Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi (VRF Proje Mühendisi)

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.06.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

İstanbul Avrupa Yakasında bulunan merkez ofisimizde çalışacak, mekanik tesisat konusunda deneyimli makine mühendisi veya ilgili bölümlerden mezun takım arkadaşları aranmaktadır.

İşin kapsamında, vrf klima ve havalandırma projesi  tecrübesi olan bu kapsamda projelerin oluşturulması, metraj ve keşiflerinin çıkartılması, uygulanması, iş programlarının takibi, raporlanması, hakediş  kontrolü  ve saha onayının yapılması, proje kapsamında yapılan işlerin teknik ve kalite açısından uygunluğunun kontrolünün yapılması, uygulama ekipleri ve müşteri tarafındaki mühendislik ekipleri ile taleplerin alınıp sorunların çözülmesi konusunda faaliyet gösterilecektir.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun ve mekanik tesisat konusunda TECRÜBELİ

AutoCAD programını kullanabilen,

Vrf klima ve havalandırma projesi  tecrübesi olan, Projeler üzerinden keşif, metraj çıkarma ve teklif hazırlama konularında deneyimli,

Gerektiğinde Şantiyedeki uygulamacı firma ve ekiplerin sahada kontrol ve denetimini yapabilecek,

HVAC  konusunda deneyimli

Tercihen şantiye bilgisi olan

Koordinasyon ve organizasyon yeteneğine sahip,

MS Office programlarına hakim,

İletişimi kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın,

Alanındaki gelişmeleri takip edebilen,

Tercihen İngilizce bilen,

Kendini iyi ifade eden, pozitif enerji sahibi,

Dikkatli ve özenli çalışmayı prensip edinmiş,

Seyahat engeli bulunmayan

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
KOÇSAN MAKİNE SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
23.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MURATEKS TEKSTİL MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
5.09.2023
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa, Çanakkale, Antalya, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Düzce
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

AYA GRUP İKLİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.

 Aya Grup İklim Teknolojileri A.Ş. olarak;

İnsanları ve iklimleri buluşturuyoruz.

Aya Grup olarak iklimlendirme sistemleri alanında 25 yıllık bir tecrübeyi arkamıza alarak ulaşabildiğimiz her noktanın iklimini güzelleştirmek üzere 2009 yılında yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada sadece ülkemizde değil dünya üzerinde çeşitli coğrafyalarda hazırladığımız büyük ve nüfuzlu projeler ile insan yaşamına konfor ve rahatlık katıyoruz.


Hayata geçirdiğimiz projelerde “insan yaşamına konfor katma” amacımızın yanı sıra “enerji verimliliği” ve “yakıt ekonomisi” konuları da önceliklerimiz arasında yer alıyor. Verimlilik ve maksimum tasarrufu ön planda tutarak gelecekte sektörümüzün önde gelen şirketleri arasında yer almayı hedefliyoruz.

Yaptığımız işin bir iklimlendirme işinin ötesinde, insanlar için yaşanılabilir yerler yaratmak olduğunu biliyoruz. Bu amaçla yüksek hizmet kalitesini amaç ediniyor ve havasına “Aya” izi bıraktığımız her projede konusunda uzman, geniş mühendis ve tekniker kadromuz ile çalışıyoruz. Değişimi hissetmek için bize sadece yaşam alanınızı göstermeniz yeterli. Onu keşif aşamasından devralarak, dilediğiniz iklimi yaşayabileceğiniz bir alan haline getirmek ise bizim görevimiz.

Geride bıraktığımız her yıl, arzuladığı iklime kavuşturarak yüzünü gülümsettiğimiz mutlu insan sayısını arttırmak hedefindeyiz. Daha açık bir ifadeyle, iklimlendirme sektöründe daha başarılı, tecrübeli ve bilinilir olmak, her yeni yılda bizim ev ödevimiz. Biliyoruz ki havanıza değer katarsak, yaşam alanınıza, işinize ve hatta hayata bakış açınıza bile değer katabiliriz. Hayatınızı değiştirecek bir rüzgar esintisi ile nerede karşılaşacağınızı bilemezsiniz. O rüzgarda bizim imzamızın olması en büyük mutluluk kaynağımız olacaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları