Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çam Ecza Deposu, ANKARA Şubesi Estetik Birimi Pazarlama ve Satış Temsilcisi

Ankara
  • 25.12.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER

1992 yılından günümüze hizmet veren. Merkezi İstanbul/Bayrampaşa'da olan, Ankara/Gölbaşı'nda şubesi bulunan Çam Ecza, Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla müşterilerine ulaştırmak üzerine çalışmaktadır. Çam Ecza Deposu olarak uyum içerisinde kural ve direktiflere riayet edecek, firmamızı sahiplenecek, öz verili, Saha satış temsilcisi çalışma arkadaşları aramaktayız.


Estetik birimi Satış Yöneticilerimize bağlı çalışacak;

Sorumlu olduğu bölgede Muayenehane çalışacak, kendi portföyü olan, daha önce bu sektörde deneyimli; Plastik Cerrahi, Dermatoloji, Medikal Estetik hekimlerinden sorumlu olarak, aktif saha ziyaretleri ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirecek, Müşterileri ile ilişkilerinin sürekliliğini sağlayarak müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik katkıda bulunacak, Randevulu ve randevusuz satış teknikleri ile müşteri portföyü oluşturup geliştirecek, Şirket satış hedefleri ile uyumlu bireysel hedeflerini gerçekleştirecek, Bölgesinde pazarlama faaliyetlerini yürüterek marka bilinirliliğini artıracak; Ankara, Eskişehir, Düzce, Bolu, Konya, Kayseri, Sivas, Çorum, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize illerine rutin müşteri ziyaretleri yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz.


Ankara'da İkâmet edilmesi zorunludur. 
Aranan kriterler dışında başvuru yapılmamasını rica ederiz.

Aranan Nitelikler

En az Lise Mezunu, Diksiyonu düzgün, Prezantabl, Kılık kıyafetine özen gösteren, Takım çalışmasına uyumlu, Tercihen Sigara kullanmayan, Müşteri ilişkileri güçlü, Kendi müşteri portföyü olan ve ayrıca müşteri portföyü oluşturabilecek, Gerekli raporlamaları yapabilecek, Satış ve pazarlama konusunda deneyimli, Saha Satış ve aktif pazarlama konusunda en az 2 yıl tecrübeli, İtiraz karşılama ve ikna kabiliyeti gelişmiş, Hedef odaklı çalışabilecek, Erkek adaylar için 22 yaş üzeri askerlik hizmetini tamamlamış, Enerjisi yüksek, Girişimci ruha sahip, konuşmayı seven, B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen, Bölge Temsilcisine ihtiyacımız bulunmaktadır. Ankara'da ikamet edilmesi zorunludur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
KAPİTAL KIRTASİYE
Ankara
1.03.2024
BAŞVUR
Mt Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş
Ankara, Adana, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır
23.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
Türkiye
Bugün
Coldwell Banker KENT
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Çam Ecza Deposu Sağlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.

Tedavi hizmetlerinin en önemli unsurları olan ilaçta fayda ve maliyet esaslarını dikkate almak,Tedavi değeri yüksek ilaçlara yönelmek, Kaliteye önem vermek, Devamlılık sağlamak,Bu amaçlarla tüm çalışanlarımızın eğitimini sürekli kılarak gelişmelere açık, kendine özgüveni olan, konusuna hakim, tecrübeli bir ekip oluşturmaktır. Her Çam Ecza Deposu çalışanının ortak felsefesi öncelikle gönüllü bir sağlık neferi olmaktır. Bu kültür ile yetişen kadromuzla kalite çizgimizi uluslararası standartların gerektirdiği en üst düzeyde tutmak hedefimizdir.

MİSYONUMUZ;
  • Çam Ecza Deposu, insan sağlığını korumak, iyileştirmek ve yaşam kalitesini arttırmak için güvenilir ürünler temin ederek ve yenilikçi yaklaşımları takip ederek insana hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Çalışanlarının iş güvenliğini gözeterek ve çevreye duyarlı hizmet sunarak insan sağlığına katkı sağlayan Çam Ecza Deposu, GDP standartlarına uygun hizmet ile sağlıklı nesiller yaratma hedefindedir.
VİZYONUMUZ;
  • Çam Ecza Deposu, insan sağlığını korumayı temel alan yaklaşımıyla sağlık sektöründe hızla büyüyen, tercih edilen, güvenilir ve lider firma vizyonuyla sağlıklı gelecek nesiller için varlığını sürdürmektedir
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları