Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ORHANGAZİ , TAVŞANLI VE YEŞİLYAYLA ŞUBELERİNE MONTAJ VE KURULUM PERSONELİ

Bursa, Kütahya, Bursa Gemlik
  • 22.04.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

PARAKENDE MAĞAZACILIK SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN ORHANGAZİ , TAVŞANLI VE YEŞİLYAYLA ŞUBELERİNDE MOBİLYA KURULUMUNDA GOREV ALACAK PERSONEL ALINACAKTIR

Aranan Nitelikler

- Daha önce mobilya sektöründe çalışmış
- Kurulum ve montaj yapabilecek
- Tercihen ehliyeti olan
- Mesai problemi olmayan
- Özgüveni gelişmiş
- İnsan ilişkileri iyi olan
- Bay

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÇARŞIM MAĞAZALARI

2003 yılında Av.Şeref Toprak ve Av.Adem Doğruer tarafından kurulan Aker Hukuk Bürosu kurulduğu günden bu yana kazandığı tecrübe ve birikimi ile İcra Hukuku, Ticaret Hukuku, İş Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İdare ve Vergi Hukuku başta olmak üzere birçok alanda Avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.
AKER HUKUK alanında uzman ve geniş kadrosuyla şeffaflık, hızlı sonuç alma, sürekli bilgilendirme ilkelerini benimseyerek en üst seviyede müvekkil memnuniyetini sağlayarak, kurulduğu günden bu güne müvekkillerine büyük titizlikle danışmanlık, icra takibi ve dava takibi hizmetlerini sunmaktadır.

İcra ve İflas Hukuku alanında profesyonelliği ve başarısı ile bilinen AKER HUKUK, kurumsal ve bireysel alacaklarınızın icra takibi yoluyla en kısa sürede tahsili, haciz ve satış işlemlerinin yürütülmesi, icra takibinden kaynaklanan her türlü davanın takibi, iflas, iflas erteleme ve konkordato süreçlerinin yönetimini deneyimli avukatlar, geniş kadroya sahip çağrı merkezi, takip personelleri, icra ve müvekkil asistanları aracılığıyla gerçekleştirilir. Bunun yanında icra takibi öncesi ve sonrası her aşamada danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Çalışanlarımızın verimliliğini arttırma, gelişmelerine imkân tanıma, işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratma prensibiyle hareket eden Aker Hukuk Bürosu 45 kişiye ulaşan kadrosunu hızla büyütmeyi hedeflemektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları