Tıbbi Sekreter

İstanbul Avrupa Yakası
  • 14.07.2023
  • 1000+

İş Tanımı

İstanbul Avrupa yakasında faaliyet gösteren Özel Çapa Hastanesi' nde görevlendirilmek üzere;

Aranan Nitelikler

  • Tıbbi Sekreterlik ve Dökümantasyon Mezunu, 
  • Tıbbi Terminolojiye hakim,
  • Resmi yazışmalar ve mesleki alanında tecrübeli 
  • MS Office programlarına hakim 
  • İletişim yeteneği kuvvetli diksiyonu düzgün 
  • Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEDPORT MEDİKAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
ÖZEL GÜNGÖREN HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
Avicenna Gültepe Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.

''Deneyimli kadromuz ile Sağlığınız için varız…''

Özel Çapa Hastanesi adı altında, Necip Asım Sokak No:23 Çapa/İstanbul adresinde, 1991 yılından beri hizmet vermekteyiz. İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Üroloji, Göz Hastalıkları, Dermatoloji ve Medikal Estetik, Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahi, Kardiyoloji, Diş Hekimliği Hizmetleri, Anestezi ve Reanimasyon, Çocuk Cerrahi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Göğüs Hastalıları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Göğüs Cerrahisi olarak toplam 19 ayrı branşta, 34 tam zamanlı uzman hekim, 3 yarı zamanlı uzman hekim, 2 pratisyen hekim kadrosu ile faaliyette bulunmaktayız.

Toplam 4000 metrekare üzerinde kurulmuş olan hastanemizin 58 yatak kapasitesi mevcuttur. Bu yataklardan 10 adedi dahili yoğun bakım ünitesinde, 10 adedi cerrahi yoğun bakım ünitesinde, 3 adedi koroner yoğun bakım ünitesinde, 13 adedi yeni doğan yoğun bakım ünitesinde olmakla beraber, 17 adedi tek kişilik oda yatağı, 3 adedi süit oda yatağı ile 2 gözlem yatağı olarak kabul edilmektedir.

Hastanemiz; detaycı, gelişime açık, sektörel yenilikleri yakından takip eden, sürekli kendisini yenileyen, büyüme odaklı bir yapıya sahiptir. Odalarımızda 24 saat sıcak su, kafeterya hizmeti, geniş bant televizyon yayını, kablosuz internet hizmeti, mini buzdolabı standart kullanımdadır.

Hastanemizde Biyokimya, Mikrobiyoloji ve Fizik Tedavi Laboratuvarları tam teşekküllü olarak kurulmuş bir kuruluştur. Radyoloji ünitemizde Toshiba marka Spiral Tomografi Cihazımız, Mamografi ve Direkt Röntgen cihazlarımız, 2 adet Renkli Dopler, 2 adet 4 boyutlu Ultrasonografi ile hizmet vermekteyiz.

Hastanemizi farklı kılan en temel özelliği, 1991 yılında kurulmuş olan, tıbbi alt yapısı son teknoloji ile donatılmış, yatak kapasitesi en yüksek yoğun bakım ve diyaliz ünitesine (19+1 makine) sahip oluşudur. Yoğun bakımda diyaliz hizmeti veren nadir hastanelerden biriyiz.

İstanbul’un merkezinde Çapa’da bulunan hastanemize ulaşım otobüs, metro ve diğer ulaşım araçları ile kolaylıkla sağlanmaktadır.

Tanı teşhis ve tedavi konusunda teknolojik alt yapısı, güncel bilimsel bilgilere sahip hekim ve personeli ile, hasta memnuniyeti ilkelerini hedefinde bir sağlık kuruluşu olmaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları