Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bakım Sorumlusu

Bursa
  • 2.11.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Coşkunöz Radyatör, temelleri 1950 yılında merhum M.Kemal Coşkunöz tarafından atılan Coşkunöz Holding’in iklimlendirme konusundaki öncü firmasıdır. 1992 Yılında Elektrikli Yağlı Radyatör üretimi ile çalışma hayatına başlayan Coşkunöz Radyatör, bugün 24 bin metrekarelik modern tesislerinde yıllık 2.300.000 adet panel radyatör ve 150.000 adet havlu radyatöre ulaşan kapasitesiyle, üretiminin %75 ‘den fazlasını 4 kıtada 40’un üzerinde ülkeye ihrac etmektedir.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Makine ya da Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Bakım konusunda min 2 yılllık tecrübe sahibi,
  • Hidrolik & Pnömatik sistemler konusunda bilgili,
  • C sınıfı iş güvenliği belgesine sahip,
  • Askerlikle ilişiği bulunmayan (erkek adaylar için).

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

COŞKUNÖZ HOLDİNG

 COŞKUNÖZ HOLDİNG İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI

Coşkunöz Holding, rekabet gücünü arttırmak, kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla sektördeki lider konumunu sürdürmek ve “Sınırsız Şekillendirme” vizyonu ile şirketlerini geleceğe taşımak için İnsan Kaynakları Yönetimi’ni iş stratejilerinin odağında konumlar ve tüm İK uygulamalarını birbirine bağlı bütünleşik bir sistemde yönetmeyi hedefler.

İŞE ALMA VE YERLEŞTİRME

Aramıza katılacak olan yeni takım arkadaşlarımızı; davranışsal ve teknik yetkinlik bazlı işe alma ve yerleştirme süreci ve Coşkunöz Psikoteknik Değerlendirme Merkezi’nde yapılan psikometrik testler sonucunda belirlemekteyiz.

Süreç Basamaklarımız;

CV Tarama
Yetkinlik Bazlı Mülakat
Psikoteknik Değerlendirme / Yabancı Dil Testleri
Teknik Mülakat
Referans Kontrolü
İş teklifi
Aday Bilgilendirme
Coşkunöz Holding’te Kariyer Fırsatları
İş Başvuruları
Staj Başvuruları
Meslek Edindirme Başvuruları
Burs Başvuruları

ŞİRKETLERİMİZ

COŞKUNÖZ METAL FORM A.Ş.

Faaliyet Alanı ve Ürünler: Başta otomotiv sanayii olmak üzere sac şekillendirme kalıpları, montaj ve ölçü kontrol fikstürleri ile 3 boyutlu 5 eksen lazer kesme makinası ve pres otomasyonu yapmaktadır.Coşkunöz Metal Form AŞ, üretilen kalıplarla çelik ve alüminyum alaşımlı sac malzemelerin şekillendirilmesi ve montajı konularında faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv sektörüne montajlı ya da tek tek sac parçalar üreten COŞKUNÖZ METAL FORM’da sac parça imalatı Seri Üretim Grubu tarafından, kalıp imalatı Kalıp Grubu tarafından 3 boyutlu 5 eksen lazer kesme makinası ve pres otomasyonu da Teknoloji Grubu tarafından yürütülmektedir.

COŞKUNÖZ ALABUGA

Faaliyet Alanı ve Ürünler: Coşkunöz Holding AŞ, Tataristan Cumhuriyeti Rusya Federasyonu’nda büyük bir yatırım gerçekleştirdi. Coşkunöz Holding, dünyanın en iyi 40 serbest bölgesi içinde yer alan SEZ Alabuga’daki yatırımı ile bölgede otomotiv ana sanayine destek verecek güçlü bir Türk yan sanayinin oluşmasına öncülük ediyor. Coşkunöz Holding bu fabrikasında otomotive yönelik büyük presli sac parçaların üretimini yapacak. Üretim TS-16949-2002,ISO 14001,OHSAS 18001 standartlarına göre gerçekleşecek.

COŞKUNÖZ MA

Faaliyet Alanı ve Ürünler: 2008 yılında devreye giren 2000 tonluk robotik büyük pres hattıyla üretim faaliyetlerine de başlayan şirket, dış yüzey panelleri ve büyük gövde parçaları üretimi yapmaktadır.

COŞKUNÖZ SAVUNMA HAVACILIK

Faaliyet Alanı ve Ürünler: Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 7000 m² kapalı alanda faaliyet gösteren Coşkunöz Savunma ve Havacılık, havacılık standartlarında tesis ve imalat sistemi, yeni ekipmanlarla donatılmış imalat alanı ile taşıma sandıkları, tüfek mayonu, uçak, helikopter gövde ve motor parçaları üretmektedir.

COŞKUNÖZ RADYATÖR

Faaliyet Alanı ve Ürünler: 24 bin m² modern tesislerinde yıllık 2.000.000 adet panel radyatör ve 150.000 adet havlu radyatörüne ulaşan kapasitesiyle üretim yapmaktadır. Coşkunöz Radyatör; üretiminin yüzde 70’den fazlasını 4 kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etmekte, “STARPAN” markasıyla yurtdışı yapılanmasına devam etmektedir. 2005 yılında, Coşkunöz Radyatör Almanya Ofisi COPA markasıyla faaliyete geçmiştir. 2011 yılı itibari ile de COPA markası Türkiye’de satışa sunulmuştur.

BELKA KAUÇUK

Faaliyet Alanı ve Ürünler: Genel endüstri için sızdırmazlık elemanları ve teknik kauçuk parçalar üretiminde faaliyet göstermektedir.

CEM TAŞIMACILIK

Faaliyet Alanı: Güçlü filosu ile Türkiye genelinde taşımacılık sektörüne hizmet vermekte ve büyümeye devam etmektedir.

ENERJİ ŞİRKETLERİMİZ

2009 yılında yenilenebilir enerji alanında faaliyet göstermeye başlayan Coşkunöz Holding, bu amaçla Coşkunöz Solar AŞ , Sınırsız AŞ ve Coşkunöz Rüzgar AŞ şirketlerini kurdu. Sınırsız AŞ’nin ortak olduğu 14 MW gücündeki hidroelektrik santrali 2013 yılında Gümüşhane Torul sınırları içinde devreye alınmıştır. Güneş ve Rüzgar Enerjisi ile elektrik üretimi için proje geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

COŞKUNÖZ EĞİTİM VAKFI

Faaliyet Alanı: Düz lise mezunu olan fakat üniversiteye girememiş öğrencilere 12 aylık mesleki eğitim vererek sektöre kazandırma amacı bulunan Coşkunöz Eğitim Vakfı, 12 aylık eğitim sonunda Tophane Anadolu Teknik M.L.’si ile yapılan protokol gereği mezun olan öğrencilerine meslek lisesi diploması vermektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları