Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

BORU USTASI

Ankara
  • 8.03.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredir ülkemize ve yurtdışına hizmet vermektedir. Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 7,500 m2 kapalı, 12.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir. Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiye’nin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur. Kuruluşumuz 120’ye yakın çalışanı, 500’ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve ek parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

Aranan Nitelikler

Polietilen ve pvc elektrik boruları üreten firmamız extruder kullanmış personel aramaktadır. İllaki boru makinası kullanmış olması gerekmemektedir. Exturuder makinalarında çalışmış olması aradığımız personel için yeterlidir. Hem deneyimli hem de yetiştirimek üzere personel alımı yapılacaktır. Buna ek olarak enjeksiyon makinalarımız da mevcut olup enjeksiyon operatörleri de aramaktayız.Fabrikamızda 10 ad enjeksiyon ve 22 ad plastik extruder makinası bulunmaktadır. Fabrikamız Ayaş yolu üzeri hemen Yenikent çıkışındadır.Sincan-etimesgut-yenikent-fatih-eryaman-batıkent civarları için servislerimiz olup yemek,ssk,dolgun ücret sağlanmaktadır.Fabrikamız çift vardiya olup,fazla mesai verilmektedir. 5 ad eleman aranmaktadır. Başvurularınızı bekleriz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

CANLAR BORU PROFİL PLS.İNŞ.MAK.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

           Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredirülkemize ve yurt dışına hizmet vermektedir.Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12000 m2 kapalı, 23000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir.Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiyenin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur.Kuruluşumuz 160 a yakın çalışanı, 500 ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

http://www.canlarboru.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları