Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Playpark Şube Müdürü

Hatay
  • 19.11.2019
  • 20 - 50
BOWLİNGO/PLAYPARK Playpark Şube Müdürü  İş İlanı

İş Tanımı

Şirketimiz İstanbul merkezli olup yurtiçi ve yurtdışında aile eğlence merkezleri işletmeciliği yapmakta olan Playpark  & Bowlingo, Hatay ilinde  bulunan  Avm içerisinde yer alan şubesinde görev sorumluluk  alacak Mağaza Müdürü / Sorumlusu aramaktadır.Şubelerimizde bowling, çocuk oyun alanı, arcade, video games, smilator, vr, lazer tag vb. eğlence üniteleri bulunmaktadır. Şube bazlı eğlence gruplarında farklılıklar bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Mağazacılık alanında iş deneyimine sahip,

İnsan Kaynakları fonksiyonlarını hedef ve stratejiler doğrultusunda organize ve koordine edebilecek,

Kendisine bağlı ve sorumlu olduğu personelin motivasyonunu ve kurumsal bağlılığını arttıracak uygulamaları geliştirecek

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

Satış ve hedef odaklı çalışmaya yatkın,

Erkek adaylar için Askerliğini tamamlamış

Mağaza dışı kurumsal ziyaretler gerçekleştirerek toplu organizasyonlar planlayabilecek

MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Turkcell Superonline İletişim Ofis
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Hatay - İskenderun
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AYZER DÖKÜM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Ayzer Döküm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi eylül 2004 tarihinde Hadımköy Atatürk sanayi bölgesindeki 9000 metrekarelik arsası üzerine 2600 metrekaresi kapalı olan 1.etap tesisini kurmuş olup 28 yıllık döküm tecrübesi ve birikimini modern üretim teknolojisi ile buluşturmuştur.
28 yıl önceki çekirdek kadrosundaki tecrübeli çalışanları şirketin bu günkü genç ve dinamik ekibiyle beraber koordineli bir dayanışma içerisinde faaliyetlerine devam ederek yurt içi ve yurt dışından gelen taleplere cevap vermektedir. Şirketimiz bütün müşterilerine birer çözüm ortağı bakış açısı ile yaklaşıp talepleri teknik resim veya numune olarak ilk basamaktan alıp nihai ürün haline getirene dek bütün aşamalarda en modern üretim teknolojisini müşterilerine sunmaktadır. Böylelikle toplam kalite ve hizmet anlayışı ile ham madde girişinden sevkiyatına kadar gerekli bütün kontrollerden geçmiş en kaliteli ürünleri istenilen zaman da minimum fiyata müşterilerine sunmaktadır. Şirketimiz 9000 metrekarelik kendi arsası üzerindeki 2600 metrekare kapalı kullanım alanında 0,15 kg ile 2000 kg arasındaki sfero ve dökme demir üretimini Avrupa ve uluslar arası normlara uygun olarak çağdaş ve sağlıklı çalışma şartlarında sürdürmektedir. Yıllık döküm kapasitemiz 5400 ton civarındadır.


Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları