Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İNŞAAT MÜHENDİSİ İŞ GELİŞTİRME SORUMLUSU

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 7.07.2008
  • 50 - 100

İş Tanımı

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÜCRETLİ VE AYNI ZAMANDA PROJE BAZINDA KAR ORTAĞI OLARAK ÇALIŞACAK ALTYAPI VE YOL KONUSUNDA DENEYİMLİ KAMU İHALE KANUNUNU BİLEN TEKLİF HAZIRLAYARAK İHALELERE KATILABİLECEK EN AZ 10 YIL DENEYİMİ OLAN BAYAN - BAY ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANIYOR.
NOT ; İYİ İNGİLİZCE BİLENLER TERCİH SEBEBİDİR.

Aranan Nitelikler

Sayın ilgili Mühendis arkadaşım ;
Asilsan inşaat sanayi ve ticaret a.ş 1990 yılında kurulmuş bir aile firmasıdır. Bugüne kadar gerek taşeron olarak ve gerekse Müteahhit olarak irili ufaklı yaklaşık 100 milyon dolar civarında işler yapmış ve hepsini layıkıyla bitirmiştir. Daha fazla bilgi için Lütfen www.asilsan.com.tr den bilgi edinebilirsiniz.
Asilsan inşaat 2000 yılında sermayesini 4 milyon ytl çıkarmış va tamamı ödenmiş öz sermayesi olan ve bugüne kadar hiçbir çeki senedi yazılmamış ve bir tek olumsuz verisi olmayan, Bankalar ve mali kurumlar nezdinde kendisine göre kredibilitesi olan pürü pak bir şirkettir. Ayrıca Küzey ırak Süleymaniye ilinde Recistre olmuş 1 ci sınıf belgeye sahip ve iki önemli proje bitirmiş (3 büçük milyon dolar zarar etmesine rağmen) ve yurt içinde veya orada tek kuruş borcu yoktur. Ayrıca orada ciddi alt yapı ve yol makine parkı , 90’lık Nace marka Konkasor, yıkama eleme tesisi, PVC doğrama atölyesi, Makine bakım kademesi ve büyük bir nehir kıyısında 125 000 m2 tapu tahsisli arazisi irili ufaklı 20 ila 30 parça makine ve aracı mevcuttur. Ayrıca yurt içinde İstanbul merkezli olmak üzere belediyeler başta olmak üzere kamu veya özel kurumlardan ihalelere katılarak yeni işler alabilir. Bu nedenle ;
Bu sistemin başına geçecek ve sistemi ayağa kaldıracak kendisine güvenen konusunda deneyimli üretken ve sonuç odaklı çalışacak Teknik bilgisi, Tecrübesi, İşletme kabiliyeti, Ekip oluşturabilen, Tüm bu olanakları Üretken bir hale getirip hem kazandırıp hem kazanırım diyen hatta zamanla şirketin bir parçası olma kapısı da açık olmak üzere sizinle görüşebilirim. İş planı ;
1- Öncelikle Kuzey ırak’a ekip oluşturulup oradaki konkasor ve yıkama eleme faaliyete geçirilecek oradan günlük nakit gelir sağlanacak.
2- Yine hemen oradan irili ufaklı Altyapı veya Yol işi alınarak oradaki makine ve ekipmanlar işe konacak ve onlardan gelir sağlanacak.
3- Dosya hazırlığı yapılıp (K İ K) kamu ihale kanunu kriterleri uyarınca Belediyeler, iski gibi kurumlardan iş alma girişimlerinde bulunulacak ve böylelikle yakın plan olarak bunlar gerçekleşebilecektir.
Bu vasıflara haiz iseniz size kendi şirketiniz olacak bir biçimde milyonlarca dolar harcayarak kuramayacağınız her türlü imkanı olan ve 17 yıl taahhüt sektöründe çalışıp protesto bile görmeyen bir şirket sunuyorum. Eğer ilgiliyseniz lütfen bana yazınız ve daha sonra yüz yüze görüşüp el sıkışalım. Şimdiden ilginize teşekkür ederim. Selamlar Maruf Ataoğlu

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
İstanbul Anadolu Yakası
1.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR