Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çevre Mühendisi

Antalya
  • 27.04.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

Adaylar, Antalya ve yakın çevresindeki ilgili firmalara Çevre Yönetim Danışmanlığı hizmeti verilecektir. Anlaşmalı müşterilerimiz yerinde denetlenerek, gerekli danışmanlık hizmetini verip, raporlama yapılacaktır.

Aranan Nitelikler

Adayların, Çevre Bakanlığından Çevre Görevlisi sertifikalı, Çevre Mühendisleri Odası üyesi olması, oto ehliyetli (iyi araç kullanabilir)olması, askerlikle ilişkisi bulunmaması, seyahate engeli olmaması, kesinlikle sigara kullanmaması, ekip çalışmasına açık ve güleryüzlü olması, insan ilişkilerinin güçlü olması beklenmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEVLANA PETROL GRUP
Antalya - Muratpaşa
Bugün
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bayburt, Manisa, Antalya, Samsun
27.02.2024
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
Antalya
10.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ATMOSFER LABORATUVARI LTD.ŞTİ.

ATMOSFER GRUP, Atmosfer Laboratuvarı (Atmosfer Çevre ve Atmosfer Tarım analiz laboratuvarı), Atmosfer Danışmanlık firması ve H2O Kimya firmasından oluşan bir topluluktur.

Tarım analiz laboratuvarı olarak Türkiye'de ilk 3 tarım analiz laboratuvarı içinde yer almaktadır.  ISO 17025 standardında hizmet vermektedir.  Çevre laboratuvarı olarak atık yağ, atık çamur, su-atık su analizlerinde bölgesinde tektir.  Atmosfer danışmanlık firması ile Çevre Yönetim Danışmanlığı hizmeti yanı sıra, Avrupa Birliği ve Dünya Bankası hibeleri, Kırsal kalkınma projeleri kapsamında da danışmanlık hizmeti vermektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları