Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 11.01.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Veteriner İlaç Üretimi yapan firmamızın, Üretim aşamalarında görevlendirilecek özellikle Toz Tartımı ve Tablet Üretim aşamalarında görev alacak, tercihan ilaç sektöründe deneyimli çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Lise mezunu
  • Tercihan erkek ve askerlik görevini tamamlamış 
  • İlaç sektöründe özellikle nonsteril toz ve tablet üretim aşamalarında görev almış, deneyimli 
  • Ekip çalışmasına yatkın ve uyumlu

Tuzla'daki tesisimizde görev yapacak olan personelin,  E5 Kartal-Pendik güzergahında veya Aydınlı bölgesinde ikamet ediyor olması servis güzergahları dolayısıyla tercih nedenidir.

Özet Bilgiler

DAMLA İLAÇ VE KİMYA SAN.TİC.ŞTİ.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İZ BASKI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
14.03.2024
BAŞVUR
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ART Otomobil Aksamları San. ve Tic. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
NİPPON PAİNT TURKEY BOYA SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Ay
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
19.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
Bilnet Matbaacılık ve Yayıncılık A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

DAMLA İLAÇ VE KİMYA SAN.TİC.ŞTİ.

Damla İlaç ve Kimya San.Tic.Ltd.Şti, non-steril TOZ, LİKİT ve TABLET formlarında veteriner ilaçlarını kontratlı (fason) üretmek üzere 2006 yılı başında kuruldu. Veteriner ilaçlarının yeni üretim adresi olarak sektördeki yerini hızla aldı. 

Çevreye saygılı, etik, müşteri memnuniyetini esas almış kontratlı üretim fabrikası olmak misyonuyla faaliyet gösteren Damla İlaç, ilk tesisinin 2015 yılı Ekim ayında faaliyetlerini sonlandırarak, Tuzla’daki GMP Onaylı yeni tesisine taşımıştır. 

Yeni tesiste, 30 milyon kutu tablet (10 tab/blister), 2 milyon litre likit, 1 milyon litre süspansiyon ve 500 ton toz karışım hacmiyle Türkiye’nin en yüksek kapasiteli fason nonsteril ilaç firması konumundadır. Hiçbir müşterisinin rakibi değildir. 

Web üzerinden günlük stok ve üretim / kalite sonuçlarını görüntüleyebileceği, firmalara özel bir uygulama ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak hedefimize bir adım daha yaklaşmış durumdayız.

Firmamız, ürünlerin yeni ruhsat yönetmeliğine uygun olarak üretim dosyalarını hazırlamakta ve gerekli başvurular içinde fason üretim yaptığı firmalara destek vermektedir.

Toplam kapalı alanı 6000 m2 olan Damla İlaç TUZLA’da, hali hazırda mastit tüp ve steril flakon üretimi için 1200 m2 alanın havalandırma ve tesisat alt yapıları hazırlanmış olup, steril üretime hazırlanmaktadır. 

Yaptığı işin doğası ve gerekliliğinden ötürü, bünyesinde çok sayıda Kimyager, Biyolog ve Kimya Mühendislerine yer vermektedir. Teslim edilen her malzemeye, formüle müşterisinin emaneti olarak bakan Damla İlaç, ilk üretilen üründen son üretilen ürüne kadar tüm kayıtları, kullanımları, stok hareketlerini, sertifikalarıyla beraber sunabilecek tamamen elektronik olarak izlenebilen bir sisteme sahiptir. 


Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları