Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

PROJE YAZMA UZMANI

Ankara
  • 5.10.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

Firmamız, yatırımların projelendirilmesi ve yapılabilirlik etütlerinin hazırlanması konularında 21 yıl önce başladığı yolculukta, yerli ve yabancı sermayeli kuruluşların faaliyet gösterdikleri Tarım, gıda, turizm, eğitim, sağlık, makine, enerji, tekstil ve müteahhitlik hizmetleri vb. çeşitli sektörlerde yüzlerce kuruluşa yatırım danışmanlığı, yasal mevzuat danışmanlığı, kalite yönetim sistemleri danışmanlığı, marka ve patent danışmanlığı ile firmaların idari mevzuatlara uyumları ile ilgili her türlü belgelendirmeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Kalkınma Ajansları için Hibe Projelerinin Hazırlanması yanında Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimleri (ISO 9001:2008, ISO14001:2004, ISO 22000:2005 ve OHSAS 18001:2007 Standartları ile Lejyonella vb), Gıda Güvenliği ve Hijyeni Eğitimleri vb. konularda eğitim hizmetleri vermektedir.

Sektöründe 21 yıldır faaliyet gösteren bir firma olarak bünyemizde oluşturmak istediğimiz proje birimimizde Hibe Proje Yazarı olarak Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansları ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (TEDGEM ve TKDK) vb kuruluşlar tarafından desteklenen hibe programları ile ilgili araştırma geliştirme faaliyetlerinde bulunacak, Gerektiğinde proje sahipleri ile yüz yüze ya da telefonla görüşme yapabilecek, ekibimizde projeler yazımında ve yürütülmesinde tam zamanlı olarak görev alabilecek 1 adet Hibe Proje Yazarı alınacaktır. Başvuruların internet üzerinden yapılması zorunludur.

Aranan Nitelikler

-4 yıllık Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
-Ulusal ve uluslararası hibe programları kapsamında KOBİ, sivil toplum diyaloğu veya turizm, çevre, sanayi altyapısı bileşenlerinde proje, iş planı ve fizibilite hazırlayabilecek
-Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansları ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (TEDGEM ve TKDK) tarafından yürütülen KOBİ, ALTYAPI ve SOSYAL konulu hibe programları kapsamında proje hazırlama ve/veya yönetme ile ilgili olarak iş tecrübesine sahip
-Proje Hazırlama ve Yürütme Metodolojileri konusunda eğitim almış veya deneyimli,
-İş takip ve sonuçlandırma yeteneğine sahip,
-İletişim becerisi kuvvetli,
-Ankara' da ikamet edebilecek.
-Microsoft Office programlarını çok iyi kullanabilen
-Seyehat engeli olmayan
-Tercihen İngilizce bilen
-Hibe Proje Yazarının iş tanımımızda ve şirket bilgilerimizde yazan diğer faaliyet konularımıza ilgi duyması ve kendini bu konularda da geliştirmek istemesi tercih nedeni olacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara
Son 1 Ay
Ankara - Çankaya
Bugün
Solar Fame Enerji A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Yalova, Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Sun Danışmanlık
Ankara
Son 1 Ay
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
NETELSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
Sınav Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara - Altındağ, İzmir - Konak, Antalya - Muratpaşa, Eskişehir - Odunpazarı
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CND DANIŞMANLIK

CND DANIŞMANLIK olarak "Tarım, endüstri, gıda, turizm, eğitim, sağlık ve müteahhitlik hizmetleri vb. " çeşitli sektörlerde yüzlerce kuruluşa mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. CND DANIŞMANLIK hizmetlerini, Kalite ve Eğitim Danışmanlığı, Yatırım Danışmanlığı, Marka&Patent Danışmanlığı bölümleri adı altında, deneyimli danışmanlar ve eğitmenler ile sürdürmektedir.

• Yatırım Danışmanlığı adı altında, Teşvik Belgesi, Dahilde ve Hariçte İşleme İzin Belgeleri, Turizm Belgesi, İşletme ve Yatırım Belgesi, Garanti Belgesi, Yabancı Ortaklı Şirket Kurma İzinleri, Yabancı Personel Çalışma İzinleri, İthal Lisansları, İhraç ve İthal İzinleri, Kontrol ve Uygunluk Belgeleri, Ruhsat, Çalışma ve Üretim İzinleri, CE Belgesi, Çevre İzinleri, Ön Çed Raporu, TSE/TSEK Belgeleri, Yapılabilirlik Etüdleri (Fizibilite) ve AB HİBE PROJELERİ vb. daha bir çok hizmetlerimizi, idari ve teknik mevzuatlara uyum çalışmaları adı altında titizlikle sürdürmekteyiz.

• Marka/Patent Danışmanlığı olarak her türlü Marka ve Patent başvurularınızın yapılması ve sonuçlandırılması, Süresi sona eren Marka Tescil Belgesi yenilenmesi, Marka Tescil Belgesi üzerinde adres, ünvan, nev’i değişikliği, marka devri ve birleşme vb. gibi hizmetlerimizi Türk Patent Enstitüsü onaylı marka ve patent vekilleri aracılığıyla yüzlerce firmaya hizmet vererek sürdürmekteyiz.

• Kalite Danışmanlığı olarak, 2003 yılından itibaren KOSGEB’ in Danışman Firma Havuzunda yer almış olmakla birlikte ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2005 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 18001 (OHSAS) İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemlerinin kurulması, ISO 9001:2008 ile entegrasyonunun sağlanması, RİSK ANALİZİ VE TEHLİKE DEĞERLENDİRME konularında danışmanlık, eğitim ve sistem belgelendirme hizmetlerimizi uzman personellerimiz aracılığıyla devam ettirmekteyiz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları