Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Firmamız bünyesinde imalatı yapılan atıksu arıtma tesisi ekipmanlarının imalat sürecinde gerekli çizim ve projelendirme işlemlerini yapabilecek, imalat sürecinin planlamasında etkin rol alabilecek, ihtiyaç duyulması haline saha ziyaretlerinde bulunabilecek Makine Mühendisi çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- Makine Mühendisliği  diplomasına sahip imalat süreci ile iligli en az  5 yıl tecrübesi  olan
- Malzeme bilgisi  olan ,
- AutoCAD ve Solidworks  çizim programlarını  etkin kullanabilen ,
- İmalat aşamaları hakkında bilgi ve tecrübe sahibi,
- İş programları yapıp takibini sağlayarak imalatı yönlendirebilecek,
- Esnek çalışma saatlerine riayet edebilecek,
-Seyahat engeli olmayan,
- Askerlikle ilişiği bulunmayan,
- B sınıfı sürücü ehliyeti olan,
- Tercihen en az bir yabancı dil bilgisi olan (konuşma ve yazma),

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BİYOSİS ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜH. MÜŞ. İNŞ. İMAL. BİLİŞİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

-Biyosis Çevre Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik İnşaat İmalat Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, konusunda uzman çevre mühendislerinin girişimiyle Ankara'da kurulmuştur. Kurucularının bireysel başarılarından güç alan Biyosis, Türkiye'de yeni gelişen bir teknoloji olan MBR Sistemleri konusundaki fark yaratan tasarımıyla pazarda hak ettiği yeri alacaktır. 

-Biyosis özellikle atıksu ve içmesuyu arıtma tesisi tasarımı ve imalatının yanı sıra, müşavirlik, işletme ve proje danışmanlığı konularında da faaliyet göstermektedir. 

-Mühendisliğin ön plana çıktığı yenilikçi tasarımları ile arıtılan suyun tekrar kullanılabilecek kalitede Geri Kazanımını mümkün kılarak projelerinize ve işletmenize kattığı ekonomik katme değer sayesinde gerçek çevreci çözümler sunmaktadır.

-Temel vizyonu, yaptığı işlerde fark yaratmak, hizmet kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu projelere imza atmak olan Biyosis, uzun vadeli ve köklü bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

VİZYON:
  • Sektörde  rakiplerine  fark  yaratan  bir  etik  ve  mesleki  yaklaşımla  maksimum  müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet etmeyi ve sektörümüzde iyi bir yer edinmeyi amaçlıyoruz. 
MİSYON:
  • Takım  çalışmasının  önemini  özümseyen  personelimizle  verdiğimiz  hizmetin   niteliğini arttırmak, müşterimize ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verebilecek, sürekli gelişmeyi hedef alan bir içyapı oluşturacağız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları