Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Full Stack Developer

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 17.06.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Depar Bilgi Teknolojileri ve Eğitim Akademisi; Yazılım Geliştirme, Dış Kaynak ve IT Eğitimleri ile kurumsal firmalara katma değerli IT Çözümleri sunmaktadır.

Bu kapsamda Depar bt lokasyonunda bir, müşterilerimizin lokasyonunda çalışacak bir olmak üzere iki farklı takım arkadaşına ihtiyacımız bulunmaktadır.


Aranan Nitelikler

Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş, 

Html5, Css, Javascript, Bootstrap, jQuery bilgisine sahip,

En az 2 yıl PHP dilinde yazılım geliştirme deneyimi bulunan ya da en az 2 yıl, .Net Framework C# ASP.NET MVC/MVC Core teknolojilerini kullanmış ve özellikle web tabanlı kurumsal yazılım geliştirme konusunda deneyimli,, 

MsSQL ya da MySQL Veritabanına hakim, WebServices ve WebAPI tarafında deneyimli, 

Tercihen NodeJS derleyicisi hakkında bilgi sahibi,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DEPAR AKADEMİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Bilişim alanında anahtar teslim proje hizmetleri, dış kaynak kiralama ve son teknoloji eğitimleri sunan bir kurumuz. Tüm danışmanlarımız ve eğitmen kadromuzla birlikte son teknolojilerle kaliteli hizmet anlayışına odaklanıyoruz. Tüm kadromuzu; kendi alanında uzman, proje üretmekten ya da eğitim vermekten keyif alan profesyonellerden seçiyoruz.

Misyonumuz

Depar Bilgi Teknolojileri, Kurumlar için profesyonel teknoloji hizmetleri sunarak, işletmelerin teknoloji yatırımlarından maksimum verim almasını sağlar.

Vizyonumuz

Depar Bilgi Teknolojileri, yurt içi ve yurt dışında kurumsal firmaların teknolojik gelişim süreçlerini yöneten, dijital dönüşüm partneri olmayı hedefler.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları