Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Servis Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 18.10.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

İstanbul Ümraniye adresinde bulunan otelimizin Teknik Servis Departmanında görevlendirmek üzere, “Teknik Servis Elemanı” arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Teknik Lise mezunu veya Mesleki eğitim almış (Mesleki Eğitim Belgesi olan),
  • En az 2 yıl teknik servis alanında deneyimli,
  • Tüm elektrik/elektronik/mekanik/sıhhi tesisat ve donanımın planlı bakım, arıza bulma ve giderme işlerini yapabilecek, 
  • Isıtma-soğutma-iklimlendirme sistemleri konusunda bilgi sahibi,
  • Mekanik konularda yeterli donanım ve bilgiye sahip, mevcut tüm mekanik tesisatın bakım ve kontrollerini yapabilecek,
  • Dinamik ve sorumluluk sahibi,
  • Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyumlu,vardiyalı çalışabilecek,
  • Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,Bay takım arkadaşı aramaktayız.

     

Özet Bilgiler

BOF GRUP / BOF DESİGN / BOF YAPIAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ZETTA BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ DAN. VE SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
KARTAL CERRAHİ TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Son 1 Ay
BAŞVUR
Omega Operasyonel Makina Kiralama ve Yer Hizmetleri Ticaret A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ROBOTPOS OTOMASYON
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
30.01.2024
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
18.08.2023
BAŞVUR
TEKNO TASARIM VE YAPI TEKNiK A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KN MÜHENDİSLİK MAKİNA İNŞAAT SAN.VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BOF GRUP / BOF DESİGN / BOF YAPI

Merkezi İstanbul’da bulunan Bof Grup, yaptığı tüm işlerde farklı olmayı amaçlamış ve bu hedef doğrultusunda; 50 yılı aşkın iş tecrübesinin BOF DESIGN markası altında toplayarak %100 yerli sermayesi ile sektörün lider firmalarından biri haline gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturmuş olduğu; mimari tasarım, mobilya, elektrik, mekanik, inşaat, paslanmaz ve metal bölümleri ile 7.000 m2 kapalı alanda; gerek yurtiçi gerekse yurtdışında, emsalsiz bir hız ve kaliteyle, yeni çalışma modelleri oluşturarak, uygulanması pek de mümkün olmayan bir sistemle, perakende mağaza dekorasyonculuğu konusunda; 200’ü aşkın eğitimli ve dinamik kadrosuyla, “üreterek” anahtar teslimi proje hizmeti vermektedir. Mimar, iç mimar ve mühendislerden oluşan proje ekibi tüm işlere hassasiyetle yaklaşmakta; müşterilerimizin beklenti ve taleplerini en iyi şekilde yorumlayıp tasarımlarına aktarmaktadırlar. Şirketimizin; proje, tasarım ve imalat departmanlarının bir arada olması sebebiyle de özgün tasarımlar ve kaliteli sonuçlar ortaya çıkmakta, bu güç ve bilinçle de en hızlı ve sorunsuz şekilde projeler, uygulamalar da dahil olmak üzere bitirilmektedir.

Türkiye’deki en çok anahtar teslimini yapmış firma ünvanını da almıştır. Bugüne kadar mağazacılık, otel, restoran ve perakende sektörlerinde 5.000’ün üstünde ve son 10 yılında 2.000 üzeri uygulama yapmış olan firmamız; bu tecrübenin ardından gittikçe büyüyen bir ivme ile sektöründe hak ettiği yere doğru; en hızlı, en kaliteli, en ekonomik prensipleriyle sağlam ve emin adımlarla ilerlemektedir.

Lideri ve öncüsü olduğu sektörler haricinde, iştirakleri olan diğer faaliyet alanlarında da aynı bilinç ve başarı ile çalışan firmamız, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefinden vazgeçmeden, her gün değişen teknolojiyi ve yenilikleri takip ederek; mimari tasarım, enerji, yapı, taahhüt ve turizm alanlarında da yatırımlar yapmaktadır. Bu güne kadar 700’ün üzerinde konutu teslim eden BOF YAPI, bünyesinde Uludağ 2. Gelişim bölgesinde Avrupa’nın en iyi kış oteli olmaya aday 5 yıldızlı projesi ve İstanbul Ataşehir bölgesindeki otel inşaatına başlamış olduğu projesi bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları