Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fason Takip Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, Uşak
  • 7.05.2012
  • 50 - 100

İş Tanımı

Cağla Giyim A.ş. bünyesinde bulunan Uşak tesisimizde işlerin takibini yapıp, kaliteden ödün vermeden ürünlerin merkeze çıkışını sağlamaktır.

Aranan Nitelikler

Uşak'ta ikametgah eden yada ayın 3 haftası Uşakta kalmasında mahsur bulunmayacak
Askerliğini yapmış olacak
Kalite kontrolü ve ekip çalışmasını çok iyi bir şekilde özümseyecek
Aktif, istekli ve dürüst çalışma arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SİNBO KÜÇÜK EV ALETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

ÇAĞLA GİYİM SAN. VE TİC. AŞ.


1994 yılında tekstil sektöründe faaliyet göstermeye başlayan ÇAĞLA GİYİM SAN. ve TİC. A.Ş markası CARLA, kendi tarzını oluşturarak hedeflediği müşteri kitlesine ulaşmayı başarmıştır. CARLA dünya moda trendlerini yakından takip ederek, müşteri beklentilerini en kısa zamanda karşılayarak alanında iddialı ve güvenilir bir marka haline gelmiştir. Modern kadının giyim tarzını zengin bir konsept ile tamamlayan CARLA dünya kadınlarına giyim sektöründe yön vermeyi amaçlamaktadır.

Deneyimli ve üretken tasarımcı kadrosuyla CARLA üretim aşamalarında, kumaş ve aksesuar seçiminden - dikiş ve son kontrole kadar disiplinli ve titiz çalışma prensipleriyle müşteri memnuniyetini her daim önceliği olarak kabul etmektedir. ÇAĞLA GİYİM SAN. ve TİC. A.Ş Yurt dışı piyasalarda elde ettiği başarı ve tecrübe ile Yurt içinde modern iş kadınının beğenisini kazanarak zirve yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları