Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Call Center Agent

İstanbul Anadolu Yakası
  • 30.03.2015
  • 500 - 1.000

Aranan Nitelikler

Min. Önlisans mezunu,
Akıcı ve düzgün diksiyona sahip, tercihen İngilizce bilen,
Telefonla ifade ve ikna yeteneğine güvenen,
Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen,
Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, 
Tercihen İst. Anadolu yakasında ikamet eden (Maltepe) DAP HOLDİNG merkez binamızda ve Kartal İstMarina Projemizde görevlendirilmek üzere,
Bay - Bayan adaylar arıyoruz,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
FIRST CONTACT SERVICE ILETISIM HIZMETLERI A.S
Türkiye
Son 1 Ay
FIRST CONTACT SERVICE ILETISIM HIZMETLERI A.S
Türkiye
12.02.2024
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Torunlar Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

DAP YAPI İNŞAAT

Geleceği inşa ediyoruz.
DAP Yapı olarak sektördeki engin tecrübemizden hareket ederek insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, yapı sektöründe çığır açan projelerimizle geleceği inşa etmeye devam ediyoruz.
“Gelecek” fikri üzerine geliştirilen gerek mimari, gerekse yatırım değeri olarak üstün nitelikli yeni yaşam ve iş alanlarıyla insanımız ve ülkemiz için daima “doğru alanda projeler” üretmek için çalışıyoruz.

Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz işimizi, insanımıza modern yaşam biçimleri, şehrimize ve ülkemize de model yaşam alanları sunmanın çabası içinde yürütüyoruz.

Bir başarı öyküsü…
DAP Yapı, ülkemizin yapı anlayışını değiştirme misyonuyla gerçekleştirdiği farklı ve çizgi dışı projeleriyle Türkiye ekonomisine katma değer, insanımızın yaşamına da artı değer sağlamaktadır.
Su, doğa ve gelecek konseptinden hareketle oluşturduğu yaşam alanlarıyla DAP Yapı, bugün model alınan bir şirket konumuna gelmiştir. DAP Yapı, uzun yıllara dayanan sektörel tecrübenin ışığında Ziya ve Rafet Yılmaz kardeşlerin ilk markalı konut projelerini 1999’da gerçekleştirmesiyle varlık kazanmıştır. “Şelale” konsepti kullanılarak gerçekleştirilen bu projeyle Kâğıthane’nin adeta çehresi değişmiştir.

Kente yeni bir kimlik, şehre yeni bir silüet…
Kâğıthane’de Şelale Evleri’yle başlayan bu kalite yolculuğu, Ümraniye-Çekmeköy ve Maltepe-Dragos-Kadıköy hattında Şelale Konakları, Şelale Village, Şelale Crown Center, Şelale Premium, Şelale Space Center, Centro Futura; Türkiye’nin sayılı projelerinden Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, DAP Burgu Kule ve yine bir ilkin gerçekleştirildiği DAP Dalga Kule ile  devam etmektedir.

Sektörün en prestijli projelerini hayata geçirmek yanında mimarî özgünlük yönünden de ilkleri yine DAP Yapı gerçekleştirmiştir. Şehrin siluetini değiştiren ve bölge için sembol sayılan eser niteliğindeki projeler, DAP Yapı’yı aynı zamanda yurt dışına açmıştır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları