Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ÖZEL GÜVENLİK UZMAN EĞİTİCİSİ

  • 31.05.2012
  • 100 - 200

İş Tanımı


KALE BODRUM ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Yeni kurulacak EĞİTİM KURUMUMUZUN izin faaliyet belgesi alınması aşamasında; seçilecek uzman eğiticil kimliklerinin Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığına bildirilmesi kaydıyla ve faaliyet izin belgesinin alınmasına müteakip de yeni açılacak okulumuzun eğitim kadrosunda uzman eğitici olarak değerlendirmek üzere;

Aranan Nitelikler

Emniyet Teşkilatından Emekli Emniyet Müdürü, dört yıllık yüksek okul mezunu Emekli Polis ,Jandarma Genel Komutanlığından Emekli Jandarma Subayı veya dört yıllık yüksel okul mezunu Emekli Jandarma Astsubayı adaylarımızdan;

1. Bodrum / MUĞLA ilçesinde daimi olarak ikamet eden,
2. Özel Güvenlik Personeli Temel ve Yenileme Eğitimleri çerçevesinde planlanacak haftalık ders programına göre özel güvenlik personeline,
Özel Güvenlik Hukuku ve Kişi Hakları
Güvenlik Tedbirleri
Genel Kollukla İlişkiler
Uyuşturucu Madde Bilgileri
Kalabalık Yönetimi
Kişi Koruma konularında eğitim verebilecek personel aramaktayız.
3. Başvuru yapan adaylarımız Kale Bodrum Özel Güvenlik Şirket merkezinde mülakat ve değerlendirmeye alınacaktır.
4. Fotoğraflı müracatlar öncelikle değerlendirilecektir.

Özet Bilgiler

  • Eğitmen
  • Eğitim , Hizmet
  • Sözleşmeli
  • Uzman
  • Muğla Bodrum Muğla - Bodrum
    • Toplu Taşımaya Erişim
  • 5-10 yıl
  • 31.05.2012
  • 22.03.2013
  • 21.03.2013

Benzer İlanlar

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT BODRUM
Muğla - Bodrum
7.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÇAĞDAŞ HOLDİNG

Tarihçe

1987 yılında, İstanbul'da Yüksel Çağlar yönetiminde kurulan Çağdaş Şirketler Grubu, insana ve doğaya duyarlı tutumuyla, hem çalıştığı bölgelerde hem de Türk sanayinde, büyük saygınlık ve güven kazanmıştır.

İstanbul’da birçok projeye imza atan Çağdaş İnşaat, 1994 yılında Çağdaş Turizm'i kurmuştur. 1997 yılında Bodrum'da Çağdaş Beton Santralini kuran Çağdaş Grup, ağırlıklı yatırımlarını Bodrum üzerine yöneltmiştir. Hayata geçirdiği her projede, çağdaş yaşam standartlarına ve kaliteye önem veren Çağdaş Şirketler Grubu, bu tutumunu tüm projelerinde tutarlılıkla sürdürüp Bodrum'da güvenin ve kalitenin simgesi haline gelmiştir.

Bugün yatırımlarını Bodrum'da yapan Çağdaş Şirketler Grubu turizm, konut yapımı, peyzaj, yayıncılık, gıda ve enerji üretimine kadar uzanan geniş bir alanda faaliyetlerini sürdürmektedir.
           

VİZYONUMUZ;

Çağdaş Grup'ta yer alan tüm şirketlerimizde, dünya standartlarına uygun, çağdaş yaşam ve doğaya duyarlı hizmetler sunmaktır.

 

MİSYONUMUZ;

Tüm Çağdaş Şirket Gruplarında;  en son teknolojik gelişmeleri süratle hizmetlerine yansıtan, yenilikçi, çağdaş ve farklı olabilen, müşteri beklentilerine yüksek kalite ile cevap veren bir firma olmaktır.

 

İlkelerimiz;

· Yıllardır edindiğimiz sektörel birikimlerimizi, insana ve       
  doğaya yakışır bir şekilde, çağdaş çizgilerle hayata geçirmek,

· Yer aldığımız tüm sektörlerde, yeninin ve daha iyinin
  peşinde koşarak, bunları projelerimize yansıtmak,

· Güvene ve kaliteye adadığımız şirket ünvanımızı,
  gerçekleştirilen her projede hak ettiği yerde muhafaza etmek,

 

 

 

 

Grup Şirketleri

Çağdaş Holding:

Çağdaş Holding, insana ve doğaya duyarlı tutumuyla, İstanbul ve Bodrum’da gerçekleştirdiği projelerle sektöründe büyük saygınlık ve güven kazanmıştır. İstanbul’da birçok projeye imza atan, 1997 yılında Bodrum’da Çağdaş Beton Santralini kuran Çağdaş Holding, ağırlıklı yatırımlarını Bodrum üzerine yöneltmiştir. Hayata geçirdiği her projede, çağdaş yaşam standartlarına ve kaliteye önem veren Çağdaş Holding, tüm tutumunu tüm projelerinde tutarlılıkla sürdürüp Bodrum’da güvenin ve kalitenin simgesi haline gelmiştir.

Çağdaş Holding Bodrum tarihinin, güzelliklerinin korunmasında, sanatın ve yöreye özgü mimarının ana çizgilerine sadık kalarak gelişmesinde ve bunu gelenek haline getirip gelecek kuşaklara aktarmasına örnek olmuştur ve olacaktır.

Bugün yatırımlarını Bodrum’da yapan Çağdaş Holding bünyesindeki şirketler turizm, inşaat, beton sanayi, peyzaj, gıda ve enerji üretiminden yayıncılığa kadar uzanan geniş bir alana faaliyet göstermektedir.

Çağdaş İnşaat:

Çağdaş İnşaat projeleri, uygulamaları ve kalitesi Türk turizmine büyük katkılar sağlayacak İstanbul ve Bodrum’un en saygın, en gözde, en önemli yapılarını oluşturuyor.

Çağdaş İnşaat bölgede inşaat sektöründe lider durumdadır. Çağdaş İnşaat beton üretim ve satışı, konut, otel, alışveriş merkezleri, iş merkezleri ve liman gibi birçok projeyi hayata geçirmenin haklı gururunu taşımaktadır.

Çağdaş İnşaat tüm projelerinde 20 yıl taşıyıcı sistem (betonarme) garantisi vermektedir.

GELECEĞİ İNŞA ETTİĞİMİZİN FARKINDAYIZ…

 

Çağdaş Beton:

Çağdaş Beton 1997 yılında kurulmuş şirket ve son teknoloji ile donatılmış tesislere sahiptir. Çağdaş Beton, beton üretim ve satışında Ege Bölgesinin, tesis olarak da Türkiye’nin en büyüğü konumundadır.

Çağdaş Beton, Bodrum’da 3 adet son teknoloji ile donatılmış beton santrali ve 2 adet hazır beton tesisi ile hizmet vermektedir.

Çağdaş Beton’un 2 beton tesisi ile yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 1.200.000m3’tür. Mobil üretim tesisinin yanı sıra 68 adet transmikser, 17 adet beton pompası bulunmaktadır.

Son teknoloji ile donatılmış tesislerimizde taşıyıcı sistem beton kalitesi C50 standardına kadar kullanılabilmektedir.

Türkiye’de İnşaat sektöründe bir buluş olarak gösterilen Akıllı Beton gibi bir ürüne sahip olan firmamız, uygun görülen projelerimizde bu ürününü kullanmış ve tüm testlerden tam not almıştır. Firma Kalitesi, hizmeti ve sunduğu güveni Türkiye Hazır Beton Birliği üyeliğine ve KGS belgesi ile göstermektedir. Ayrıca Avrupa standartlarında üretim ve hizmet veren Çağdaş Beton ISO 9001:2000 ve TSE N 206/1 kalite sertifikalarına da sahiptir.

 

Çağdaş Mermer:

Çağdaş İnşaatın önemli kollarından biri olan Çağdaş Mermer 2005 yılında faaliyete geçmiştir. Firma, profesyonel yaklaşımı ve kalifiye personeliyle yüksek kaliteli mermer üretiminin yanında başarılı uygulamaları ve projeleri hayata geçirmektedir.

Çağdaş Mermer, tabiatın mucizesi olan mermer ve graniti gerek iç, gerekse dış mekan için en kullanışlı ve hijyenik mamul haline getirmektedir.

Çağdaş Mermer, günlük 2ST 10 m3 blok kesim, 500 m2 üretim hacmi, 300 m2 kalibre cilalama, 600 m2 düz cila, 60 m mutfak tezgâhı üretim kapasitesi ile günlük toplam 15.000 m2 mermer tedarik kapasitesine sahiptir.

 

Çağdaş Peyzaj:

1999 yılında kurulan Çağdaş Peyzaj, 20.000 m2 açık alanda sergilediği yerli ve ithal bitki yelpazesiyle her türlü peyzaj işleri, bitki alımı ve satımı, otel ve villa bahçelerindeki bitkileri koruma, sağlıklı gelişimini sağlama, ilaçlama ve gübrelendirilme hizmetlerini sunmaktadır.

Çağdaş Peyzaj, yaşam alanlarınızın daha sağlıklı daha renkli olmasını sağlayarak, bilimsel ve pratik çözümler eşliğinde çevre düzenlemesi yaparak periyodik bakımlarda müşteri odaklı bir tutum sergilediğini gösteriyor.

Çağdaş Peyzaj, Çağdaş İnşaat’ın tüm projelerinde peyzaj proje ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

 

Bodrum Turizm:

1994 yılında kurulan Bodrum Turizm, turizm alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı tüm kuruluşlara yönetim bazında hizmet vermek, iş birliklerini kurmak ve işletmektedir.

Bodrum Turizm, Türkiye turizminin en önemli yerlerinden olan Bodrum’da ülkeye ve Bodrum bölgesine gerek yerli gerek yabancı turist akışını sağlayacak kanalları bulup geliştirmek, bu doğrultuda projeler oluşturup gerçekleştirmektedir. Firma kurulduğu günden bu yana turizm sektöründe gerçekleştirdiği başarılı, uyumlu iş birliği ve güvenilir, dinamik çalışma sistemi ile Bodrum turizminin en güçlü firmalarından biri olmuştur.

 

Çağdaş Enerji:

Çağdaş Enerji, modern ve verimli enerji ekonomisi sağlayacak altyapı ve verimli sistemlerin kurulumunda, bakımında ve sorunsuz işletmesinde operasyonel bazlı hizmet vermektedir.

Enerji kaynağının oluşturulup kaliteli güvenilir, hizmetlerle kullanım kanallarını geliştirmek ve ulaştırmak ilkesini benimsemiş olan firma, yaşama enerji veriyor.

Çağdaş Enerji, Çağdaş İnşaat’ın projelerinde enerji köprüsü olmaya devam ediyor.

 

Çağdaş Aşiyan Yayıncılık:

1996’da kurulan Çağdaş Aşiyan Yayıncılık, özel radyo yayını yapmaktadır. Bodrum FM adı altına 101.7 frekansında, özel radyo yayı hizmetini tüm Muğla il sınırları içerisinde sunmaktadır.

Bodrum FM, tüm Bodrum Yarımadası’nın yanı sıra Muğla’nın tamamı, Marmaris, Datça, Gökova, Didim, Kuşadası, Söke, Güllük, Milas, Yatağan ve komşu Yunan Adaları’na 1 KW gücündeki vericisiyle 24 saat yayın yapmaktadır. Ayrıca internette üzerinden de 24 saat yayın vardır.

 

Çağdaş Harita ve Mühendislik:

Çağdaş harita ve Mühendislik, haritalar ve mühendislik hizmetlerinin, her yatırım ve her projenin ana altyapısını oluşturduğu anlayışından yola çıkarak, tüm mühendislik alanlarında hizmet vermektedir.

Çağdaş Mühendislik, uyguladığı projelerin statik zemin etüdü ve mühendislik uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

Kalite, güven, huzur ve çağdaş yaşamın simgesi olan Çağdaş İnşaat’ın en önemli partnerlerinden biri olan Çağdaş Harita Mühendislik projelerinde sağlamlığın güvenin ve kalitenin temellerini ve statiği oluşturmaktadır.

 

Çağdaş Properties:

Çağdaş Yaşam Emlak, Çağdaş İnşaat tarafından inşa edilen tüm projelerin pazarlama ve satış operasyonlarının, stratejilerinin oluşturulması, geliştirilmesi ve gerçekleştirilmesi için çalışmaktadır.

Çağdaş Yaşam Emlak, Çağdaş Properties markası ile İstanbul ve Bodrum olmak üzere iki ofis üzerinden satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Portföyünde 1000’e yakın villa olan firmanın satış ağı gerek yurtiçi, gerek yurtdışında oldukça geniş bir alana yayılmıştır.

Çağdaş Yaşam Emlak şirketinin portföyünü Çağdaş İnşaat firmasının gerçekleştirdiği projeler oluşturmaktadır. Çağdaş Yaşam Emlak, yurtiçinde 50, yurtdışında Avrupa’nın önde gelen 20 gayrimenkul ve emlak şirketi ile iş birliği kurulmuştur.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları