Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Depo Sorumlusu
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
Muhasebe Müdürü
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

İthalat İhracat Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 27.12.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Car Care (oto bakım) ürünleri sektöründe lider olan, ALMAN firması SONAX’ ın İstanbul, Ümraniye-Ataşehir Şerifali bölgesinde bulunan TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ, AUTON OTOMOTİV A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip ve belirtilen iş tanımı çerçevesinde Bay/Bayan "İTHALAT İHRACAT UZMANI'' aranmaktadır.

Görev ve Sorumluluklar
• Yurt dışı İngilizce yazışmaları ve İngilizce prezantasyonları hazırlamak, gerektiğinde İngilizce sunum yapmak, yabancı kişilerle yapılacak toplantıları organize etmek bu toplantılara katılmak.
• Tüm ithalat ve ihracat işlemlerini baştan sona takip etmek ve sonuçlandırmak. Pazar geliştirme çalışmalarına katkıda bulunmak. Gümrük ve nakliye firmalarıyla gerekli koordinasyonu sağlamak.
• Yöneticisinin günlük, haftalık ve aylık programını gözden geçirmek, programa dâhil edilmesi veya eklenmesi gereken konular varsa eklemek, programda yapılan değişiklikleri katılımcılara en kısa zamanda bildirmek.

Aranan Nitelikler

•    Çok iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip ve akıcı bir şekilde konuşabilen,
•    İş ile ilgili yazışmaları, görüşmeleri ve prezantasyonları İngilizce yapabilecek düzeyde dil seviyesine sahip,
•    Diksiyonu düzgün, yazılı ve sözlü iletişimi iyi, temsil yeteneği güçlü, dış görünümüne önem veren, dinamik, dikkatli ve düzenli,
•    İthalat ve ihracat konularında en az iki yıl deneyimli,
•    İyi derecede Excel, Word kullanabilen,
•    Tercihen ikinci dil olarak Almanca bilen bay-bayan personel aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Hertz Rent a Car
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Balıkesir, Manisa
Dün
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
GRUP IŞIK İÇ VE DIŞ TİCARET YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Boreas Global Lojistik Tic.ve Ltd.Şti.
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
ATUN KİMYA SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
NET BORU SANAYİ VE DIŞ TİCARET KOLL. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
KAYRA ULUS.NAK.ve DIŞ TİCLTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
12.02.2024
BAŞVUR
MASPAR TARIM MAKİNALARI SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
12.02.2024
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.

AUTON Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1999 yılında otomobilseverlerin ihtiyaç duydukları temizlik, bakım ve koruma ürünleri ile bunlara ilişkin uygulama hizmetleri alanında faaliyet göstermek üzere bir aile şirketi olarak kuruldu.

2000 Yılında kurumsal yapılanmasını ve organizasyonunu oluşturan şirket aynı yıl bu alanda Dünya'nın en eski, en kaliteli ve en büyük firmalarından biri olan Alman SONAX GmbH'nin Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs bölgeleri genel distribütörlüğünü aldı.

Auton'un 2003 yılında başlattığı, SUM Sonax Uygulama Merkezi Konsepti Projesi ile, araç temizlik, bakım ve koruma hizmetlerinin Alman standartlarında sunulduğu, profesyonel, eğitimli personelin çalıştığı, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti prensiplerinin esas alındığı modern Sonax Uygulama Merkezleri'ni müşterilerin hizmetine sunar. Auton bu projeye gelen yoğun ilgi ve talep üzerine bugün Türkiye genelinde 100'ü bulan Sonax Uygulama Merkezleri ile, Türkiye'deki Car Care Sektörü'nün kurucusu olmuştur.

Bugün Türkiye genelinde Marmara, Orta Anadolu ve Ege Bölge Bayilikleri, 100'e yakın zincir market satış noktası, yüzlerce benzin istasyonundan oluşan ürün dağıtım ağı ve daha şimdiden sayıları 100'e ulaşan SONAX Uygulama Merkezi ile AUTON A.Ş. ; çalışanları, bayileri ve müşterilerinin memnuniyetinden doğan sinerji ile büyümesini sürdürmektedir.

Bu çerçevede 2011 Kasım ayından itibaren Madeni yağ, katkı ve servis ürünleri alanında Almanya’da pazarın lideri konumundaki, Alman üretici firma LIQUI MOLY markasının Türkiye Genel Distribütörü ve lisansını almıştır. Bu tarihten itibaren LIQUI MOLY’nin, dünyanın 105 ülkesine ihraç edilen ve dünyaca kalitesi bilinen ve takdir edilen madeni yağlarını (motor, diferansiyel, şanzıman) katkı ürünleri ile servis bakım ürünlerini Türkiye’deki müşterilerinin hizmetine sunmaya başlamıştır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları