Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Temizlik ve Etkinlik Hizmetleri Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 13.04.2018
  • 20 - 50
British Consulate General İstanbul  Temizlik ve Etkinlik Hizmetleri Görevlisi İş İlanı

İş Tanımı

Başkonsolosluk fırsat eşitliği sunan bir işveren olarak; ırk, renk, cinsiyet, maluliyet, cinsel tercih, din, mezhep, inanç ve yaş ayrımı olmaksızın yapılacak tüm başvurulara açıktır.

  

İngiltere Başkonsolosluğu Istanbul, belirsiz süreli tam zamanlı çalışmak üzere “Temizlik ve Etkinlik Hizmetleri Görevlileri” aramaktadır. Başarılı bulunan adaylar, Kurumsal Hizmetler Bölümü bünyesinde bulunan temizlik ve taşıma hizmetleri ekibine katılacaklar.

Bu pozisyonun gereklilikleri arasında temizlik görevi dışında belirli ağırlıkları taşımak, kurumda gerçekleşen davetlerde servis elemanı olarak görev almak, gerekli durumlarda konaklama hizmetleri ve gümrük & protokol biriminin günlük çalışmalarına destek olmak  bulunmaktadır.

Bu pozisyon akşam ve haftasonu organizasyonlarında çalışmayı gerektirdiğinden esnek çalışma saatlerine uyumlu olunması beklenmektedir (fazla mesai yapılması durumunda fazla mesai ücreti ödenmektedir). Başarılı bulunan adayları takım çalışmasına yatkın ve aynı anda birkaç görevi yerine getirme becerisine sahip olmaları beklenmektedir.

Başarılı olan adayların en kısa sürede işe başlamaları beklenmektedir. Başarılı adaylar 2 aylık deneme sürecine tabidir. 

Görev ve Sorumluluklar

· Ingiltere Başkonsolosluğu Istanbul’da bulunan calışma ofisleri, resmi davet salonları ve genel alan, tuvalet ve misafirhanelerin temizlik hizmetlerini gerçekleştirmek,

· Günlük temizlik programında belirtilen görevleri yerine getirmek,

· Temizlik yaparken gerekli ekipman ve kimysalları kullanma bilgi ve becerisine sahip olma,

· Geri dönüşüm ile ilgili olarak yöneticisine yardımcı olmak,

· Konsolosluk bünyesindeki tüm organizasyon hazırlıklarına ve bu organizasyonlarda gerekli olan servis elemanı, vestiyer, bulaşık yıkama hizmetlerine destek vermek,

· Gerekli durumlarda amirinin talebi uzerine akşam davetlerinde de görevli olarak kalmak,

· Ofis taşınmaları, eşya taşıma ve yüklemelerine destek olmak,

· Konsolosluk içerisinde bulunan malzeme depolarının temizlik ve bakım ve kontrolünü sağlamak,

· Kutu, diplomatik torba, mobilya gibi nesneleri yöneticinin talimatlarına uygun şekilde taşımak, yüklemek ve ilgili yere ulaştırmak,

· Günlük olarak gönderileri, kırtasiye malzemelerini ve gazeteleri dağıtmak ve toplamak,

· Müdürü ve kıdemli müdürler tarafından verilebilecek diğer görevleri yerine getirmek,

· Kurumsal Hizmetler ekibine destek olmak ve anlık ihtiyaca yönelik taşıma/yükleme görevlerini yerine getirmek,

· Konaklama birimlerinin döşenmesi, taşınma esnasında yükçü personelin gerekli şekilde yönlendirilmesi, eşya giriş çıkışlarinin kontrol edilmesi ve envanterlerin güncellenmesi konularında konaklama hizmetleri sorumlusuna ve destek görevlisine yardım etmek.

Aranan Nitelikler

·         Bu alanlarda deneyim sahibi olmak

·         Esnek calışma saatlerine uyum gosterebilmek

·         Pozitif ve profesyonel tutum sahibi olmak

·         Yazılı ve sözlü talimatları anlama ve uygulama becerisine sahip olmak

·         Düzgün ve akıcı Türkçe konuşabilmek

·         Tercihen temel sözlü iletişim düzeyinde Ingilizce bilgisine sahip olmak

·         Etkin zaman yonetimi becerisine sahip olmak

 

Pozisyonun gerektirdiği yetkinlikler: 

o    İşleri Zamanında Teslim Etmek

Bu alanda etkin olmak zamanında performans gösterip enerji sarfetmek ve kendi yaptıklarından kişinin sorumlu olmasını kapsamaktadır. Üzerinde uzlaşılmış hedefler ve etkinlikler üzerine çalışmak ve zamanında yapılmamış işler ile etkin bir şekilde başa çıkabilmek ile ilgilidir. 

o    Kaliteli bir Hizmet Sunmak

Bu alanda etkin olmak kendi çalıştığınız alanda hizmet kalitesini artırmak, müşteri ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate almaktır. Etkin olan insanlar zamanlarını ve etkinliklerini organize edebilen ve bu sayede yüksek kalitede ve etkili bir hizmet sağlayabilen kişilerdir.

o    İşbirliği ve Ortaklık Kurmak

İşyerinizde çalışan kişilerle etkin iş ilişkileri kurmayla ilgilidir. İşinizi yapabilmeniz işbirliği içinde çalışmanıza, bilgileri paylaşmanıza, ekipleriniz ve iş arkadaşlarınızla uyumlu ve duyarlı ilişkiler kurmanıza bağlıdır. 

o    İletişim Kurmak

Karşılıklı olarak adil ve saygılı olmak, uygun dilin kullanılması, uygun davranışların sergilenmesi ve ekipteki tartışmalara katılmak ile ilgilidir.

        o    Kapasite Gelistirmek
Etkin ve etkili olmanız için kendi gelişiminize yönelik olarak öğrenmeye odaklanmanız önemlidir. Personel için bu; öğrenmeye açık olmak, beceriler geliştirmek, hatalardan ders çıkartarak deneyim ve bilgi kazanmak ve performansını iyileştirmeye istekli olmak anlamına gelmektedir.

 

Başvuru ve Çalışma Koşulları Hakkında Önemli Bilgi

Adayların Türkiye’de çalışma ve yaşama izinlerinin bulunması gerekmektedir.

Başarılı adayın işe başlaması yapılacak güvenlik kontrollerinin sonucuna bağlı olacaktır.

Pozisyonla ilgileniyorsanız güncel özgeçmişiniz ve önyazınız ile birlikte yenibiris.com üzerindeki bu ilana başvuru yapınız.

Başvuru için son tarih 30 Nisan 2018 Pazartesi günüdür. 

Bu pozisyon icin yıllık brüt maaş 27,303.00 TL’dir. Yerel kanunlarda belirtilen gelir vergisi yükümlüğü çalışana aittir.  

Sadece mülakata davet edilecek adaylar ile iletişime geçilecektir.

İngiltere Büyükelçiligi Türkiye Ağı yerel personel çalıştırma koşul ve uygulamaları Türk İş Kanunu’na tabidir.

 

İnsan Kaynakları, British Consulate-General Istanbul, Nisan 2018

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PERA BOSPHORUS HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Arts Hotel Istanbul Harbiye
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
10.08.2023
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

British Consulate General İstanbul

British Embassy Turkey

Our mission is to develop and improve relationships that will make the UK and Turkey more secure and prosperous. Our priorities include cooperation in international policy; trade and investment; defence; energy; illegal immigration; counter-terrorism; and international crime.

Our network of posts in Turkey, including the British Embassy in Ankara and our Consulate General in Istanbul, develop and maintain relations between the UK and Turkey. We work on a wide range of issues including Turkey’s bid to join the European Union, the economy, energy policy and international security.

We have a dedicated team working on projects to improve Turkey’s prospects of joining the EU. We are improving ties between British and Turkish companies to ensure that we meet the target set by the British prime minister and his Turkish counterpart in 2010 to double bilateral trade by 2015.

We have a large consular network with posts in Antalya, Bodrum, Marmaris, Izmir and Fethiye. These offices deal with a wide range of issues in a country that receives around 2.5 million British visitors a year and where up to 40,000 Britons live for all or part of the year.

In addition to staff posted to Turkey from the United Kingdom, the Embassy employs staff locally, most of whom are Turkish citizens. We seek to recruit and retain talented and high performing staff, who support and develop each other and are committed to high standards of service.

The Embassy values diverse talents, skills and background, drawing on the rich cultural and ethnic diversity of the UK and Turkey. As an equal opportunities employer, the Embassy welcomes applications from suitably qualified individuals, regardless of race, colour, gender, disability, sexual orientation, religion, belief and age.

The Embassy HR Office accepts applications only for specific vacancy announcements. We will not accept applications that are not associated with a specific vacancy announcement.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları