Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Proje Koordinatörü - Çevirmen

İstanbul Avrupa Yakası
  • 4.04.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

Baraka Tercüme Ltd. Şti. olarak sektördeki 18'inci yılımızda şu an için yıllık ortalama 15.000.000 kelime hacimle çeviri ve yan hizmetlerini vermeye devam ediyoruz. Yüzlerce anlaşmalı müşterimizin ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamak için gerekli işlerin ne kadar çok olduğunu göz önünde bulundurursanız, Baraka, ekibine katılmaları için becerikli profesyonellere ne kadar çok ihtiyacı olduğunu da fark edebilirsiniz. Baraka’ya katılan insanlar, gelecekteki başarımızı oluşturma çalışmamıza katkıda bulunabilecek ve bu çalışmaları sürdürebilecek çok farklı kişi ve kişiliklerden kurulu bir ekibin üyesi olacağını bilerek katılmaktadırlar. Baraka için çalışmak, her zaman kendini geliştirmeyi talep eden bir işte görev almak ve aynı zamanda zorlu, yorucu ama bu yorgunluğun karşılığının alınabildiği bir işte çalışmak demektir. Çalışanlarımız, Baraka için farklı görevlerde ve nedenlerden ötürü çalışmaktadırlar ancak herkes, kendisini buranın bir parçası yapan o birlikteliği ve tutkuyu kendilerinde hissetmektedir. Baraka sizin için uygun bir şirket mi? Bu soruya verilecek en dürüst cevap, Sizin çeviri sanatından aldığınız zevk, bir meslek olarak çevirmenliğin kariyer planınızdaki yeri ve Baraka'dan beklentinizle sınırlıdır. 

Aranan Nitelikler

Çeviri Projelerinin Yönetimini ve koordinasyonu sağlayacak,

* Tercihen çeviri veya dil bölümlerinden mezun,

* Çeviri Projesi yönetimini meslek olarak hedeflemiş,

* Yüksek düzeyde yazılı ifade gücüne sahip,

* Şirket bünyesinde TAM ZAMANLI çalışacak,

* En az iki yıl sektör deneyimli,

* PROJE YÖNETİCİSİ-ÇEVİRMEN arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AKTİF GRUP TEMİZLİK HİZMETLERİ VE ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
HEDEF DİRECT İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ PAZARLAMA VE DAN. HİZM. LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
KARINCA PANO MÜHENDİSLİK SAN VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Dün
TOTAL SOLUTION PROVIDER
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
27.02.2024
PURPLE GLOBAL EĞLENCE A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, Antalya
12.02.2024
BAŞVUR
TRİON BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BARAKA TERCÜME LTD. ŞTİ.

Baraka Tercüme Ltd. olarak sektördeki 15'inci yılımızda başından beri süregelen amacımız yaptığımız her işte mükemmeli yakalamaktır. Bizim için bunun anlamı, bize çevirilerini teslim eden müşterilerimizin taleplerine odaklanmaktır. Evet, çeviri fiyatlarımızı oldukça uygun tutuyoruz ancak müşterilerimizin bizi seçmelerinin altında yatan asıl sebep uygun fiyattan ziyade, her yeni projeye yeniden odaklanıp ilk işimiz gibi hassasiyet göstermemizdir. Her çeviri projesinde müşterilerimizin iş planlarını ve stratejik hedeflerini onlarla paylaşıyoruz. Benzer şekilde biz de kendi çalışanlarımızın umutlarını ve rüyalarını düşünüyor ve değer veriyoruz. Türkiye’nin çok hızlı büyüyen bir çeviri şirketi olarak çalışanlarımızın mutluluğuna büyük önem veriyoruz, bu nedenle onlara kariyer farklılığıyla, gelişim ve eğitim fırsatlarıyla çeşitli imkânlar sunmaktayız.

Şu an için yıllık ortalama 15.000.000 kelime hacimle çeviri hizmeti verdiğimiz yüzlerce anlaşmalı müşterinin ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamak için gerekli işlerin ne kadar çok olduğunu göz önünde bulundurursanız, Baraka Tercüme’nin, ekibine katılmaları için becerikli profesyonellere ne kadar çok ihtiyacı olduğunu da fark edebilirsiniz. Baraka Tercüme’ye katılan insanlar, gelecekteki başarımızı oluşturma çalışmamıza katkıda bulunabilecek ve bu çalışmaları sürdürebilecek çok farklı kişi ve kişiliklerden kurulu bir ekibin üyesi olacağını bilerek katılmaktadırlar. Baraka Tercüme Ltd. için çalışmak, her zaman kendini geliştirmeyi talep eden bir işte görev almak ve aynı zamanda zorlu, yorucu ama bu yorgunluğun karşılığının alınabildiği bir işte çalışmak demektir. Çalışanlarımız, Baraka Tercüme Ltd. için farklı görevlerde ve nedenlerden ötürü çalışmaktadırlar ancak herkes, kendisini buranın bir parçası yapan o birlikteliği ve tutkuyu kendilerinde hissetmektedir. Baraka Tercüme Ltd.sizin için uygun bir şirket mi? Bu soruya verilecek en dürüst cevap, Sizin çeviri sanatından aldığınız zevk, bir meslek olarak çevirmenliğin kariyer planınızdaki yeri ve Baraka Tercümeden beklentinizle sınırlıdır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları