Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANI

İstanbul Anadolu Yakası
  • 23.08.2019
  • 200 - 500
Başarım OSGB  C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANI  İş İlanı

İş Tanımı

BAŞARIM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

ISO 9001 ve OHSAS 18001 belgesine sahip sayılı ortak sağlık güvenlik birimi firmalarından biridir. Bu kalite belgeleri ile verdiğimiz hizmetin dokümantasyon ve uygulama aşamasında belli bir standartta olmasını sağladık. Bu sistem kullanılarak OSGB de bulunan hekim ve uzmanlarımızın iç ve dış denetimlerinde verimli sonuçlar elde etmemizi sağlanmıştır. Firmamız ruhsat aldığı Nisan 2013 tarihinde 10 firmayla sektöre giriş yaparken kısa süre içerisinde portföyünü genişletmiş, 300’ün üzerinde firmaya devamlı hizmet vermeye başlamıştır. Bu büyüme de çalıştığımız firmaların, verdiğimiz hizmetten kaynaklı bize referans olarak firma yönlendirmesi büyük rol oynamıştır. Portföyümüzü genişletirken sadece karlılığı hedeflememiş, firmaların doğru, güvenilir, ekonomik hizmet almasını yaygınlaştırmayı firma prensibi haline getirmiş bulunmaktayız. İstanbul ili dışında Kocaeli ve Tekirdağ’a da hizmet sunmaktayız. Hedefimiz tüm Türkiye’ye yayılarak markamızı büyütmek ve Türkiye’yi İş Sağlığı ve Güvenliği alanın da ileri taşımaktır. BAŞARIM OSGB olarak işyeri hekimlerimiz ve iş güvenliği uzmanlarımızla sunduğumuz profesyonel hizmetin yanı sıra aile sıcaklığını sunan yönetim kadromuzla her zaman yanınızdayız.

Aranan Nitelikler

BAŞARIM OSGB bünyesinde istihdam edilmek üzere;

  • Lisans mezunu, 
  • C SINIFI İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip, 
  • İnşaat ve şantiye tecrübesi olan, (1 YILLIK TECRÜBE)
  • SANCAKTEPE LOKASYONUNDA İKAMET EDEN 
  • İSG mevzuatına hakim, 
  • MS Office programlarına hakim, 
  • Analitik bakış açısına ve hızlı problem çözme yeteneğine sahip, 
  • İletişim becerileri kuvvetli,
  • Aktif araç kullanabilen,
  • Anadolu yakasında SANCAKTEPE, Kartal, Samandıra lokasyonlarında ikamet edenler tercih sebebi,

"İş Güvenliği Uzmanı" aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon Aş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
AVRASYA TERMİNAL İŞLETMELERİ AŞ.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Ay
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Manisa
27.02.2024
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bayburt, Manisa, Antalya, Samsun
27.02.2024
BAŞVUR
AMBİYANS İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Çayırova
20.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BAŞARIM ORTAK SAĞLIK GÜVENLIK BİRİMİ EĞT. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.

Başarım Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ve Eğitim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 

-2013 yılında kurulmuş  ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet vermek üzere yetkilendirilmiştir. İstanbul merkezli olarak kurulan firmamız İş Sağlığı ve Güvenliği alanında İstanbul  iline  sınır komşuluğu olan Kocaeli ve Tekirdağ illerine de hizmet vermektedir. Firmamız ruhsatlandırıldığı Nisan 2013 tarihinde 10 firmayla sektöre giriş yaparken kısa süre içerisinde portföyünü genişletmiş, 300’ün üzerinde  firmaya sürekli olarak hizmet vermeye başlamıştır.

-BAŞARIM OSGB olarak kaliteli hizmet hedeflenmiş olup 2015 yılında TÜRKAK Akredite, ISO  9001 ve Ohsas 18001 kalite belgelerini alan sayılı firmalar arasında yerini almıştır. Firmamız kaliteli, güvenilir hizmet anlayışını ilke edinmiş olup küçük işletme – büyük işletme şeklinde ayırt etmeden tüm projelere aynı standartta hizmet vermeyi hedeflemiş ve uygulamıştır. Bu bilinçle yola çıkarak tüm Türkiye’de sadece 45 firmanın sahip olduğu TÜRKAK Akredite ISO  9001 ve Ohsas 18001  kalite belgelerini almaya hak kazanarak kaliteli hizmetini belli bir standart halinde tüm firmalara sunmayı başarmıştır.

Misyonumuz;

  • Başarım OSGB olarak; alanında uzman çalışanları ile, koruyucu ve önleyici bir anlayışla hizmet vererek alın teri döken çalışanların iş kazası ve meslek hastalıklarıyla karşı karşıya kalmalarını engellemek için çaba sarf etmekteyiz. Çalışanları korumak amacıyla periyodik muayenelerini ve sağlık taramalarını eksiksiz yaparak erken tanı ve tedavi imkanı sağlamaktayız. Uzun vadede hem hizmet verdiğimiz firmalar hem de ülkemiz için değerli katkılar sağlamayı amaçlamaktayız. 
  • İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri tek bir çatı altında toplayarak, anlaşma sağladığımız firmalarımıza  eksiksiz hizmet sunmaktayız. Başarım OSGB olarak, sağlıklı çalışanlar ile üreten, verimli bir toplumun alt yapısını oluşturmak temel amacımızdır. 

Vizyonumuz;

  • Önce insan anlayışı ile, dünya standartlarında hizmet sunmak, iş sağlığı ve güvenliği sektöründe model alınan lider kuruluş olmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları