Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgi İşlem Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası
  • 20.03.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

İstanbul Ümraniye bölgesinde hizmet veren Bof Grup bünyesinde görevlendirilmek üzere Bilgi İşlem Müdürü aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Bilgisayar mühendisliğinden veya ilgili bölümlerden mezun,
  • Domain yönetimi ve Windows sistem yönetimi konularında deneyimli olan,
  • Sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve kriz yönetiminde etkili,
  • Oluşabilecek teknik arıza ve sorunlara müdahale edilmesi,
  • Tüm bilgi işlem sistemlerinin sürekliliğinin ve düzgün çalışmasının sağlanması,
  • Var olan akışların, operasyon ve IT Güvenlik talimatlarının uygulanması,
  • Şirketimize ait olan IT sistemlerinin geliştirilmesine yardımcı olabilecek,
  • Gerektiğinde seyahat edebilecek,
  • Tercihen Otel tecrübesi olan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak.

Özet Bilgiler

BOF GRUP / BOF DESİGN / BOF YAPIAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

ARTİSTANBUL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DANIŞMANLIK
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BOF GRUP / BOF DESİGN / BOF YAPI

Merkezi İstanbul’da bulunan Bof Grup, yaptığı tüm işlerde farklı olmayı amaçlamış ve bu hedef doğrultusunda; 50 yılı aşkın iş tecrübesinin BOF DESIGN markası altında toplayarak %100 yerli sermayesi ile sektörün lider firmalarından biri haline gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturmuş olduğu; mimari tasarım, mobilya, elektrik, mekanik, inşaat, paslanmaz ve metal bölümleri ile 7.000 m2 kapalı alanda; gerek yurtiçi gerekse yurtdışında, emsalsiz bir hız ve kaliteyle, yeni çalışma modelleri oluşturarak, uygulanması pek de mümkün olmayan bir sistemle, perakende mağaza dekorasyonculuğu konusunda; 200’ü aşkın eğitimli ve dinamik kadrosuyla, “üreterek” anahtar teslimi proje hizmeti vermektedir. Mimar, iç mimar ve mühendislerden oluşan proje ekibi tüm işlere hassasiyetle yaklaşmakta; müşterilerimizin beklenti ve taleplerini en iyi şekilde yorumlayıp tasarımlarına aktarmaktadırlar. Şirketimizin; proje, tasarım ve imalat departmanlarının bir arada olması sebebiyle de özgün tasarımlar ve kaliteli sonuçlar ortaya çıkmakta, bu güç ve bilinçle de en hızlı ve sorunsuz şekilde projeler, uygulamalar da dahil olmak üzere bitirilmektedir.

Türkiye’deki en çok anahtar teslimini yapmış firma ünvanını da almıştır. Bugüne kadar mağazacılık, otel, restoran ve perakende sektörlerinde 5.000’ün üstünde ve son 10 yılında 2.000 üzeri uygulama yapmış olan firmamız; bu tecrübenin ardından gittikçe büyüyen bir ivme ile sektöründe hak ettiği yere doğru; en hızlı, en kaliteli, en ekonomik prensipleriyle sağlam ve emin adımlarla ilerlemektedir.

Lideri ve öncüsü olduğu sektörler haricinde, iştirakleri olan diğer faaliyet alanlarında da aynı bilinç ve başarı ile çalışan firmamız, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefinden vazgeçmeden, her gün değişen teknolojiyi ve yenilikleri takip ederek; mimari tasarım, enerji, yapı, taahhüt ve turizm alanlarında da yatırımlar yapmaktadır. Bu güne kadar 700’ün üzerinde konutu teslim eden BOF YAPI, bünyesinde Uludağ 2. Gelişim bölgesinde Avrupa’nın en iyi kış oteli olmaya aday 5 yıldızlı projesi ve İstanbul Ataşehir bölgesindeki otel inşaatına başlamış olduğu projesi bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları