Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sınıf Öğretmeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 18.03.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

Misyonumuz
Bilnet Okulları ana kucağından yüksek öğretim basamağına kadar geçen süreçte çağın eğitim stratejilerini, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen, evrensel düşünebilen, ilgi yetenek ve hedeflerine uygun, Atatürk ilke inkılaplarına bağlı mutlu ve üretken bireyler yetiştirir.

Vizyonumuz
İlkeli ve yüksek kaliteli eğitim içeriği ile ülke geleceğine yön veren kurum olmak anlayışla Bilnet Okulları Anaokulu, İlkokulu, Ortaokul ve Anadolu Lisesiyle tüm Türkiye’de Bilfen Şirketler Grubu'nun bir markası olarak var olacaktır.

30 yıllık Bilfen tecrübesiyle eğitimdeki kalitesini ispatlamış olan Bilfen öğretmenleri ve koordinatörleri ile yapılanmış Bilnet Okulları aynı hedef ve disiplinle çalışmalarına başlamıştır.

Bilnet Okulları Beylikdüzü Kampüsü 21. Yüzyıl becerileri ile donanmış, topluma değer katacak bireyleri yetiştirecek Sınıf Öğretmeni başvurularını beklemektedir.

Aranan Nitelikler


2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için Beylikdüzü Kampüsü Bilnet Okullarında Sınıf Öğretmeni olarak görevlendirilmek üzere; 

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Pedagojik formasyona sahip,
  • Teknolojik gelişmeleri takip eden,
  • Analitik ve pratik düşünebilen,
  • Güleryüzlü,insan ilişkileri güçlü,diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın,
  • Dış görünümüne özen gösteren,
  • Müfredata hakim, 
  • Alanında en az 5 yıl deneyimli (özel okul),
  • Eğitim teknolojilerine hakim,
  • Sigara kullanmayan,


Sınıf Öğretmenleri alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Bugün
BAŞVUR
FLORYA KOLEJİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BİLNET OKULLARI BEYLİKDÜZÜ VE BÜYÜKÇEKMECE KAMPÜSÜ

Bilnet Okulları ana kucağından yüksek öğretim basamağına kadar geçen süreçte çağın eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen evrensel düşünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke inkılaplarına bağlı mutlu ve üretken bireyler olarak yetiştirme vizyonuna sahiptir.Her çocuk yaratıcıdır ancak ondaki yetenekleri bulup çıkarmak iyi bir eğitim kadrosuyla mümkündür.

Bu anlayışla Anaokulu, İlkokulu, Ortaokul ve Anadolu Lisesiyle tüm Türkiye’de Bilfen Şirketler Grubu'nun bir markası olarak var olacaktır. 30 yıllık Bilfen tecrübesi eğitimdeki kalitesini ispatlamış olan Bilfen öğretmenleri ve koordinatörleri ile yapılanmış Bilnet Okulları aynı hedef ve disiplinle çalışmalarına başlamıştır.
Bilnet Okulları'nda eğitim alacak olan öğrencilerin birer dünya vatandaşı olabilmeleri akademik başarıyı sosyal ve dil becerileriyle geliştirip yabancı dil anlamında dünya dili olan öncelikle İngilizceyi her öğrencimize öğretebilmek asıl hedeflerimiz arasındadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları