Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İmalat Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 19.09.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı


Üretim planlama direktöründen almış olduğu yetki ile ; Şirket Genel Kurulunda belirlenmiş şirket ana politika ve hedeflerine uygun olarak kaliteden taviz vermeden imalat yapmak. Şirket bünyesindeki birimler ile koordineli şekilde çalışmak. Satışı ve karlılığı arttıracak yeni ürün çalışmaları yapmak. Kalite Güvence konularında sektöre öncü kuruluş haline gelmek için; şirket imalat yapısında sürdürebilir kalite yönetimi sağlamak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Gıda mühendisliği ya da  Veteriner Hekimliği bölümlerinden mezun ; En az 5 yıl imalat tecrübesi olan, Kırmızı Et sektöründe çalışmış, Ekip yönetimi konusunda uzman 30- 45 Yaş aralığında Askerlikle ilişiği olmayan Bay üretim müdürü aranıyor 

GÖREV VE SORUMLULUKLARI

  • Üretim plan ve programlarına uygun olarak üretim işlemlerinin, belirlenmiş kalite ve maliyet hedefleri sağlanacak şekilde etkin olarak yürütülmesini sağlamak.
  • İş programı, proje ve şartnamelere, yönetmelik ve iş talimatlarına uygun üretim yapıp, zamanında teslim etmek.
  • Günlük ve haftalık üretim raporlarını düzenlemek, kontrol etmek, üst birimlere sunmak.
  • Teklif hazırlarken müşteri taleplerini üretim koşulları açısından gözden geçirmek, değerlendirmek üretim programlarını hazırlamak.
  • Sektördeki teknolojik gelişmeleri izlemek, uygulanan üretim tekniklerinin ve kullanılan üretim araçlarının özelliklerindeki gelişmeler hakkında üst yönetime bilgi vermek.
  • Üretimde optimum personel sayısının belirlenmesi konusunda üst yönetime bilgi vermek.
  • İş gücünden en yüksek verimin alınması için hazırlanacak standart kadro planları uyarınca çalışmayı sağlamak. Üretim birimleri arasında dengeli bir iş gücü dağılımını oluşturmak için önlemler almak.
  • Aylık fiili personel puantajının tutulmasını sağlamak.
  • Gelen siparişlerin doğruluğunu kontrol edip sevk tarihi vermek
  • Görevli olduğu bölümün Yönetmelik hükümlerine uygun faaliyet göstermesinden, çalışan personelin sağlık kontrolü ve eğitimi ile oluşan atık ve artıkların çevre toplum sağlığına zarar vermesini önleyecek doğru tedbirlerin alınmasını sağlamak.
  • Soğuk depo tesisini, et parçalama tesissini, sakatat temizleme ve/veya işleme tesisini, mamul madde üretim tesissini, ambalajlama ve/veya paketleme tesissini veya bu tip tesislerin birkaç tanesini veya tamamını bir arada bulunduran üniteyi yönetmek ve hijyen konularında T.C. kanunlarının belirlediği standarttın üzerinde faaliyet sürülmesini sağlamak. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli, Bursa - Gemlik, Yalova, Çanakkale, Manisa, Sinop, Edirne
Bugün
ŞENOVA TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİC. SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Sakarya, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Dün
KAYA PLASTİK OTOMOTİV SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Aydos Et Ve Gıda San.Tic.Ltd. Şti.