Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çay Servis ve Temizlik Elemanı

İzmir
  • 29.07.2015
  • 0 - 20

İş Tanımı

2001 yılında faaliyet göstermeye başlayan By Kepi; bugün 300’ ü aşkın profesyonel personeli ile 17.000 m2’lik kapalı alanda hizmet veriyor. İzmir Sarnıç’ta bulunan fabrikası; mobilya’da “hot couture” hizmet veren Türkiye’de örneği olmayan en büyük kapasiteye sahip fabrika olma özelliğini taşıyor.

By Kepi, klasikten modern tarza kadar uzanan bir yelpazede koltuk takımları, yemek ve yatak odaları üretiyor.

İstanbul’da Florya, Etiler, Cemil Topuzlu ve Bağdat Caddesi olmak üzere 4, İzmir’de 2 Bursa’da 1 Mağazası bulunan By Kepi; By kepi Kids Markası ile de çocuk odalarında müşterilerine özel çözümler sunabilen firma olma özelliğini de elinde bulunduruyor. 

Heyecanını ilk günki gibi taze tutan, mükemmellik ilkesinden asla ödün vermeyen By Kepi, özgün tasarımlarını, yaşanası mekânlar yaratmak üzerine kurgular. Kişiye özel bünsel tasarım, üretim ve hizmet anlayışıyla dokunduğu mekânları farklı kılar. Kendine özgü mekânlar oluşturmak isteyenler için, yaşam alanları oluşturmakla kalmaz, yeni bir yaşam tarzı sunar… Ele aldığı tüm projelerde en ince detaylara kadar alternatif sunmakla kalmayıp, peyzaj düzenlemelerine kadar özel çözümler üretir.

By Kepi, özel koleksiyonların yanı sıra, mekanları, ünleri kendi bünyesinde, işine gönül vermiş, hayatın güzelliklerinden ilham alan ekibi ile, müşteriye özel tasarlar ve üretir.

 

FABRİKAMIZDA üretim çay, yemek dağıtımında bulunacak, temizlik işleriyle ilgilenecek bayan arkadaşlar aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • 40 yaşını aşmamış,
  • Bayan,
  • Sorumluluk sahibi,
  • Düzenli çalışma prensipleri olan,
  • Titiz

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İzmir - Torbalı
Dün
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Tire
Dün
İzmir - Ödemiş
Dün
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Menemen
Dün
İzmir - Menderes
Dün
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Kiraz
Dün
İzmir - Kınık
Dün
İzmir - Kemalpaşa
Dün
İzmir - Karaburun
Dün
İzmir - Güzelbahçe
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BY KEPİ

 2001 yılından bu yana, kişiye özel mobilya ve dekorasyon hizmeti veren By Kepi, kaliteyi, konforu, rahatı ve özel olmayı hissedenlerin tercihi…
Heyecanını ilk günki gibi taze tutan, mükemmellik ilkesinden asla ödün vermeyen By Kepi, özgün tasarımlarını, yaşanası mekânlar yaratmak üzerine kurgular. Kişiye özel bütünsel tasarım, üretim ve hizmet anlayışıyla dokunduğu mekânları farklı kılar. Kendine özgü mekânlar oluşturmak isteyenler için, yaşam alanları oluşturmakla kalmaz, yeni bir yaşam tarzı sunar…
By Kepi , özel koleksiyonların yanı sıra, mekanları, ürünleri kendi bünyesinde, işine gönül vermiş, hayatın güzelliklerinden ilham alan ekibi ile, müşteriye özel tasarlar ve üretir.
Yaşanılan mekânları bir konsept olarak tasarlayan By Kepi; konut, otel, residence, restaurant – bar dekorasyonlarında, tasarım ekibi ile hizmet verir.
Bütünsel tasarım çözümleri üretmek için mekânlar incelenir, projelendirme aşamasında kişilerin tarzı, yaşam biçimleri, zevkleri, beklentiler ile mekânların fonksiyonel özellikleri ve kullanım amaçları belirlenerek tasarlanır. Tasarımlar projelendirilir, sunulur ve uygulama aşamasına geçilir.
Dekorasyonu bir bütün olarak algılayan ByKepi, aydınlatma, halı, aksesuar, proje uygulama ve duvar kağıdına kadar sunduğu çözümlerle, bir bütün olarak yaşam alanları yaratır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları