Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
ATEŞLER AMBALAJ MATBAA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. SATIŞ DESTEK ELEMANI İş İlanı

İş Tanımı

Ateşler ambalaj matbaa kendi içinde büyüyen bir şirkettir. kutu ambalaj üretimi yapmaktadır. Bu sektörde 12 yıldır hizmet vermektedir. Esenyurt Kıraç'ta bulunan ofset baskılı üretim tesisimizde ''satış destek elemanı '' olarak  görevlendirmek üzere arkadaşı aramaktayız. Üretim alanında kazanılmış olan tertip ve düzenin korunması ve gelişimi,personelin güvenli ve kaliteli çalışma ortamı altında çalışmasının sağlanabilmesi,Siparişlerin karşılanması için gerekli organizasyonun yapılması,Malzeme, işgücü, zaman ve teknoloji yönünden optimizasyonun yapılması,Üretilecek ürünler için malzeme ihtiyaçlarının tespit edilip, gelen siparişlerin kayıtlarının açılması ve sevkiyatının takibini sağlayacak  personel alımımız olacaktır.

Aranan Nitelikler


-En az Lise, tercihen MYO/Üniversite mezunu,
-Tercihen benzer pozisyon veya ambalaj sektörde deneyimli,
-Dikkat ve konsantrasyon kabiliyeti yüksek,
-Problem çözme becerisi gelişmiş,
-Müşteri odaklı,
-35 yaşını aşmamış,
-Bayan,
-AVCILAR, ESENYURT,BEYLİKDÜZÜ bölgesinde ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ateşler Ambalaj San ve Tic A.Ş.

1974 yılında ATEŞSAN AMBALAJ SAN. VE TIC. A.Ş. olarak Naim Ateş ve kardeşleri tarafından temellerini attığımız ambalaj üretim sektöründe büyüyerek geçirdiğimiz yılların ardından kurmuş olduğumuz ofset kutu üretim tesisimiz Ateşler Ambalaj san ve tic. a.ş. olarak kısa bir sürede sektörün markası haline geldi. Ateşler Ambalaj günümüzde ileri teknoloji makine parkuru ile ayrım yapmaksızın bütün sektörlere hizmet verebilmektedir. Firmamız müşteri memnuniyetine verdiği önem ve ürün kalitesinden ödün vermeksizin ulaştığı verimlilik ile hep daha iyisini üretmek ve sunmak için çalışıyor.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek makine parkurunu sürekli genişletmekte ve yenilemekte olan Ateşler Ambalaj kaliteye gösterdiği hassasiyet ile her geçen gün biraz daha büyümekte ve müşteri portföyünü sürekli genişletmektedir.

Ateşler Ambalaj, ambalaj sektöründe sadece Türkiye’de değil Avrupa’yı da kapsayan geniş bir coğrafyada her zaman ilk tercih edilen firma olmayı hedeflemekte ve bu hedefinin bilincinde ilerlemektedir. Temel ilke olan, müşteri memnuniyeti ve kaliteli üretim anlayışını, satış sonrası hizmetlerine de doğrudan yansıtabilme özelliği, firmamızı Türkiye’nin önde gelen firmalarının öncelikli tercihi yapmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları