİŞLİ SINAV KOLEJİ
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
American VIP Language Schools
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ARME ARAŞTIRMA RİSK YÖNETİMİ

Hakkımızda    "İşini sevmek, işini bilmek…”Arme 1999 yılında, ‘güvenli bir yaşam için istisnai çözümler ‘ sloganıyla yola çıktığında, sahip olduğu bilgi birikiminin yanında yaptığı işleri seviyor olmasından güç aldı.

1999’dan bu yana yaptığımız her işe, yürüttüğümüz her projeye ve hizmet verdiğimiz her kurumsal müşteriye özel çözümler üretmenin, risklerin yönetilmesinde evrenselden beslenen bir yerelliğin peşinde olduk. Hizmet alanlarımıza yönelik eksilmeyen merakımız, yıllar içinde artan uzmanlığımız ile yüzlerce projeye imza attık. Yüz binlerce kişinin hayatına eğitim aracılığıyla dokunmaya çalıştık. Türkiye için birçok ‘ilk’projeyi hayata geçirdik.Geldiğimiz noktada, kendimizi hala, henüz yola çıkmış birinin samimi heyecanı içinde hissediyoruz.

İşimizi biliyor ve seviyoruz.Türkiye’nin alanındaki en eski kurumlarından biri olarak, uzun yolculuğumuzda karşılaşmak dileğiyle.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları