Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Housekeeping Supervisor
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
Diyarbakır - Bağlar
Son 1 Hafta
Sales Executive
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
Diyarbakır - Bağlar
Son 1 Hafta
Kat Hizmetleri Elemanı
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
Diyarbakır - Bağlar
Son 1 Hafta
Teknisyen
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
Diyarbakır - Bağlar
Son 1 Hafta
Kahvaltı Hazırlama Elemanı
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
Diyarbakır - Bağlar
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

Ön Büro Müdürü

Diyarbakır
  • 12.09.2017
  • 50 - 100
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM  SANAYİ ve TİC. A.Ş. Ön Büro Müdürü İş İlanı

İş Tanımı

Diyarbakır Radisson  Blu Hotel’de görevlendirilmek üzere Front Office Manager /  Ön Büro Müdürü  arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Turizm Otelcilik ve ilgili bölümlerinden mezun,
  • İyi derece ingilizce bilgisine sahip,
  • İleri derecede MS office programlarını kullanabilen,
  • Benzer pozisyonda minimum 3 yıl deneyimli,
  • Opera /Fidellio kullanabilen,
  • Diksiyonu düzgün, Prezantabl
  • Misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş,
  • Analitik düşünebilme ve liderlik vasıflarına sahip,
  • İletişim yönü kuvvetli,
  • Esnek Çalışma saatlerine uyabilecek,

Bay /Bayan adaylar arıyoruz.

Özet Bilgiler

CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
24.10.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.

 -1998 yılında Diyarbakır’da kurulan CABA A.Ş. ticari hayatın içerisinde hızla ilerleyen, taahhüt, enerji, turizm, maden, akaryakıt, lojistik ve gayrimenkul-yatırım projeleriyle sosyal yaşama ve toplumsal yapıya doğrudan etki ederek iş hacmini genişletmeye devam etmiştir. Üstlendiği taahhütleri zamanında ve beklenen kalite seviyelerinin üzerindetamamlayarak sektöründe ciddi bir saygınlığa ulaşmış olan CABA A.Ş’nin bugünkü konumuna gelmesinde, personelinin deneyim ve profesyonelliği ile yönetim kadrosunun geliştirmiş olduğu strateji ve organizasyonel başarısı etkili olmuştur.   

-CABA A.Ş. yol-tünel, konut, AVM ve otel inşaatı projeleriyle sektördeki yerini sağlamlaştırmış, her geçen gün büyüyen teknolojik altyapısıyla bilgi ve birikimini başarılı bir şekilde harmanlamış ve bu sayede piyasadaki yerini kalıcılaştırmıştır. Topluluk şirketleri anlayışı ve özgüveni içinde faaliyetlerine devam eden CABA A.Ş, bugün, büyük kapasiteli birçok projesine devam etmektedir. Yeni yatırım projeleriyle birçok alanda faaliyet göstererek, büyümeyi hedeflemiştir.

Faaliyet Alanları;

  • İNŞAAT:Kurulduğu günden bu yana hedeflerini net olarak belirlemiş olan CABA A.Ş. Yol-tünel, konut, AVM ve otel inşaatı projeleriyle sektördeki yerini sağlamlaştırmış, her geçen gün büyüyen teknolojik altyapısıyla bilgi ve birikimini başarılı bir şekilde harmanlamış ve bu sayede piyasadaki yerini kalıcılaştırmıştır.
  • ENERJİ:Enerji sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden firmamız, bu alandaki yatırımlarına 2010 yılı itibariyle başlamıştır. Firmamız bünyesinde lisansı alınan ; 1 adet HES Projesi, 2 Adet RES Projesi ve 24 Adet lisanssız GES Projeleri bulunmaktadır. CABA A.Ş. olarak bizler enerji alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, uygun koşullarda yeni yatırımlar yapmayı hedeflemekteyiz
  • MADEN:Karaman ili Sarıveliler İlçesi Lalelik Mevkiinde bulunan mermer ocağımızda spesifik desenlerde mermer blokları üretilmektedir. Yıllık 50.000 m³ üretim yapılan ocağımız Mersin Limanına 330 km mesafededir. Üretilen mermerler Çin, Hindistan gibi ülkelere ihraç edilmektedir.
  • TURİZM:Nisan 2017 yılında hizmete açılan tesisimiz 20.000 m² kapalı alana sahip 167 oda, a la Carte restaurant, ana restaurant, 2 adet bar, 5 adet çok amaçlı salon, kapalı yüzme havuzu ve 1000 m² Spa/Fitness alanlarından oluşmaktadır. Radisson Hotel Groups bünyesindeki en üst markası olan Radisson Blu Hotel Diyarbakır şehrin şu anda tek beş yıldızlı otelidir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları