Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış - Satış Destek Mühendisi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 2.07.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Arte Teknoloji, Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda 10 yıllık tecrübeye sahip profesyonel bir kadro ile 2006 yılında kurulmuştur. 2006  yılından bugüne müşterilerine uzman kadrosu ile elektronik güvenlik  sistemlerinde teknolojik çözümler üretmektedir.

Arte Teknoloji, Elektronik güvenlik ekipmanları pazarının  lideri olan Pelco, Samsung, Schrack,Schneider, APSensing  gibi dünya devi güvenlik şirketlerinin ürünlerini kullanarak, entegre  güvenlik çözümleri sunmaktadır.

Kuruluşundan bu yana düzenli ve planlı bir şekilde büyüyen  firmamız, sunduğu teknolojik çözümler ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlayarak  alanında lider üreticilerle çalışmaktadır. Türkiye’nin pek çok şehrinde servis  noktaları olan firmamız, yüzlerce başarılı projeye imza atmış olmanın haklı  gururu ve özgüveni ile her yıl daha da büyüyerek yoluna devam etmektedir.  

Titiz çalışma, kalite ve sürekli hizmet sunmayı ilke edinmiş  olan Arte Teknoloji, projelerinde, yerel yönetmeliklere ve uluslar arası  standartlara bağlı kalarak mühendislik hizmetleri sunmakta, alanında uzman  teknik ekibiyle hızlı ve kalıcı çözümler sağlamaktadır. Elektronik güvenlik  sistemlerinde, proje danışmanlığı, projelendirme, satış sonrası servis, bakım  ve sistem geliştirme hizmetlerine, sistemin sürekliliğini sağlamak açısından  önem vermektedir.

Aranan Nitelikler





Büyüyen iş potansiyelimizden dolayı, satış - satış destek bölüm kadromuza aşağıdaki niteliklerdeki bir arkadaşı katmak istiyoruz.
  • 4 Yıllık Elektrik-Elektronik Müh. Fakültesi mezunu,
  • Tercihen zayıf akım sistemlerinde min. 2 yıl tecrübeli ( tercih sebebi ),
  • İngilizce bilen( tercih sebebi),
  • Ehliyeti olan (Aktif Araç Kullanabilen),
  • Askerlik sorunu olmayan (Erkek adaylar için), 
  • Office programlarını ve autocad i sorunsuz olarak kullanabilen takım arkadaşı aramaktayız.
  • ilgilenenlerin öz geçmişlerini sekreter@arteteknoloji.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ARTE TEKNOLOJI SAN.TIC. AŞ.

ARTE TEKNOLOJİ deneyimli kadrosuyla Elektronik Güvenlik sistemleri konusunda müşteri odaklı çözümler üreterek, müşteri memnuniyeti sağlamak üzere faaliyet göstermektedir. Müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda güncel ve yeni teknolojileri projelendirip uzun vadeli çözümler sunmaktadır.

ARTE, Elektronik güvenlik ekipmanları pazarının lideri olan PELCO-ABD, HONEYWELL-ABD, SAMSUNG-KORE, GE-ABD, SOUTHWEST MİCROWAVE-ABD, SCHNEIDER-FRANSA, DETECTOMAT-ALMANYA, VISONIC-İSRAİL gibi dünya devi güvenlik şirketlerinin ürünlerini kullanarak, dijital entegre güvenlik çözümleri sunmaktadır. ARTE, titiz çalışma , kalite ve sürekli hizmet sunmayı ilke edinmiş bir şirkettir.

Türkiye'de uygulaması ilk defa yapılan güvenlik sistemlerinin dizaynı ve uygulamalarını başarıyla tamamlamış olan deneyimli ARTE ekibi, her projeye özgün çözümler sunmaktadır. ARTE, Türkiye geneline yayılan çözüm ortakları sayesinde müşteriye kaliteli ve zamanında hizmet sunmaktadır.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları