Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

STAJYER ÖĞRENCİ

İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.05.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

İstanbul Kartal E-5 adresindeki  Sigorta Brokerliğimize; sigortacılığı öğrenmek isteyen ve sigortacılığı kariyer olarak benimseyen yetiştirilecek bayan stajer aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Presentabl, giyimine özenli, konuşması ve hitap tarzı düzgün, pc kullanımı iyi
  • İnsan ilişkileri düzgün , ikna kabileyeti olan,takım çalışmasına önem veren,öğrenme kapatisesi yüksek
  • Yüksek okul , Üniversite de okuyan veya lise öğrencisi

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
1.03.2024
BAŞVUR
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Dost Ziraat İşletmeleri
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÇAĞATAY SİGORTA VE REASÜRANS BROKERLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ

Firmamızın kurucusu Taner Çağatay, Florida Atlantic Üniversitesi’nde Ekonomi mastırını tamamladıktan sonra 17 yıl ABD'de sigortacılık yaptıktan sonra ve orada elde ettiği bilgi, beceri ve sistemleri ülkemizde uygulamak üzere 23 Temmuz 2001 tarihinde, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından aldığı yetki ile Çağatay Sigorta & Reasürans Brokerlik A.Ş şirketini kurmuştur. 35 yıldır  sigorta  sektörde hizmet vermektedir.

Çağatay Sigorta & Reasürans Brokerliği A.Ş.  tüm sigorta branşların da faaliyet göstermekte olup Türkiye'de yerleşik ve söz sahibi olan birçok uzman sigorta şirketlerini  temsil etmektedir. Öte yandan, şirketimiz Reasürans Brokerliği işlevini de üstlendiği için sigorta şirketlerinden ve kurumsal müşterilerimizden gelen büyük riskleri yurtdışı reasürans piyasalarında doğrudan fiyatlandırmakta ve daha uygun koşullarda poliçe temin edebilmektedir.

Şirketimiz; Hayat, Sağlık, Yangın, Tersane ve Gemi İnşa sigortaları, Gemi onarımcıları yasal sorumluluk,  Tekne – Yat sigortaları , Tehlikeli madde ve Atık sorumluluk sigortaları, Kasko ve Trafik sigortaları,  Nakliyat, İnşaat All Risk, Sorumluluk, Halka Arz, Mühendislik sigortaları, Finansal sigortalar Yönetici Sorumluluk, Alacak sigortaları Siber Riskler  dahil tüm branşlarda hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları