Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

GENEL BAŞVURU

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa İnegöl
  • 20.01.2012
  • 0 - 20

Aranan Nitelikler


Bu bir Genel Başvuru ilanıdır. Başvurunuzun şirketimizde oluşabilecek pozisyonlar kapsamında değerlendirilebilmesi için, güncel özgeçmişinize görev almak istediğiniz alan ve pozisyon detaylarını belirten bir ön yazı ekleyerek bu ilana başvurmanızı ayrıca, çalışmak istediğiniz ülke ve şehir tercihinizi mutlaka belirtmenizi önemle rica ederiz.

Tüm Başvurular Gizli Tutulacak ve Değerlendirilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Son 1 Hafta
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Çilek Mobilya A.Ş.

 Çilek, 15 yıl önce tasarım odaklı bir firma olarak kuruldu. Biliyoruz ki, her çocuğun hayal ettiği yaşam alanı farklı. Kendi ilgi alanlarına ve tarzlarına uygun bir odaya sahip olmak, hepsinin ortak isteği. Onların bu beklentisini karşılamak isteyen Çilek, bugün yalnızca çocuk ve gençler için, onların yaş ve ilgi alanlarına yönelik ürünler tasarlıyor.

Uzmanlık alanının net olarak belirlenmesi, mobilyalarda, mükemmelliği yakalama imkânı sağlıyor.

Çilek'in amacı; kullanışlı, kaliteli, farklı, özgün ve son derece dayanıklı bebek, çocuk ve genç mobilya ve aksesuarlarını, ileri çocuk güvenliği standartlarına göre tasarlamak ve yüksek teknolojiyle, AB kriterlerine uygun malzemeler kullanarak üretmektir. Bu sebeple tüm Çilek Ürünleri (GS) Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi'ne sahip.


1995 yılında Türkiye'de %100 aile şirketi olarak kurulan Çilek, güçlü teknolojik alt yapısı ile dünya standartlarında üretim yapıyor. 33.000 m2'lik kapalı üretim tesislerine, önümüzdeki yıl içinde tamamlanacak 25.000 m2'lik yeni fabrika yatırımını da eklemeyi hedefliyor.

Belirli bir yaş grubuna özel tasarım ve üretim fikrini hayata geçiren ilk marka olan Çilek, yılda 500 binden fazla ürünlük üretim yapıyor. Çilek'in tüm mobilyaları, Çilek Garantisi ve GS Kalite Belgesi'ne sahip.


Özel tasarımlarını, markasını ve Çilek Mağazaları'nı uluslararası alanda da başarıyla tanıtan Çilek, ilk satışına 1996 yılında İsviçre'de başladı. Aynı yıllarda "ÇİLEK" markasını, logosu ve ürünlerini, tüm dünyada 70 ülkede tescil ettirdi.

Çilek, Avrupa, yakın komşuları ve dünyada franchise modeliyle genişleyerek uluslararası bir firma olma yolunda ilerliyor. Bugün Çilek, toplam 5 kıtada, 444 satış noktasına, 2.000 çalışana, 60.000 m2 satış alanına ve yıllık yaklaşık 220 milyon TL'lik perakende ciroya sahip.

Ayrıca Çilek Ürünleri Çilek Franchise Mağazaları'nın yanı sıra, Möbel Pfister (İsviçre), Kika Leiner (Avusturya), A-Mobler (Norveç), Alghanim (Kuveyt), Liverpool (Meksika), Porta (Almanya), Golf & Co. (İsrail), Mac Nobles (İspanya) ve XXLutz (Almanya) gibi dünyanın prestijli zincir mobilya mağazalarında da satılıyor.


Superbrands International tarafından verilen, mobilya sektöründe Türkiye'nin tek Süpermarkası ödülünü Çilek aldı.


Ayrıca Çilek, Türk Patent Enstitüsü tarafından da "Meşhur Marka" (Tanınmış Marka) olarak kabul edildi. Meşhur marka; herhangi bir hatırlatmaya gerek kalmaksızın insanların zihninde refleksif (jenerik) olarak belirli bir ürün ile çağrışım yapan markaları ifade ediyor.

 

Tüm dünyada milyonlarca evde olduğu gibi, sizin evinizde de çocuğunuzun mutlulukla kullanabileceği bir Çilek Odası kurabilmeyi diliyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları