Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Otomasyon Mühendisi

Ankara
  • 22.10.2018
  • 200 - 500
DENATSU Elektronik Ltd.Şti Elektrik Otomasyon Mühendisi İş İlanı

İş Tanımı

Firmamız bünyesinde gerçekleştirilen projelerde güç elektroniği, güç sistemleri ve otomasyon sistemlerinde kullanılan elektrik panolarının tasarımı, çevre birim elemanlarının seçimi, sistemlerin ve çevre birimlerin izleme ve kontrolü için PLC ve HMI kodlamalarını gerçekleştirmek üzere mühendis alımı yapılacaktır.

Aranan Nitelikler

Adaylarda aranacak Özel Koşullar:

- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren Elektrik/Elektronik Mühendisliği Bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

- SCADA/Otomasyon Sistemleri, konularında bilgi sahibi olmak.

- Yönlendirmeye ihtiyaç duymadan araştırma yapabilmek ve problemleri analiz ederek amaca yönelik çözüm üretebilme yeteneğine sahip olmak, PLC, Mikroişlemci, HMI konularında bilgi sahibi.

- Otomasyon sisteminin kullanıldığı elektrik panolarının projelendirmesini yapabilecek olmak.

- İngilizce tasarım, eğitim ve sunum dokümanları hazırlayarak bunları İngilizce olarak sunabilmek.

- B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak.

- Yurtiçi/yurtdışı seyahat engeli bulunmamak.

- En az 3 yıl askerlik ilişkisi bulunmamak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GÖK-TAŞ GRUP MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT MÜŞAVİRLİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Altındağ
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASLAN YAPI VE TİCARET A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Solar Fame Enerji A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

DENATSU Elektronik Ltd.Şti

DENATSU Elektronik, yüksek teknolojiye dayalı elektronik sistemler tasarlayan, üreten, devreye alan, çalışma konularında analizler yapan ve eğitimler veren bir Ar-Ge ve danışmanlık firmasıdır. Motor sürücüler, frenleme kıyıcıları ve yumuşak yol verme sistemleri gibi güç elektroniği temelli sistemler, güç kalitesine yönelik FACTS cihazlar, geniş alan izleme, uyarı ve ikaz sistemleri gibi elektrik iletim ve dağıtım sistemleri için SCADA bileşenleri geliştirir. Geliştirdiği bu sistemlerde ölçüm, izleme, kontrol ve koruma işlevlerini içeren akıllı teknolojiler kullanır. Ayrıca güç elektroniğine dayalı sistem ve projelerde sorun tespiti, çözüm geliştirme, sistem boyutlandırma, çevresel birimlerin seçimi, üretim, test, devreye alma, eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yürütür.

DENATSU Elektronik temelde bir Ar-Ge şirketidir ve başarının tüm çalışanları ile birlikte bir aile olmaktan geçtiğine inanır.  Gelişmenin ve ilerlemenin tüm çalışanlarının gelişmesi ve ilerlemesi ile gerçekleşeceğine inanır ve çalışanlarının akademik gelişimlerini destekler.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları