Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

Ankara
  • 11.09.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Ankara'daki İngiltere Büyükelçiliği, denizaşırı ülkelerdeki İngiliz siyasi, ekonomik ve konsolosluk çıkarlarını temsil eden dünya çapında bir ağın bir parçasıdır ve şu anda esnek zamanlı programlarla çalışacak; Büyükelçi, eşi ve onların misafirleri ile ziyaretçilerinin yanısıra tüm büyük ve özel etkinlikler için yemeklerin pişirilmesi ve hazırlanmasından sorumlu olacak bir Aşçı aramaktadır.

Temel Görev ve Sorumluluklar 

• Günlük, haftalık ve fonksiyon menüleri uyarınca gerekli tüm yiyecek ürünlerinin satın alınması ve zamanlaması. Satın alınan tüm gıda ürünlerinin FCO yönetmeliklerine uygun olarak hesaplanması, alınması, depolanması ve stok kontrolünün sağlanması;
• Tüm mutfak ekipmanları ve mutfak araçlarının temizlik ve bakımını, üreticilerin talimatlarına uygun olarak ve FCO konutları ve halka açık ikram olayları için geçerli olan Gıda Güvenliği Kanunu düzenlemelerine uygun olarak doğru ve etkili kullanılması;
• Menülere ilişkin tavsiye ve rehberlik sağlanması, tüm sosyal etkinlikler ve HE'nin özel günlük gereksinimleri için diyet ve besin değerleri faktörlerini dikkate alan uygun menüler oluşturulması;
• Normal şartlar altında yayınlanmış iş düzenlerine göre çalışılması ve Büyükelçiliğin tüm iç ve dış etkinlikleri için tam catering hizmetlerinin sağlanması;
• Etkin hizmet sunumu ve saygılı / güvenli bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla Konut müdürüne destek olunması;
• Personel sıkıntısı yaşanırken, (gerekirse) etkinlikler için hazırlanan mobilyaları taşımaya yardımcı olunması, evin önündeki / arkasındaki etkinliklerin normal çalışma saatleri dışında desteklenmesi. Konut yöneticisi tarafından talep edildiğinde ve gerektiğinde diğer Konut görevlilerine destek sağlanması;
• Prism Self-Service ve FCO e-postaları gibi Elçilik personeline sağlanan iletişim araçlarının etkin kullanımı.

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler

• Gelişmiş aşçılık becerilerine sahip (deneyim veya nitelikler yoluyla);
• Hijyen ilkelerine dikkat eden;
• Yemekleri ve içecekleri dikkatli, verimli bir şekilde sunabilecek, konuklara nezaketten taviz vermeyen ve gereksinimlerini makul bir şekilde öngörebilen(uzun vadeli planlama);
• Yiyecek içecek maliyetlerini, bütçelemesini, stoklanmasını ve stok kontrolünü yönetebilecek;
• Sözlü ve yazılı talimatları kavrayıp uygulayabilen;
• Microsoft Office Programlarının etkin kullanan- Word/Excel;
• Gerekli ölçüde İngilizce konuşma becerilerine sahip;
• Yöneticilerin geribildirimlerini yerine getirebilecek ve daha fazla ilerleme sağlayabilecek;
• Tercihen dünya mutfağı jargonuna aşina/bilgi sahibi.


Haftalık çalışma saati net 42.5 saattir.

Bu pozisyon için yıllık maaş brüt 10,722.72 Amerikan dolaridir. Ayrıca yıllık brüt 3,543.84 Amerikan dolari sorumluluk ödeneği ödenmektedir.

Yerel yasaların gerektirdiği gelir vergisini ödemekle görevli personel sorumludur. 

Tüm başvuru sahiplerinin Türkiye'de yaşama ve çalışma hakkı olmalıdır. İngiliz Büyükelçiliği çalışma iznine sponsor değildir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İngiliz Kültür Anaokulu
Ankara
Dün
KAPİTAL KIRTASİYE
Ankara, Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Meyra Palace Hotel
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Aşiyan Koleji
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara
Son 1 Ay
Point Hotel Ankara
Ankara
Dün
British Culture Fine Arts
Ankara
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Odtülüler Aktif Eğitim
Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Hilton Ankara
Ankara
11.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

British Consulate General İstanbul

British Embassy Turkey

Our mission is to develop and improve relationships that will make the UK and Turkey more secure and prosperous. Our priorities include cooperation in international policy; trade and investment; defence; energy; illegal immigration; counter-terrorism; and international crime.

Our network of posts in Turkey, including the British Embassy in Ankara and our Consulate General in Istanbul, develop and maintain relations between the UK and Turkey. We work on a wide range of issues including Turkey’s bid to join the European Union, the economy, energy policy and international security.

We have a dedicated team working on projects to improve Turkey’s prospects of joining the EU. We are improving ties between British and Turkish companies to ensure that we meet the target set by the British prime minister and his Turkish counterpart in 2010 to double bilateral trade by 2015.

We have a large consular network with posts in Antalya, Bodrum, Marmaris, Izmir and Fethiye. These offices deal with a wide range of issues in a country that receives around 2.5 million British visitors a year and where up to 40,000 Britons live for all or part of the year.

In addition to staff posted to Turkey from the United Kingdom, the Embassy employs staff locally, most of whom are Turkish citizens. We seek to recruit and retain talented and high performing staff, who support and develop each other and are committed to high standards of service.

The Embassy values diverse talents, skills and background, drawing on the rich cultural and ethnic diversity of the UK and Turkey. As an equal opportunities employer, the Embassy welcomes applications from suitably qualified individuals, regardless of race, colour, gender, disability, sexual orientation, religion, belief and age.

The Embassy HR Office accepts applications only for specific vacancy announcements. We will not accept applications that are not associated with a specific vacancy announcement.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları