Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Sınıf Öğretmeni
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

Tesis Amiri

Ankara
  • 17.03.2020
  • 200 - 500
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü  Tesis Amiri  İş İlanı

İş Tanımı

Organizasyon yapımızda Ankara Dr. Burhan Kara Kampüsü Satın Alma Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak,

Okul malzemelerinin kullanımının takibi ve satın alma taleplerinin oluşturulması,Okul araçlarının uygunluk denetiminin yapılması,Servis, yemek, temizlik ve güvenlikle ilgili kontrollerin yapılması ve bu hizmetlerin alt işveren ilişkilerinin yürütülmesi,Bina, makine, demirbaş ve tesisatın bakım onarım ve periyodik kontrollerinin yapılmasının takibi,İş Güvenliği talimatlarının ve koruyucu önlemlerin uygulanmasının sağlanması.

Aranan Nitelikler

Türkiye’nin 60 ilinde 128 kampüs ile hizmet veren Bahçeşehir Kolejleri’nin büyüyen organizasyon yapısı içinde Ankara Dr. Burhan Kara Kampüsü kadrolarımızda görevlendirmek üzere  İdari İşler Amiri arıyoruz.

Tercihen üniversite veya meslek yüksekokulu mezunu,İdari görevlerde en az 3 yıl tecrübesi olan,Yönetim ve inisiyatif kullanma becerisi olan, çözüm üretebilen,Sorumluluk bilinci yüksek,Ekip çalışmasına yatkın,Aktif araç kullanabilen,Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü

Yarım asrı aşkın süredir Türkiye’de eğitime öncülük eden Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 1968 yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsünü 2021 yılında da Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak başarıyla sürdürüyor. 

Enver Yücel, 1974 yılında henüz 17 yaşında bir gençken adım attığı eğitimcilik mesleğini bugün global bir eğitim markası haline getirdiği Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının vizyoner kurucusu olarak sürdürüyor. Dünyada yaşanan tüm sorunların eğitimle çözüleceğine olan inancıyla, çağdaş ve geleceğin ihtiyaçlarına yönelik bir eğitim algısını ülkemizde yerleştirmek için durmadan çalışıyor. 1968 yılında kurulan Uğur Dershanesiyle başlayan bu serüven bu yıl 52. gurur yılıyla taçlanıyor. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları