Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Portföy Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 24.12.2010
  • 100 - 200

İş Tanımı

İnşaat ve Emlak Koordinatörü’ne bağlı Emlak Birimi’nde görev alarak:

- Cemiyetimize yapılan gayrimenkul bağışlarının ön değerlemesini yapmak, resmi değerleme organizasyonu ve kontrolünü yapmak

- Gayrimenkullerin ihale veya teklifle satışlarını gerçekleştirmek

- Mevcut gayrimenkullerin kiralama işlemlerini, kira alacaklarının takibini ve sözleşme yönetimini yapmak

- Belediye ve tapu daireleri gibi resmi kurumlarda gayrimenkullerle ilgili her türlü işlemin yürütülmesini sağlamak

- Gayrimenkullerin fiziki durumlarını periyodik olarak yerinde görmek ve raporlamak

- Gayrimenkuller konusunda ilgili kurumlar ile yazışmalar / görüşmeler yapmak

- Gayrimenkullerimizin pazarlama çalışmalarını yürütmek ve sorumlu gayrimenkullerle ilgili çalışmalar yaparak satışa hazır hale getirmek

- Tüm bu süreçlerle ilgili Üst Yönetime raporlama yapmak

- Gayrimenkul işlemlerinden sorumlu ekibe koçluk yapmak

Aranan Nitelikler


- Açıklanan iş tanımını yerine getirebilecek düzeyde, özellikle gayrimenkul değerlemesi, ihale ve teklifle satış ve tapu satış süreçlerinde deneyimli

- Gayrimenkulle ilgili yasal düzenlemeler, mevzuat ve yönetmeliklere hakim

- Tercihen SPK Değerleme Uzmanı lisans belgesine sahip veya lisans belgesi almak için istekli

- Üniversite mezunu; tercihen Mimarlık, İnşaat,Harita Mühendisliği, Şehir Planlama bölümlerinden mezun

- Ofis Programlarını etkin kullanan, raporlama tekniklerine hakim

- Etkin iletişim, raporlama ve koçluk becerilerine sahip, ekip çalışmasına yatkın, analitik

- İstanbul’da ikamet eden

- Seyahat engeli olmayan, B sınıfı ehliyete sahip

- Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğünü tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
İstanbul Anadolu Yakası
1.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Türkiye'nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Darüşşafaka, yetenekli ancak babasını kaybetmiş, maddi olanakları yetersiz olan çocuklara 1863 yılından bu yana kaliteli bir eğitim fırsatı sunarak, onların yaşamlarını değiştirmektedir. Kurulduğu günden bugüne pek çok kişi ve kuruluşun verdiği desteklerle varlığını sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti, elde ettiği gelir ile her yıl 800'ü aşkın öğrenciye kolej seviyesinde tam burslu ve yatılı eğitim vermektedir. Bir buçuk asırdır varlığını sürdüren kurum, tarihi boyunca ülkenin gelişiminin bireylerin gelişmesine paralel olacağını özümseyerek, "eğitimde fırsat eşitliği" misyonunu benimsemiştir. Türkiye’nin dört bir köşesinden öğrenci alma hedefiyle her yıl yurt genelinde giriş sınavları düzenlemektedir. Darüşşafaka, üstlendiği misyonla bu çocukları geleceğe hazırlamakta ve onların birer Türk aydını olarak yetişmelerini sağlamaktadır. Öğrencilerin eğitim masraflarının yanı sıra; giyim, barınma, beslenme ve sağlık hizmetleri de Darüşşafaka Cemiyeti tarafından karşılanmakta; üniversiteyi kazanan öğrencilere dört yıl boyunca burs verilmektedir. Kuruluşundan bu yana verdiği eğitimle ülkemize pek çok önemli insan kazandıran, ilk günden beri gücünü toplumdan alan Darüşşafaka yaptığı çalışmaları destek veren tüm kişi ve kuruluşlardan aldığı güçle sürdürecektir.

Hedef; daha fazla çocuğun eğitimle yaşamını değiştirmek

Geniş anlamda Darüşşafaka ailesini başta Darüşşafaka Cemiyeti ve bünyesindeki Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Darüşşafaka Rezidansları (İstanbul’da Yakacık, Maltepe, Şenesenevler ve İzmir Urla) ve Maltepe Özel Bakım Ünitesi olmak üzere Darüşşafakalılar Derneği ile Darüşşafaka Spor Kulübü oluşturmaktadır. Bu kuruluşların tümünün ortak hedefi, destek veren kişi ve kuruluşların katkılarıyla daha fazla çocuğa daha kaliteli bir eğitim için fırsat sağlamaktır. Cemiyetin kaynaklarını ilk kurulduğu gün olduğu gibi bugün de kurum ve kuruluşlardan alınan gayrimenkul bağışları ile nakdi ve ayni bağışlar oluşturmaktadır.

Eğitimle değişen yaşam öyküleri: Darüşşafaka Eğitim Kurumları

Darüşşafaka Eğitim Kurumları, bir hayır kurumu tarafından açılan ilk özel okul olarak 1873 yılından bu yana varlığını sürdürmektedir. Darüşşafaka Eğitim Kurumları'ndaki çocukların tüm giderleri Darüşşafaka Cemiyeti'ne yapılan bağışlarla karşılanmaktadır. Öğrenciler en fazla 24 kişiden oluşan teknolojik donanımlı sınıflarda eğitim görmektedir. 6 öğrenciye bir öğretmen ve bir bilgisayar düşmektedir. Altıncı sınıftan itibaren ikinci dil olarak Almanca veya Fransızca eğitimi verilmektedir. Öğrencilerin yüzde 40'ını kız, yüzde 60'ını erkek öğrenciler oluşturmaktadır. Bu öğrencilerin yüzde 51'i İstanbul, yüzde 49'u Anadolu'dan gelmektedir. Öğrencilerin aktif olarak katıldığı 57 öğrenci kulübü bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin bir enstrüman çalmaları ya da bir spor dalıyla uğraşmaları amaçlanmaktadır.

Öğrencilerimizin başarıları Türkiye sınırlarını aştı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Robot Kulübü 2009-2010 yıllarında ABD’de yapılan yarışmalarda dereceler kazandı.

First Lego Ligi’nde (FLL) 2009 yılında Türkiye Şampiyonu oldu.

ABD’de düzenlenen FLL Dünya Şampiyonası’nda yüzlerce takım arasında “Proje Dalında İkincilik” ödülü kazandı.

ABD’de düzenlenen FRC-First Robotics Competition (FRC) yarışmasında ise, robotun mühendislik ve görsel seçkinliği, robot ve takımın estetik entegrasyonu ile “Imagery Award” ödülünü kazandı.

2009 yılında Darüşşafaka’ya başlayan dördüncü sınıf öğrencilerimiz ‘Anlık Çözüm Yarışması’nda kendi yaş grupları içinde Türkiye Şampiyonu oldu ve henüz İngilizce’yi konuşamazken ABD’de 60’tan fazla ülke arasında “Dünya Yedinciliği” ve "Renaissance Award"ı almaya hak kazandı.

Bilişim alanında Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Web Tabanlı Eğitim İçeriği Geliştirme yarışmasında hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz Türkiye Birinciliği başarısını kazandı.

Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu Olimpiyatı'nda (EBİKO) Dünya Dördüncülüğü elde ederek Jüri Özel Ödülü’nü elde etti.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları