Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Satış ve Lisanslama Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 8.11.2016
  • 20 - 50

İş Tanımı

Mevcut yazılımların ve yeni ürünlerin müşteriye aktarılması, fiyatlandırılması, yenilemesi gelen ürünlerin lisanslanması, proje öncesi müşteride doğru yazılımın konumlandırılması, talebe göre müşterinin doğru yazılım ve sürüme yönlendirilmesi, lisans, kutu, Oem yenileme güncel fiyatların takip edilmesi, Kurumsal Satış Temsilcileri’ne projelerinde fiyatlandırma ve lisanslama desteği verilmesi, portföydeki müşterilerin yazılımlarının takip edilmesi, yeni müşterilerin portföye dâhil edilmesi için çalışma yapılması, tedarikçiler ile gerekli iletişim sağlanarak satışları ve projeleri olumlu etkileyecek atılımların yapılması işlerinden sorumlu çalışma arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden ön lisans ve ya lisans mezunu olmak,
Temel düzey İngilizce bilgisi,
3 yıl iş, 2 yıl lisanslama tecrübesine sahip olmak,
Satışı yapılan ürünlerin yazılımları hakkında ilgili genel bilgi sahibi olmak,
Microsoft ürünleri ve lisanslaması hakkında bilgi sahibi olmak,
Microsoft Office programlarını iyi derece kullanmak,
Müşteri odaklılık bilinci ile hareket etmek,
Sorumluluk duygusu gelişmiş olmak,
Planlı ve organize çalışmak,
Etki yaratma ve ikna etme konusunda başarılı,
Kriz yönetimi konusunda kendini geliştirmiş olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BAŞARI YAZILIM BİLGİSAYAR DAN.HİZM.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası
20.03.2024
BAŞVUR
Türkiye
26.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Data Market Bilgi Hizmetleri Anonim Şirketi

Türkiye bilişim sektörü lider firmalarından biri olan Data Market, 1992’den beri çözüm sağlayıcı ve sistem entegratörü kimliğiyle, müşterilerinin kritik iş uygulamalarında güvenebilecekleri bir bilgi teknolojileri iş ortağıdır.

Finans, telekomünikasyon, perakende, enerji, kamu ve genel sektörlerden birçok önemli referansı olan Data Market, sunduğu kurumsal çözümlerle müşterilerine esneklik, iş sürekliliği ve verimlilik kazandırmayı hedeflemektedir.

Data Market sektördeki 25. yılını kutlarken, teknoloji gibi her gün değişen bir sektörde kendisini sürekli yenileyerek sürdürülebilir teknoloji çözümleri sunmaya devam etmektedir.

İnovatif bir bakış açısı ile müşterilerinin merkez, şube, arka ofis ve saha operasyonlarında etkinlik ve rekabet avantajı sağlamalarına olanak tanıyan çözümler sunarak, müşterilerinin müşterilerine yönelik de değer sunma odağı içindedir.

Data Market sunduğu hizmetler kapsamında, portal ve iş akışı çözümleri, müşteri ilişkileri yönetimi, doküman ve kurumsal içerik yönetimi, hizmet masası ve servis yönetimi, kimlik yönetimi, mesajlaşma ve birleşik iletişim, ağ ve güvenlik bileşenleri, sistem yönetimi, veri depolama ve sanallaştırma, iş sürekliliği, veri merkezi ve bulut bilişim konularında müşterilerine çözüm ve hizmet sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları