Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhasebe Elemanı

Kocaeli, Kocaeli Gebze
  • 20.05.2014
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

30 yıllık tecrübesi ile sektörünün lider firması olan ASTİM A.Ş.'nin Gebze fabrikasında Muhasebe Departmanında görevlendirmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Genel muhasebe alanında minimum 3 yıl deneyime sahip,
  • Ticaret lisesi veya yüksek okul mezunu,
  • Tek düzen hesap planına hakim,
  • SGK, Bordrolama, Puantaj uygulamaları hakkında bilgili,
  • Personele ait her türlü özlük kayıtlarının oluşturulmasını, düzenli ve güncel olarak tutulmasını sağlayacak,
  • Netsis muhasebe programını ve Ms Office programlarını çok iyi kullanabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, enerjisi yüksek,
  • Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
  • İş takibi konusunda sorumluluk sahibi,
  • Tercihen Gebze veya Anadolu yakasında ikamet eden,
  • Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli
Bugün
BİRLİK BASKI REKLAM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GÖKTAŞ YASSI HADDE MAMÜLLERİ SAN VE TİC AŞ.
Kocaeli - Gebze
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİRİKİM OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM HİZ. A.Ş.
Kocaeli - Başiskele
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
GÖKTAŞ YASSI HADDE MAMÜLLERİ SAN VE TİC AŞ.
Kocaeli - Gebze
26.02.2024
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
Kocaeli - Gebze
8.12.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ASTİM ENDÜSTRİ TESİSLERİ İMALAT MONTAJ TAAHHÜT A.Ş.

ASTİM A.Ş. komple endüstriyel tesisler oluşturmak, paslanmaz ve karbon çelik malzemeden çeşitli
makina ve ekipman üretimi ile proses ekipmanları, basınçlı basınçsız tanklar, kolonlar, çelik konstrüksiyonçalışmaları ve su ve atıksu arıtma ekipmanları imal etmek üzere kurulmuştur.


ASTİM A.Ş. 1980 yılında kurulmuştur. Halihazırda 6000 m² kapalı ve 8000 m² açık imalat ve depolama sahası ile İstanbul’dan 40 km uzaklıkta bulunan ve Avrupa karayoluna ve limanlara çok yakın bir endüstri bölgesi olan Gebze’de, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Astim A.Ş. uygun makina ve ekipmanlarla donatılmıştır ve yılda 5000 ton çelik çalışması yapabilecek kapasitededir. Astim A.Ş. organizasyonu, diğer alt müteahhitler ve uzman ekiplerin katkısı ile bu kapasiteyi daha da yükseltecek şekilde kurulmuştur. Şirketimiz, tek bir parçada 5 m çap, 40 m uzunluk ve 40 ton ağırlıkta ekipman imal edecek donanımdadır.

ASTİM; DIN EN, AD 2000-Merkblatt, ASME, API 650 ve EN ISO 3834-2 gibi uluslar arası normlara uygun dizayn ve imalat yapma tecrübesine sahiptir. Astim orta ölçekli, tecrübeli ve kaliteyi en önemli kriter kabul eden bir kuruluştur. Projelerinin pek çoğu TÜV SÜD, TÜV NORD, American Bureau of Shipping, Bureau Veritas, SGS ve LR gibi uluslar arası denetim kuruluşlarının kontrolü altında tamamlanmıştır.

Kalite yönetimimiz ve organizasyonumuz TÜV NORD tarafından DIN EN ISO 9001:2008 yönetim sistemine uygun olarak sertifikalandırılmıştır. Ekipmanlarımız Avrupa Birliği ilgili mekanik ve elektrik talimatlarına uygun olarak ve CE belgesine haiz olarak üretilmekte olup periyodik olarak yenilenen GOST-R belgemiz ile bu ürünlerin Rusya ve BDT ülkelerine sorunsuz olarak ihracatı sağlanmaktadır. Avrupa Birliği İmalatçı belgesi olan EN ISO 3834-2 belgesine de haiz olan kuruluşumuz diğer belgeleri de gerektikçe çok kısa sürede alacak altyapıya sahiptir.

ASTİM Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Taahhüt A.Ş.; CARGİLL, Cadburry-KENT Gıda, Unilever, Leverİş Deterjan ve Sabun Fabrikası, Shell Petrolcülük, Levi’s Jeans, PepsiCo Foods Int., EFES PİLSEN ve Mauri Maya gibi tanınmış çok uluslu şirketler ve Modern Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Toros Gübre Sanayi, Ereğli Demir Çelik Fabrikası, Komili Kimya, Pektim Petro-Kimya Endüstrisi gibi yerli tanınmış şirketlerine taahhüt, ve Enka, Tefken, Alarko, Entes vb. gibi Türkiye’nin uluslararası müteahhit firmalarına alt müteahhit olarak imalat hizmeti vermiştir. Özellikle son 10 yıl içinde aralarında Linde-STRABAG, WTE, PWT, BROCHIER / Almanya; Vatech WABAG, Aqua Eng. / Avusturya; TME ve EMIT / İtalya; OTV ve Degremont / Fransa; Biothane / Hollanda; Comsa ve PMS / İspanya, BIWATER / İngiltere gibi Avrupa’nın
en büyük arıtma taahhüt firmalarının dünyanın her tarafında üstlendikleri atıksu arıtma projelerinin makine ve ekipmanlarını yapmakta ve bunların gerekirse montajlarını da üstlenerek Avrupa’nın ekipman sağlayıcısı konumuna gelmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları