Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

klima iklimlendirme teknisyeni

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası
  • 30.05.2018
  • 0 - 50

İş Tanımı

Teknik Liselerin veya Meslek Yüksek Okulları' nın İklimlendirme-Soğutma bölümlerinden mezunTercihen Merkezi Klima Sistemleri konusunda tecrübe sahibi,,İçsel motivasyonu yüksek, güler yüzlü,Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, müşteri beklentilerine çözüm önerileri sunabilecek, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,Azimli, kolay iletişim kuran, yoğun iş ortamında çalışabilecek ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,Takım çalışmasını seven,Kendi hedeflerini firma hedefleri üzerinde belirleyen,Gelişime açık, vizyon sahibi,Şehir dışından gelen taleplere açığız ve kalınacak yer temin edilecektir.Askerlik hizmetini yerine getirmiş.

Maaş+İkramiye+PirimYol Ücreti 185 TL Yemek aylık 360 TLEğlenceli çalışma ortamı,Kendini mesleki anlamda ileriye taşıma imkanı,Şirketimiz insana değer veren çalışma koşullarına sahiptir.

Not: Yukarıdaki özellikleri taşıyan arkadaşlarımızın başvurmasını önemle rica ederiz.

Aranan Nitelikler

Şirketimizin geliştirdiği projelerin montaj uygulamalarını yapacak,Müşterilerden gelen arıza taleplerinin çözüm noktasında başarılı olacak,Kendisine verilen projelere uygun altyapı tesisatlarının uygulanmasını gerçekleştirebilecek,Vrv sistemleri ve split sistemler konusunda deneyim sahibi.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ATILIM TEK ISITMA SOĞUTMA KLİMA SİSTEMLERİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
NİZİPLİOĞLU OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KN MÜHENDİSLİK MAKİNA İNŞAAT SAN.VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
KN MÜHENDİSLİK MAKİNA İNŞAAT SAN.VE DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
KURTKÖY ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Son 1 Ay
BAŞVUR
OFTON İNŞAAT TUR. VE YAT.SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
20.11.2023
BAŞVUR
OFTON İNŞAAT TUR VE YAT. SAN.TİC.A.Ş. - HILTON
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası
9.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Detaysal Mühendislik

İleri Klima ve İklimlendirme Teknolojileri alanındaki yetkinliğini ve sektördeki konumunu, kuruluşundan bu yana her geçen gün daha da güçlendirerek sürdüren Detaysal Mühendislik, bir Detaysal Grup Şirketi’dir.

İklimlendirme konusunda, kurumsal şirketlere özel servis hizmeti vermek üzere 2006 yılında Ersa Klima olarak kurulan şirket, uyguladığı kaliteli servis politikasıyla iş hacmini ve müşteri portföyünü çok kısa bir süre içinde genişletmiştir. Sonrasında yeni bir yapılanmayla, faaliyetlerini 2009 yılından itibaren Detaysal Mühendislik olarak sürdürmeye devam etmiştir.

2011 yılında, ısıtma ve soğutma alanında Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip, dünyanın bir numaralı klima markası Daikin ile güç birliği yapmıştır.

Detaysal Mühendislik, servis kalite standartlarının en üst seviyesi olan, C grubu sertifikaya sahip profesyonel beş Daikin bayisinden biridir. Konut, toplu konut, ofis, iş merkezi, AVM, otel, hastane iklimlendirmesinde kullanılan split klima, VRV, merkezi sistemler, chiller,alterma, ısı pompası gibi ürünlerin projelendirilmesi ve kurulumunda, her ihtiyaca uygun geniş model ve kapasite seçenekleri sunulmaktadır. 800 m2’lik alan üzerine kurulu deposunda yer alan ürün stoğuyla, müşteri talepleri en kısa sürede karşılanmaktadır. Kaliteli malzeme ve çok iyi bir teknik donanımın, profesyonel bir ekip tarafından en doğru şekilde kullanılmasıyla, üst düzey servis kalitesinde satış sonrası montaj hizmeti verilmektedir.

Mesleki formasyonu ileri seviyede olan ve gelişen teknolojinin tüm olanaklarına sahip servis ekibine, sürekli olarak mesleki eğitimler verilmektedir. Çıraklık düzeyinde çalışanlar da dahil olmak üzere tüm  personel yetki belgesine ve en önemlisi tam kapsamlı iş güvenliği ve sağlığı sertifikasına sahiptir.

Detaysal Mühendislik, kurumsal yönetim anlayışı, profesyonel çalışan kadrosu, her ihtiyacı karşılayabilecek ürün çeşidi ve en ileri teknoloji kullanımıyla; satış, montaj ve servis hizmetlerini müşterilerine tek bir merkezden sunmaktadır. Kaliteli, güvenilir, kolay ulaşılır, hızlı ve fark oluşturan hizmet anlayışıyla, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılamaktadır.

Detaysal Mühendislik, tüm yaşam alanlarında en ideal hava ve ısı koşullarını sağlayarak müşterilerine her zaman rahat bir nefes aldırmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları