Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pazarlama ve Satış Temsilcisi

Ankara
  • 9.06.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Canlar boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredir ülkemize ve yurtdışına hizmet vermektedir. Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12.000 m2 kapalı, 15.000 m2 açık alan üzerine kurulu ankara yenikent sanayi bölgesi’ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir. Ayrıca pazarlama ve idari departmanları ankara merkezli olmak üzere türkiye’nin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur. Kuruluşumuz 150 ye yakın çalışanı, 500’ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve ek parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir. 
Tanımı yukarda yapılan iş yerimiz için ofis içinde proje takip ve teklif departmanlarına pazarlama temsilcileri aramaktayız

Aranan Nitelikler

*Sincan ilçesinde 150 kişinin çalıştığı fabrikamız bulunmaktadır.aramakta olduğumuz personel ofis içinde çalışılacaktır. Sahaya çıkıp aktif pazarlama yapılmayacaktır. 

*ofis içi pazarlama departmanımızda satış-teklif ekibi ve inşaat projelerini takip ekibi bulunmaktadır. Tecrübeye göre bu iki departmandan birine yönlendirme yapılacaktır.

*portföyümüzdeki inşaat firmalarının satınalma müdürlerine telefon,fax ve maıl yoluyla firma tanıtımı yapılacaktır. 
*türkiye çapındaki inşaat firmaları ile görüşülerek aktif pazarlamadaki müşteri temsilcilerinin aldığı bilgiler doğrultusunda inşaat projelerinin güncel durumu öğrenilmeye çalışılacaktır.
*firmaların şantiye ya da ofislerindeki yetkililere numune,katalog,promosyon gönderilmesi yoluyla tanıtım yapılacaktır.

 


- herhangi ofis içi işte en az 1 yıl çalışmış olunması gerekmektedir. Personelin önceden hangi görevlerde çalıştığından ziyade girişimci ve insan ilişkileri iyi olması kriterdir. 
-teklif-satış depertmanımızda görev alındığı takdirde müşterilere maıl ve fax toluyla teklif hazırlayıp siparişlerini alınacaktır. 
-yaklaşık 2 aylık ofis içi bilimsel tekniklerle pazarlama eğitimi verilecektir. Ofis içi pazarlama ekibimiz 15 kişiden oluşmakta olup ekip ruhuyla çalışmaktadır. 
- 23 ila 40 yaş arasında bay ve bayan tercihimizdir 
-baylar için askerlik bitirilmiş olmaldır. 
-ehliyet zorunluluğu yoktur.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
8.03.2024
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Dil Okulu
Ankara, Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara
Bugün
VSB BAŞER GRUP OTOMOTİV A.Ş.
Ankara
Dün
MarBeyaz Makina Sanayi A.Ş.
Ankara, Kocaeli - Derince
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

CANLAR BORU PROFİL PLS.İNŞ.MAK.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

           Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredirülkemize ve yurt dışına hizmet vermektedir.Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12000 m2 kapalı, 23000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir.Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiyenin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur.Kuruluşumuz 160 a yakın çalışanı, 500 ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

http://www.canlarboru.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları