Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sevkiyat ve Montaj Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 28.09.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı


İstanbul Gürpınar'da bulunan Depomuzdan Beyaz eşya, Elektronik, Halı, Ev Tekstili, Züccaciye, Küçük Ev Aletleri veya Mobilya sevkiyat ve montajını yapacak takım arkadaşları aranıyor.

Aranan Nitelikler




– Mobilya montaj bilgisine sahip,

– Herhangi bir sağlık problemi olmayan 

– Dış görünümüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, iletişim yönü gelişmiş,

– B Sınıfı veya üzeri ehliyet sahibi,
 
– Askerlik görevini tamamlamış,
 
– Gürpınar veya yakın bölgesinde ikamet eden,

– Mobilya sevkıyat, montaj elemanı ve şoför çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
29.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÇARŞIM MAĞAZALARI

2003 yılında Av.Şeref Toprak ve Av.Adem Doğruer tarafından kurulan Aker Hukuk Bürosu kurulduğu günden bu yana kazandığı tecrübe ve birikimi ile İcra Hukuku, Ticaret Hukuku, İş Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İdare ve Vergi Hukuku başta olmak üzere birçok alanda Avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.
AKER HUKUK alanında uzman ve geniş kadrosuyla şeffaflık, hızlı sonuç alma, sürekli bilgilendirme ilkelerini benimseyerek en üst seviyede müvekkil memnuniyetini sağlayarak, kurulduğu günden bu güne müvekkillerine büyük titizlikle danışmanlık, icra takibi ve dava takibi hizmetlerini sunmaktadır.

İcra ve İflas Hukuku alanında profesyonelliği ve başarısı ile bilinen AKER HUKUK, kurumsal ve bireysel alacaklarınızın icra takibi yoluyla en kısa sürede tahsili, haciz ve satış işlemlerinin yürütülmesi, icra takibinden kaynaklanan her türlü davanın takibi, iflas, iflas erteleme ve konkordato süreçlerinin yönetimini deneyimli avukatlar, geniş kadroya sahip çağrı merkezi, takip personelleri, icra ve müvekkil asistanları aracılığıyla gerçekleştirilir. Bunun yanında icra takibi öncesi ve sonrası her aşamada danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Çalışanlarımızın verimliliğini arttırma, gelişmelerine imkân tanıma, işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratma prensibiyle hareket eden Aker Hukuk Bürosu 45 kişiye ulaşan kadrosunu hızla büyütmeyi hedeflemektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları